تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1899 از 2199 اولاول ... 8991399179918491889189518961897189818991900190119021903190919491999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,981 به 18,990 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امروز هر چند دقیقه یک بار دسترسی به سرور خارجی قطع میشه و فقط سایت های داخلی باز میشن الان شانسی انجمن باز شد

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

یه مسأله ی عجیبی هست. دیروز سیگنال من منفی 72 بود، امروز شده بود منفی 78! مطمئنم به خاطر شرایط جوی نیست. تو این مدت که وایمکس داشتم، به تجربه دیدم شرایط جوی تأثیری روی سیگنالم نداشته. به خاطر وصل شدن به فرستنده ی دورتر هم نیست، چون فقط یه فرستنده در نزدیکی ما هست که دو تا از سکتورهاش منطقه ی مارو پوشش میده. من فقط یکی از سیگنال ها رو که کیفیت بهتری داره نگه داشتم (3549000-3559000) و اون یکی رو پاک کردم، پس بحث تغییر سیگنال هم نیست. نمیدونم از چیه، ولی دوبار دیسکانکت کردم، دوباره وصل شدم. بار دوم دوباره قدرت سیگنالم به منفی 72 برگشت!

3. 2 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یه مسأله ی عجیبی هست. دیروز سیگنال من منفی 72 بود، امروز شده بود منفی 78! مطمئنم به خاطر شرایط جوی نیست. تو این مدت که وایمکس داشتم، به تجربه دیدم شرایط جوی تأثیری روی سیگنالم نداشته. به خاطر وصل شدن به فرستنده ی دورتر هم نیست، چون فقط یه فرستنده در نزدیکی ما هست که دو تا از سکتورهاش منطقه ی مارو پوشش میده. من فقط یکی از سیگنال ها رو که کیفیت بهتری داره نگه داشتم (3549000-3559000) و اون یکی رو پاک کردم، پس بحث تغییر سیگنال هم نیست. نمیدونم از چیه، ولی دوبار دیسکانکت کردم، دوباره وصل شدم. بار دوم دوباره قدرت سیگنالم به منفی 72 برگشت!

تو این چند روز هم مشابه شما گفتم که همچین مشکلی رو دارم. یعنی بعد از تعمیرات که باعث تعطیلی شبانه مبین‌نت توی همین اواخر شده بود، سیگنال عالی و قدرت به بالای ۹۰ درصد و RSSI به منفی ۶۵ درصد هم رسیده بود. اما دم تعطیلات محرم سیگنال رفت روی ۶۰ تا ۷۵ درصد و قدرت و کیفیت هم افت شدید کردن. آب و هوا رو می‌شه با کسانی که توی مناطق گرمسیر هستن، چک کرد. بخصوص که توی معرفی مودمها هم دیدم نوشتن که اکثرشون در مقابل تغییرات جوی مقاوم هستن.
    به نظر خودم یه مورد شانسی و یا از آب و هوا نیست چون سوای مشکل سیگنال، الان چند روزی هست که بشدت مشکل کندی پینگ دارم و مدام هم بدون دخالت من، مودم از شبکه قطع می‌شه و می‌گرده دنبال آنتن و برای همین تند به تند IP هم عوض می‌شه. شک دارم این بخش از مشکلات ربطی به آب و هوا داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تو این چند روز هم مشابه شما گفتم که همچین مشکلی رو دارم. یعنی بعد از تعمیرات که باعث تعطیلی شبانه مبین‌نت توی همین اواخر شده بود، سیگنال عالی و قدرت به بالای ۹۰ درصد و RSSI به منفی ۶۵ درصد هم رسیده بود. اما دم تعطیلات محرم سیگنال رفت روی ۶۰ تا ۷۵ درصد و قدرت و کیفیت هم افت شدید کردن. آب و هوا رو می‌شه با کسانی که توی مناطق گرمسیر هستن، چک کرد. بخصوص که توی معرفی مودمها هم دیدم نوشتن که اکثرشون در مقابل تغییرات جوی مقاوم هستن.
    به نظر خودم یه مورد شانسی و یا از آب و هوا نیست چون سوای مشکل سیگنال، الان چند روزی هست که بشدت مشکل کندی پینگ دارم و مدام هم بدون دخالت من، مودم از شبکه قطع می‌شه و می‌گرده دنبال آنتن و برای همین تند به تند IP هم عوض می‌شه. شک دارم این بخش از مشکلات ربطی به آب و هوا داشته باشه.
    مشکل اب و هوا کاملا مردود هست چون که من خودم جایی که هستم با 25 درجه سانتیگراد و بدون و ابر یه شرایط جوی مناسب رو دارم، وقدرت سیگنالم هم عالیه و منطقمون هم خلوته و تقریبا 2 تا دکل نزدیکم هستن که جفتش یکی rss 68 و rssi 71 هست اما سرعتم چند روزی هست روزا 150 (طرح 2مگ) و شبانه هم 20-30 هست البته سه روز هست این طرح رو گرفتم
    اما امروز حدود 5 دقیقه کلا اینترنتم قطع شد و سرعتم به 248 رسید و پینگم هم شد 83 مثل سابق
    حالا فکر میکنم با این شرایط امشب باید سرعت شبانه خوبی داشته باشم،مگه اینکه مبین نت واقعا مرض گرفته باشه که در این صورت مجبورم فردا برای ماه اخر یه طرح نامحدود8-8 بزنم و با شروع امتحانات دیگه کلا مبین نت رو جمع کنم و بعدش ببینم چی میشه

