تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1899 از 2365 اولاول ... 8991399179918491889189518961897189818991900190119021903190919491999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,981 به 18,990 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا حمید همین که توجه کردی یه دنیا ممنون.
    بله .میخوام ساب ووفر هم ببندم.اما ویبره نمیخوام و کنار کیفیت قدرت هم میخوام
    حمید جان میتونم شماره شما رو داشته باشم...
    سلام خواهش میکنم محسن جان.
    براتون پیغام خصوصی کردم.منوی اطلاع رسانیتون رو چک کنید.

2. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بله هرچقدر آمپلیفایر کیفیت بهتری داشته باشه مسلما تو صدا تاثیر فوق العاده ای میگذاره.
    یه آمپلی فایر مونوی خوب برای 1260 پیشنهاد کن دوست من. با توجه به اینکه الان یه آمپ 8400 دارم، باتری 60A برای آمپ دوم پاسخگو هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

یه آمپلی فایر مونوی خوب برای 1260 پیشنهاد کن دوست من. با توجه به اینکه الان یه آمپ 8400 دارم، باتری 60A برای آمپ دوم پاسخگو هست؟
    بودجه رو مشخص میکردی دوسته من
    باتری کفایت میکنه . واسه 1260 من نظرم rt501 mtx هست.

- - - Updated - - -

بودجه رو مشخص میکردی دوسته من
    باتری کفایت میکنه . واسه 1260 من نظرم rt501 mtx هست.

5. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kasra k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

با سلام . ساب سوني 156p6 با باكس شركتي هست ؟؟
    اين ساب با باند سوني 6930L
    با كامپ سوني 1720s
    پخش پايونير 9450
    امپ 9800xL2 mb
    صداش بنظرتون چطور ميشه ؟

- - - Updated - - -

با كامپ سوني 1720s
    پخش پايونير 9450
    امپ 9800xL2 mb
    صداش بنظرتون چطور ميشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دادا منم قدیما آمپیلی بوشمن داشتم فاجعه بود اسمه اینجور آمپ های چینی درجه سه میاد تنم سیخ میشه . شما بهترین کواک بازار هم بخری زیر این آمپ آشغال بذاری صدات خراب میشه .

شما سعی کن اول یه آمپیلی مناسب خوب تهیه کنی . مطمین باش صدای خوب را باید آمپ برات در بیاره بیشتر صدای خوب شفاف کار آمپ خوب هست .

- - - Updated - - -
    ممنون از راهنماییت
    ولی آمپلی بوشمن من که خیلی راضی هستم ازش
    هم قدرتش خوبه و هم کیفیتش
    شاید آمپلی بوشمن شما تقلبی بوده از این جدیدا
    هرچند من آمپلی دیگه ای رو این سیستم تست نکردم
    شاید حرف شما هم درست باشه

8. این کاربر از Die_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

با كامپ سوني 1720s
    پخش پايونير 9450
    امپ 9800xL2 mb
    صداش بنظرتون چطور ميشه ؟

- - - Updated - - -

با كامپ سوني 1720s
    پخش پايونير 9450
    امپ 9800xL2 mb
    صداش بنظرتون چطور ميشه ؟

سلام دوسته من خوبی ؟
    عزیز شرکت سونی اصلا ساب ساز نیس و حتی کامپ و باند هم خوب نمیسازه.البته یه مدلش که جدید زده من گوش کردم واقعا عالی بود.
    اون امپی که انتخاب کردین متفرقه هستش و چینی به درد نمیخوره پوا دور ریختنه.
    شما سلیقتون از صدا رو بفرمایید و همچنین بودجه و ماشین بیشتر و بهتر میشه نظر داد و تا جایی که بشه راهنمایی کرد.

10. 2 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kasra k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

امير حسين عزيز من خودم سيستمم
    پخش 9450پايونيير نتها بدي اين ضبط تراك گرفتن شيشه رو ش هست . خروجي فوق . كيفيت عالي . همه جوره خوبه
    ساب 305tپايونيير
    باد 718exكنوود ك ب نظرم هليكس e69x بود صداش ابريشمي تر بود دلنشبن تر بود .
    امپ 8400كنوود هستش . ك انشالله پول دستم بياد امپ قوي تر ميبندم . رو ٢٠٦ بستم خيليم خوبه .
    و اما جنس هاي سوني واقعاً كيفيتشون خوبه شما ميگيد بده من متوجه نميشم !!!!
    بنده خودم سيستم بازم . Mbهم ب خاطر قيمتش و هم قدرتش طرف دار زياد داره و خوبه
    خوب هرچقدر پول بدي اش ميخوري . باند 6930L سوني بنظر من حتي از ٦٩٧٥پايونيير قديم هم بهتر ميكوبه و صداش صاف تره .
    ساب همLT ١٢١سوني با باكس شركتي هست . من خيلي ديدم . اين سيستمم ك گفته بودم در سوال قبلي ي سيستم پيشنهادي من ب دوستم بود .
    فقط دوست بنده نميخواد پول زيادي واسه امپ بده ك داره اشتباه ميكنه . ولي اينكه mb اشغال باشه اصلاً قبول ندارم .

-
    Last edited by kasra k2; 07-10-2015 at 14:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

هلیکس e69x : حجم و پرتاب صدای مناسب. بیس مناسب و نرم.کیفیت فوقالعاده.با امپلی فایر های ارزونتر و ضعیفتر به خوبی درایو میشه.

اون دوتا: حجم و پرتاب صدای خیلی زیاد.بیس خیلی زیاد و قدرتی.کیفیت تعطیل.نیاز به امپلی فایر های قویتری دارند. با سردردش هم باید کنار بیاید

پیشنهاد میکنم همون هلیکس رو خریداری کنید حدود 260-280 تومن.+ یه امپلی فایر 3602 پایونیر یا 527 کنوود حدود 150-170 تومن
    پخش هم آلپاین CDE-150E حدود 250 تومن
    ممنون از راهنماییتون
    جسارتا شما خودتون تجربه هر سه مدل رو دارید؟
    دوم اینکه با توجه به اینکه من فقط میخوام پخش و باند تهیه کنم و امپ نمیخوام تهیه کنم پیشنهادتون چیه؟

داره خودمونی میشه farzadwar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام و احترام خدمت دوستان گلم
    ممنون میشم بنده را راهنمایی بفرمایید چون اطلاعات کافی در مورد قیمت و کیفیت سیستم های صوتی ندارم
    بنده یه پراید ۱۱۱ خریدم در حدود قیمت ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ میخوام واسه خرید یه سیستم صوتی که شامل باند و ضبط هست هزینه کنم و در ضمن میخوام کیفیت و صدایی که تحویل میگیرم عالی باشه لطف کنید و یه سیستم توپ و با کیفیت در حد بودجه بنده معرفی کنید پیشاپیش سپاسگزارم
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

پخش 9450پايونيير نتها بدي اين ضبط تراك گرفتن شيشه رو ش هست . خروجي فوق . كيفيت عالي . همه جوره خوبه
    ساب 305tپايونيير
    امپ 8400كنوود هستش . ك انشالله پول دستم بياد امپ قوي تر ميبندم . رو ٢٠٦ بستم خيليم خوبه .
    خوب هرچقدر پول بدي اش ميخوري . باند 6930L سوني بنظر من حتي از ٦٩٧٥پايونيير قديم هم بهتر ميكوبه و صداش صاف تره .
    ساب همLT ١٢١سوني با باكس شركتي هست . من خيلي ديدم . اين سيستمم ك گفته بودم در سوال قبلي ي سيستم پيشنهادي من ب دوستم بود .
    فقط دوست بنده نميخواد پول زيادي واسه امپ بده ك داره اشتباه ميكنه . ولي اينكه mb اشغال باشه اصلاً قبول ندارم .

-

دادش من اصلا حرف از بی کیفیتی سونی نزدم شما اگه ساب میخوای باید بری دنبال یه برند ساب ساز و حتی امپ و بقیه اجزا سیستم .
    سونی یه برندیه که اصلا تو کار ادیو جایی نداشته هز از گاهی یه جنسی میده تو بازار که خوب از اب در میاد.
    من الان باند 6921 سونی رو تو رنج باند تا 400ت خیلی خیلی قبول دارم صداش فوق العاده اس. اما دلیل بر خوب بودن سابهاش نیس.پخش های جدیدی که سونی داره میزنه از پایونیر و کنوود خیلی بهتره شما یه تحقیق در موردش بکن.
    2- امپهایی کثه ام بی و مکسیدر و تورنادو و تاندر و بوستر و پریمیر و ..... ایناها همه یه جوره و متفرقه و چینی و اصلا حتی 1 ریال هم واسشون پول دادن اشتباهه. شما پشتشونو باز کن همه ی بردها و قطعات مثه همه و اینکه همشون اشغاله رو باید قبول کنی
    این که هرچی پول بدی آش میخوری درسته اما شما میتونی با قطعات معمولی یه صدا بگیری که با سیستم های میلیونی هنوز کسی نتونسته اینجوری صدا بگیره.
    این هم یادتون باشه فرق سیستم 10تومنی با 4تومنی توی صدا واقعا 6ت اختلاف نداره.
    3-پخش های پایونیر ذات صداشون رو به فرکانس بالا میزنه یعنی عامیانه یه کم تیزه . خیلی سلیقه ایه شما پایونیر میپسندی من کلاریون. این یه سلیقه اس و بستگی داره به پولی که دادی میارزه یا نه مثه الان که دارن 7150 پایونیر رو خدا تومن میفروشن
    4- شما به جای اینکه پول بدی مثلا 200ت بری ام بی بخری برو از کنوود مدل پایین بخر از پایونیر بخر حداقل میدونی یه اسمی داره.شما یه سرچ بزن ببین از ام بی چی پیدا میکنی ؟
    واسه باند هم که گفتین 6975 من اصن خوشم نمیاد ازش انگار تو قابلمه داره میکوبه.
    والا من که سیستم باز نیستم مثه شما ولی خب من این اجزا رو پیشنهاد میکنم به دوستتون دیگه ببیند به بودجه میخوره یا نه:

پخش x400 یا یه الپاین 145 دسته دو
    باند اگه میخواد : 6921 سونی-t6c693 mtx- و mc609 گلیدن
    ساب : m12 گلیدن
    امپ 4کانال : 847 کنوود یا 8400

- - - Updated - - -

ساب 305tپايونيير

-

دادش من اصلا حرف از بی کیفیتی سونی نزدم شما اگه ساب میخوای باید بری دنبال یه برند ساب ساز و حتی امپ و بقیه اجزا سیستم .
    سونی یه برندیه که اصلا تو کار ادیو جایی نداشته هز از گاهی یه جنسی میده تو بازار که خوب از اب در میاد.
    من الان باند 6921 سونی رو تو رنج باند تا 400ت خیلی خیلی قبول دارم صداش فوق العاده اس. اما دلیل بر خوب بودن سابهاش نیس.پخش های جدیدی که سونی داره میزنه از پایونیر و کنوود خیلی بهتره شما یه تحقیق در موردش بکن.
    2- امپهایی کثه ام بی و مکسیدر و تورنادو و تاندر و بوستر و پریمیر و ..... ایناها همه یه جوره و متفرقه و چینی و اصلا حتی 1 ریال هم واسشون پول دادن اشتباهه. شما پشتشونو باز کن همه ی بردها و قطعات مثه همه و اینکه همشون اشغاله رو باید قبول کنی
    این که هرچی پول بدی آش میخوری درسته اما شما میتونی با قطعات معمولی یه صدا بگیری که با سیستم های میلیونی هنوز کسی نتونسته اینجوری صدا بگیره.
    این هم یادتون باشه فرق سیستم 10تومنی با 4تومنی توی صدا واقعا 6ت اختلاف نداره.
    3-پخش های پایونیر ذات صداشون رو به فرکانس بالا میزنه یعنی عامیانه یه کم تیزه . خیلی سلیقه ایه شما پایونیر میپسندی من کلاریون. این یه سلیقه اس و بستگی داره به پولی که دادی میارزه یا نه مثه الان که دارن 7150 پایونیر رو خدا تومن میفروشن
    4- شما به جای اینکه پول بدی مثلا 200ت بری ام بی بخری برو از کنوود مدل پایین بخر از پایونیر بخر حداقل میدونی یه اسمی داره.شما یه سرچ بزن ببین از ام بی چی پیدا میکنی ؟
    واسه باند هم که گفتین 6975 من اصن خوشم نمیاد ازش انگار تو قابلمه داره میکوبه.
    والا من که سیستم باز نیستم مثه شما ولی خب من این اجزا رو پیشنهاد میکنم به دوستتون دیگه ببیند به بودجه میخوره یا نه:

پخش x400 یا یه الپاین 145 دسته دو
    باند اگه میخواد : 6921 سونی-t6c693 mtx- و mc609 گلیدن
    ساب : m12 گلیدن
    امپ 4کانال : 847 کنوود یا 8400

15. 2 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •