رفیق من مجبور شدم روزی 400 بدم برا 7 روز شد 2800
دزدی با کمال پرویی
من فقط مشکل دانلود دارم وگه نه خیلی وقت پیش اندیشه رو دور مینداختم از قرار معلوم 80 درصد جاهای دیگم اعمال میکنن این دزدیو اگه قانون جدید مخابرات باشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
رفیق من مجبور شدم روزی 400 بدم برا 7 روز شد 2800
دزدی با کمال پرویی
من فقط مشکل دانلود دارم وگه نه خیلی وقت پیش اندیشه رو دور مینداختم از قرار معلوم 80 درصد جاهای دیگم اعمال میکنن این دزدیو اگه قانون جدید مخابرات باشه
داداش یه توضیح در مورد جمع اوری میدی ؟اگه تلفن بزنم بگم خطو جمع کنید انجام می دن؟
دوستم 2 ماه شارژ نکرده بود بهش زنگ زدن گفتن اگه فعال نمی کنی خطو جمع کنیم گفت باشه 1 هفته نشد جمع کردن.
باید برید حضوری جمع آوری کنید
میرید یه فرم پر میکنید
بعد از حداکثر 72 ساعت جمع میشه !!!!!!!
روزی بیشتر از 1 تا 1.5 گیگ دانلود میکنید ؟؟
با شاتل اوطوری که میگنبا 128 میشه 10 تا 18 گیگ دانلود کرد که محدود نشد !!!
من 128 محدود میخوام بگیرم
همین حدود دانلود واسم بس هست
خسته شدم از اندیشه !!!
10 تا 18 گیگ در ماه ؟ بنده زیر 50 تا 60 گیگ ماهی دانلود ندارم
اما از وقتی اندیشه اینجوری شده مجبور شدم 256 بگیرم که اونم داغونه موندم چیکار کنم
دوستان در حال حاظر کسی خبر نداره سرویس های 128 محدود و 1024 محدود اندیشه ... حداکثر سرعتشون چقدر شده بعد از این گند کاری های اخیر ؟!
+
بنده 512 محدود بودم که همیشه 165 بود سرعتش ... 2.3 هفته ای شده 125میخواستم ببینم وضعیت باقی سرویسهای محدود چطوره
![]()
دوستانی که از مخابرات سرویس ندارن برن بگیرن بهتره اگه می خواید دانلود رایگانش رو تست کنید
شبی تا 4.4 گیگ هم من دیدم طرف دانلود کرده با سرویس 2 مگ از 1 شب تا 7 صبح
آخه 3 ماه تو نوبت وایسم واسه شاتل؟ سفر حجه مگه؟
دوستان کسی میدونه تو این مدت انتظار میتونم همچنان از اندیشه سواستفاده کنم یا باید جمع آوری کنم تا شاتل جا وا کنه؟![]()
من یه پرس و جو تو استانای دیگه داشتم (از دوستان و آشنایانی که مخابرات دارن ) ، تو یک الی دو ماه اخیر همچین کاهش سرعتی نداشتن که مخابرات و اندیشه دارن تو این استان اعمال می کنن.
یعنی شرکت این قدر دزد و پستکم فروشی تا این حد
![]()
من امروز رفتم واسه ثبت نام شاتل
گفت تو 1 هفته وصل میشه
3 ماه ؟!!!!!! چه خبره ؟؟؟
فعلا همین اندیشه رو داشته باش و از شاتل هم پرس و جو کن ببین کی خلوت میشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)