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینم یه تست الان گرفتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اولین بار هست سرعت اپلود مبین نت برام خوب شده قبلا 15 بیشتر نمیشد

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

اینم یه تست الان گرفتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اولین بار هست سرعت اپلود مبین نت برام خوب شده قبلا 15 بیشتر نمیشد
    آپلود مبین نت واقعاً بیخوده. برای 512 حدود 120 کیلوبیته و برای 1 مگابیت ماهانه حدود 380، 1 مگابیت اداری حدود 250 و برای 2 مگابیت هم 1 مگابیت. فقط این آخری قابل قبوله که اونم خیلی گرونه. اصلاً انگار چیزی به نام آپلود برای اینا مهم نیست. البته آپلود 512 مخابرات هم 120 کیلوبیته، منتهی مخابرات تو هر شهر یه سازی میزنه، اما مبین نت همه جا همینه.

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

سلام
    دوستان میخوام تو ارومیه سرویس 512 با حجم نا محدود از مبین نت بگیرم . نظرتون چیه ؟
    مودم چقدر در میاد ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام
    دوستان میخوام تو ارومیه سرویس 512 با حجم نا محدود از مبین نت بگیرم . نظرتون چیه ؟
    مودم چقدر در میاد ؟
    فقط 512 اداری (1 به 4) بگیرید، 512 1 به 10 یعنی دور ریختن پول. مودم رومیزی هم 220 تومنه.

داره خودمونی میشه PedramIV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من که دیگه توان سر و کله زدن با این اینترنت رو ندارم، هر روز باید جای مودم رو عوض کنم چون جای قبلی سیگنالش کم شده، همش بایدIP عوض کنم تا ببینم کدوم کیفیت بهتری میده.

من علاوه بر کارهای معمول با اینترنت بازی های آنلاین هم انجام میدم که مبین نت داره هر روز بدتر میشه، روزهای تعطیل که کلا نابوده، روزهای دیگه رو هم امتحان کردم صبح تا ظهر ساعت 1 خوبه بعدش دوباره افتضاح میشه.

کسی اینجا هست که بتونه آدرس یک شرکت خوب برای وایرلس توی منطقه گلستان اهواز رو بهم بده؟ اگه میتونید بهم پخ کنید.

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •