تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1899 از 2014 اولاول ... 8991399179918491889189518961897189818991900190119021903190919491999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,981 به 18,990 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت : اگر بنیاد کار ریوالدو دارد، ما یک تیم پر از ستاره داریم !

• پرسپوليس روزهاى پرخبر و پرالتهابى را پشت سر مى گذارد. در اين مورد صحبت مى كنى؟
    - متأسفانه برخى مشكلات وجود دارد اما اميدواريم در فضايى كه تيم به آرامش نياز دارد، اين مسائل خيلى زود برطرف شود. البته تمام تلاش ما اين است كه اين موضوع در بازى آينده ما تأثير منفى نگذارد و اميدوار هستيم اين اتفاق رخ بدهد.

• بدون در نظر گرفتن اتفاقات، شرايط تيم را چگونه ارزيابى مى كنى؟
    - شرايط تيم از نظر من، شرايط خوبى است. البته خود ما هم زياد از عملكردمان مقابل الشباب راضى نبوديم اما مهم اين بود كه در آن بازى برد ما توانست شرايط را طورى رقم بزند كه با كسب ۳ امتياز به عنوان تيم اول صعود كنيم. در حال حاضر هم طى روزهاى گذشته تمرينات خوبى را پشت سر گذاشتيم و از نظر فنى در شرايط مسابقه هستيم و آماده انجام يك بازى خوب مقابل بنيادكار هستيم.

• گفتى از نظر فنى آماده هستيد اما خيلى مهم است تيم در چنين شرايطى از نظر روحى و روانى هم در شرايط ايده آل باشد؟
    - منكر برخى اتفاقات و ناراحتى بچه ها نيستم اما سعى كرده ايم به اين مسائل كمتر توجه كنيم و تمركزمان را به بازى و سرنوشت اين ديدار معطوف كنيم. به هر حال اميدوارم مشكلات خيلى زود حل شود چون در حال حاضر سرنوشت آسيايى ماندن پرسپوليس به نتيجه اى كه در اين بازى رقم مى خورد، دارد. اگر خداى نكرده در اين بازى نتيجه بازى را واگذار كنيم هم آسيا را از دست مى دهيم و هم افسوس زيادى را خواهيم خورد.

• فاصله اى كه بين اين بازى و بازى با الشباب بود، در كيفيت كار تأثير ندارد؟
    - ما نزديك يك هفته زمان داشتيم كه بعد از يك روز استراحت و تجديد قوا، تمريناتمان را آغاز كنيم. طى اين مدت كادر فنى با توجه به شناختى كه از حريف و برنامه هاى آن داشت تمرينات ما را برنامه ريزى كرد تا تقريباً براى بازى آينده به مشكل بر نخوريم.

• از شرايط بدنى و روحى خودت صحبت مى كنى. به نظر مى رسد از اتفاقات اخير چه در پرسپوليس چه تيم ملى كمى دلخور هستى؟
    - خدا را شكر از نظر بدنى مشكلى ندارم. يك مصدوميت جزئى داشتم كه برطرف شد. در مورد پرسپوليس هم گفتنى ها را گفتم و اميدوارم هرچه سريع تر مشكلات برطرف شود. در مورد تيم ملى هم در حال حاضر ترجيح مى دهم صحبتى نكنم. تيم ملى شرايط حساس و سرنوشت سازى دارد و شايد بهتر باشد صحبتى در اين مورد نداشته باشم. فقط مى توانم بگويم حضور در جام جهانى، مسأله اى است كه مردم ما به تحقق آن اميدوار هستند. من هم به عنوان يك ايرانى هميشه براى موفقيت تيم ملى كشورم آرزوى موفقيت دارم. همين!

• برگرديم به سراغ پرسپوليس. در بازى با الشباب استقبال چندانى از سوى هواداران نشد كه شايد علت اصلى آن ناكامى هاى اخير پرسپوليس بود. حالا فكر مى كنى اين اتفاق در مقابل بنيادكار هم تكرار شود؟
    - اميدوارم كه اينگونه نشود. ما براى پيروزى در اين بازى و صعود به مرحله بعد به حضور و حمايت هوادارانمان نياز مبرم داريم. برد ما مقابل الشباب باعث شد هواداران با ما آشتى كنند و براى بازى در مقابل بنيادكار همه ما منتظر حضور يكصدهزار هوادار با پرچم هاى قرمز هستيم وگرنه ممكن است به مشكل بر بخوريم. اگر آزادى پر از تماشاگر شود آن وقت ما هم با انرژى مثبتى كه از سكوها مى گيريم تلاشمان را چند برابر مى كنيم تا با پيروزى به مرحله بعد صعود كنيم. اين مسأله هدف همه پرسپوليسى هاست. پس از قول من بنويسيد منتظر هواداران هستيم تا صعود به مرحله بعدى را به آنها هديه دهيم.

• شايد يكى از جالب ترين سوژه هاى اين ديدار حضور ريوالدو در تركيب بنيادكار در مقابل پرسپوليس باشد. بازيكنى كه هر چند سن و سالى از او گذشته اما هنوز ستاره است.
    - ما در اين بازى تيمى فكر مى كنيم و همه قصد داريم با تلاش و پشتكارمان تيم بنيادكار را شكست دهيم. ضمن اينكه اگر بنيادكار بازيكنى مثل ريوالدو را در اختيار دارد ما هم مهره هاى بزرگى چون على كريمى، پژمان نورى و... داريم كه مى توانند توانايى هاى خود را مقابل هر تيمى به نمايش بگذارند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

به اميد برد فردا

ايشا... ببريم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

وینگادا در پاسخ به مهر:اگر روحیه نداشتم روی نیمکت نمی نشستم / هواداران ورزشگاه را پرکنندسرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با تاکید بر اینکه اتفاقات چند روز اخیر تاثیری در روحیه و انگیزه وی برای دیدار با بنیادکار ازبکستان نداشته است، گفت: اگر روحیه لازم را نداشتم مطمئنا فردا روی نیمکت نمی نشستم.به گزارش خبرنگار مهر، نلو وینگادا سرمربی پرتغالی تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری امروز که در هتل اوین برگزار شد با بیان این مطلب افزود: این درست است که پرسپولیس در دیدار مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان، آسیا از امتیاز میزبانی سود می برد و این مزیت را دارد که در مقابل تماشاگران خود نتیجه دیدار روز چهارشنبه را مشخص کند اما بهتر است در لیگ قهرمانان آسیا نیز همچون پیکارهایی که در اروپا و دیگر کشورهای جهان برگزار می شود دیدار مرحله یک هشتم نهایی به صورت رفت و برگشت باشد.
    وی در ادامه افزود: در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا تمامی تیم ها قدرتمند هستند چرا که توانسته اند در گروههای خود اول یا دوم شوند. بنیاد کار ازبکستان هم از این قاعده مستثنی نیست.
    این مربی پرتغالی در خصوص شناخت خود از تیم بنیادکار ازبکستان گفت: متاسفانه بازی آخر این تیم در لیگ ازبکستان لغو شد و نتوانستیم فیلم آخرین دیدار حریف ازبک را تماشا کرده و بررسی کنیم اما این باعث نمی شود از هدف اصلی خود که همان پیروزی است، چشم پوشی کنیم. ما در بازی روز چهارشنبه تنها با هدف کسب برتری و صعود به مرحله یک چهارم نهایی به مصاف بنیادکار می رویم.
    وینگادا در ادامه با ابراز امیدواری از موفقیت تیمش یاد کرد و گفت: در بازی مقابل بنیادکار از تمام داشته ها و قابلیتهای خود برای رسیدن به پیروزی استفاده خواهیم کرد با تمام احترامی که برای تیم بنیادکار قائلم در بازی چهارشنبه فقط به پیروزی مقابل این تیم می اندیشیم.
    وی ابراز امیدواری کرد این تیم در مصاف با بنیادکار روز خوبش باشد و بتواند با ارائه یک بازی دلچسب نتیجه مورد نظر خود را کسب کند.
    سرمربی پرتغالی تیم فوتبال پرسپولیس در تشریح شرایط تیم بنیادکار ازبکستان گفت: بنیادکار تیمی است که در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا موفق به شکست تیم قدرتمند سپاهان شده است این تیم سپاهان را که در خانه به سختی شکست می خورد، از پیش رو برداشته. اینها نشان می دهد مقابل حریف ازبکستانی کار آسانی را نخواهیم داشت.
    وینگادا با ابراز امیدواری از اینکه پرسپولیس و بنیادکار ازبکستان در دیدار روز چهارشنبه نمایشی جوانمردانه داشته باشند در پاسخ به خبرنگار ازبکستانی که گفت تیم بنیادکار در هفتمین بازی خود در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا همیشه با شانس همراه بوده است، گفت: در فوتبال آمار و ارقام مهم است اما در نهایت آنچه که باعث پیروزی می شود کیفیت بازیکنان دو تیم است. در یک مسابقه فوتبال آنچه که در گذشته رقم خورده است نتیجه مسابقه را تعیین نمی کند.
    یک خبرنگار ازبکستانی دیگر از وینگادا پرسید در تیم بنیادکار کدام بازیکن خطرناک تر است و روی مهار چه بازیکنی از این تیم تمرکز بیشتری خواهید داشت، وینگادا در پاسخ به این پرسش گفت: یک تیم از یازده بازیکن تشکیل شده است که از بین آنها برخی از بازیکنان برجسته تر هستند و می توانند در مواقعی از مسابقه گره کار را باز کنند از دید من ستاره هر تیم کل بازیکنان آن تیم هستند نه یک بازیکن خاص.
    خبرنگاری در خصوص غیبت کریم باقری در دیدار با بنیاد کار از سرمربی پرتغالی تیم پرسپولیس که وی در پاسخ به این سئوال گفت: در مورد بازیکنانی که در مسابقه روز چهارشنبه غایب هستند حرفی نمی زنم و تنها در خصوص نفراتی اظهار نظر می کنم که بتوانند در دیدار روز آتی ما را همراهی کنند.
    وینگادا در پاسخ به سئوال خبرنگاری که پرسید آیا شما از باشگاه پرسپولیس برای دریافت مطالبات خود شکایت کرده اید، گفت: اگر هر مشکلی بین من و باشگاه پرسپولیس وجود داشته باشد اینجا جای مطرح کردن آن نیست. من مسئولیت و وظیفه خود می دانم که به عنوان یک مربی حرفه ای عمل کنم و مسئولان باشگاه پرسپولیس نیز متقابلا باید به تعهدات خود عمل کنند.
    وی درخصوص آینده خود در تیم فوتبال پرسپولیس گفت: من از 5 دقیقه دیگر خود باخبر نیستم و نمی توانم در خصوص آینده اظهار نظری داشته باشم درحال حاضر تمام تمرکزم بر روی بازی فرداست و اینکه با انگیزه و شرایط مطلوب به مصاف بنیادکار برویم.
    این مربی پرتغالی خود را یک مربی مستقل خواند و گفت: من کاملا مستقل عمل می کنم و به هیج جا وابسته نیستم و به همین خاطر آینده ام در باشگاه پرسپولیس به خودم بستگی دارد.
    خبرنگاری ازبکستانی از وینگادا پرسید اگر بازی فردا به پنالتی بکشد آیا آمادگی تقابل با تیم بنیادکار را در ضیافت پنالتی ها خواهید داشت، وی در پاسخ به این پرسش نیز گفت: این یک احتمال است که دیدار پرسپولیس و بنیادکار به ضربات پنالتی بکشد ما در تمرینات روزهای گذشته خود را برای ضربات پتالتی آماده کرده ایم. من در دوران مربیگری ام سه بازی بزرگ داشته ام که به ضربات پنالتی کشیده است که در دو مورد از آنها با پیروزی زمین مسابقه را ترک کرده ام.
    وینگادا در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر که از وی پرسید چرا نسبت به دیدارهای گذشته پرسپولیس روحیه تان شاداب نیست و همچون گذشته روحیه برتری جویی ندارید، گفت: این از توانایی بالای شماست که می توانید ذهن مرا بخوانید اگر انگیزه کافی نداشتم امروز اینجا نبودم و فردا روی نیمکت نمی نشستم.
    وی در خصوص احتمال اعمال تغییر در سیستم و ترکیب تیم فوتبال پرسپولیس در دیدار مقابل بنیادکار ازبکستان گفت: ما در بازی مقابل ازبکستان مازیار زارع را در اختیار نخواهیم داشت به همین خاطر احتمال دارد نسبت به دیدار مقابل الشباب عربستان دو تا سه تغییر در ترکیب تیم داشته باشیم.
    خبرنگار ازبکستانی از وینگادا پرسید اگر تیم ازبکستانی به شما پیشنهاد همکاری بکند آیا شما این پیشنهاد را می پذیرید وینگادا در پاسخ به این پرسش گفت: در زندگی یک مربی و بازیکن حرفه ای پیش می آید که در هر کجای دنیا بازی کند من هم بیش از این در کشورهای پرتغال، مصر، مراکش، عربستان و اردن مربیگری کرده ام اما امروز سرمربی پرسپولیس هستم و خود را حامی و طرفدار این تیم می دانم و مقید و متعهد به این تیم.
    خبرنگار دیگری از وینگادا پرسید کناره گیری الشارجه چقدر به صعود پرسپولیس به عنوان تیم اول گروه B به مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا کمک کرد، وینگادا در پاسخ گفت: من قبول ندارم که کناره گیری الشارجه باعث صدرنشینی تیم پرسپولیس شد. ما دو بازی مقابل الشباب داشتیم که در خانه این تیم موفق به کسب نتیجه تساوی شدیم و در ورزشگاه آزادی حریف عربستانی را شکست دادیم دو بار هم مقابل الغرافه بازی کردیم که در یک بازی پیروز شده و در مسابقه دیگر شکست خوردیم در عین حال یک بار هم الشارجه را شکست دادیم، این تیم پیش از رویارویی با ما چهار بار شکست خورده بود و مشخص نبود که بتواند در بازی برگشت مقابل پرسپولیس هم پیروز شود و یا حتی شکست بخورد. این از کیفیت بالای تیم فوتبال پرسپولیس بود که توانست با صدرنشینی گروه خود به مرحله دوم لیگ قهرمانان آسیا راه یابد.
    وینگادا در خاتمه تصریح کرد: من از طرف بازیکنان، مربیان و مسئولان باشگاه پرسپولیس درخواستی ویژه از هواداران دارم که در بازی روز چهارشنبه تیم را تنها نگذارند، از آنها می خواهم فردا به ورزشگاه آزادی بیایند و با پرچم و پیراهنهای سرخ رنگ ورزشگاه را یکپارچه سرخ پوش کنند و ما در بازی روز چهارشنبه به همراهی آنها نیاز داریم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

يك سال ديگر از قرارداد مهدوي كيا و اينتراخت باقي مانده استمهدي مهدوي كيا،نمي تواند براي بازيهاي ليگ نهم پيراهن پرسپوليس را بر تن كند و براي اين تيم به ميدان برود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، در حاليكه خبرهايي در مورد پيوستن مهدوي كيا به پرسپوليس منتشر شده بود، باخبر شديم كه مهدوي كيا تا يك سال ديگر با باشگاه اينتراخت فرانكفورت قرارداد دارد و موظف است تا تحت فرمان اين باشگاه باشد.
    مهدوي كيا كه تمايل دارد يك سال ديگر در فوتبال آلمان توپ بزند، در نظر دارد تا فوتبالش را در پرسپوليس به پايان برساند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بازيكن تيم فوتبال بنياد كار ازبكستان، گفت: تنها برخي از بازيكنان پرسپوليس را مي‌شناسم و از اين تيم شناخت زيادي ندارم.
    به گزارش ايرنا، حيدراف عزيز روز سه شنبه در نشست خبري با خبرنگاران، اظهار داشت: هر چند كه از تيم پرسپوليس شناخت زيادي ندارم اما اميدوارم طي امروز و فردا با ديدن فيلم بازي‌هاي اين تيم نسبت به آنها شناخت بيشتري پيدا كنيم تا بتوانيم با آگاهي از نقاط ضعف و قوت، اين تيم را شكست دهيم.
    وي با دشوار دانستن بازي فردا تاكيد كرد: هر دو تيم براي خوشحال كردن هوادارنشان و براي پيروزي و صعود به مرحله بعد به ميدان مي‌آيند و به دليل تك حذفي بودن اين مرحله، بازي بسيار دشواري خواهد بود. هر چند كه بازيكنان پرسپوليس از امتياز ميزباني نيز استفاده مي‌كنند و اين موضوع تا حدودي كار را براي آنها ساده مي‌كند.
    حيدراف عزيز درخصوص حضور هواداران زياد پرسپوليس در ورزشگاه آزادي نيز تاكيد كرد: به نظر من تماشاگران پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا نسبت به ليگ برتر استقبال كمتري براي حمايت تيمشان كرده اند.با وجود اين هر چه تعداد تماشاگران بيشتر باشد هيجان بازي بيشتر شده و كيفيت بازي نيز به مراتب بالا مي‌رود.
    تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و بنيادكار در چارچوب مرحله حذفي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا ساعت ‪ ۱۷‬فردا (چهارشنبه ) در ورزشگاه آزادي با يكديگر ديدار مي‌كنند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سپهر حیدری:بازیکنان خلاق و تماشاگران برگ برنده پرسپولیس هستند/ ناکامی‌ها را فراموش کرده‌ایممدافع تیم فوتبال پرسپولیس، داشتن بازیکنان خلاق و بهره گیری از حمایت تماشاگران را برگ برنده این تیم در مصاف با بنیادکار ازبکستان عنوان کرد.به گزارش خبرنگار مهر، سپهر حیدری، مدافع تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری سه شنبه که در هتل اوین برگزار شد با بیان این مطلب افزود: بازی سختی را مقابل بنیادکار ازبکستان پیش رو داریم. این تیم مانند تمام تیم‌های روسی از نظر فیزیکی و بدنی شرایط خوبی دارد و از این نقطه قوت برای کسب نتیجه سود می برد.
    وی در ادامه افزود: در مصاف با تیم بنیادکار ازبکستان برگ برنده تیم ما بازیکنان خلاق و تماشاگران هستند که می توانند نتیجه بازی را تعیین کنند. برخلاف نظر سرمربی تیم بنیادکار ازبکستان که اعتقاد داشت در دیدار روز چهارشنبه تماشاگر زیادی به ورزشگاه آزادی نخواهد آمد، من اعتقاد دارم روز چهارشنبه یکصد هزار تماشاگر به ورزشگاه آزادی می آیند تا تیم پرسپولیس را حمایت کنند.
    خبرنگاری ازبکستانی از حیدری پرسید:" تیم پرسپولیس در لیگ برتر ایران عنوان پنجم را به خود اختصاص داده و از راهیابی به مرحله نیمه نهایی جام حذفی این کشور نیز بازمانده است. این دو شکست تا چه اندازه بر روحیه تیم پرسپولیس تاثیر گذاشته است؟"، مدافع تیم پرسپولیس در پاسخ به این پرسش گفت: مجموعه بازیکنان و مربیان تیم پرسپولیس حرفه‌ای و باتجربه هستند. آنها با فراموش کردن ناکامی‌های گذشته به دنبال جبران این شکست‌ها در لیگ قهرمانان آسیا هستند.
    حیدری، ریوالدو بازیکن برزیلی و نامدار بنیادکار را مهره‌ای قابل احترام خواند و گفت: من به ریوالدو احترام می گذارم و روش بازی او را دوست دارم اما برای من و دیگر بازیکنان پرسپولیس احترام به ریوالدو و هر بازیکن دیگری برای بیرون از زمین بماند بهتر است. بدون شک، من و یا هر بازیکن دیگری که مقابل این بازیکن برزیلی به میدان برود، سعی می کند بهترین بازی خود را به نمایش بگذارد تا تیمش پیروز از میدان خارج شود.
    وی در خاتمه تصریح کرد: برای ما خوشحال کردن هواداران مهم تر از هر چیز دیگری است. ما در بازی روز چهارشنبه به عنوان تیم پرسپولیس مقابل تیم بنیادکار می ایستیم نه یک بازیکن خاص. بنیادکار یکی از تیم‌های مطرح ازبکستان است که بازیکنان خوبی دارد و توان این تیم فقط در ریوالدو خلاصه نمی شود.
    حیدری در نبود علی کریمی و پژمان نوری ، کاپیتان های دوم و سوم پرسپولیس، در این نشست خبری حضور یافته بود

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

انشالله فردا با یه نتیجه قابل قبول میبریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

اسامي بازيکنان تيم ملي جهت شرکت در اردوي چين اعلام شد
    سرويس: ورزشي - فوتبال
    1388/03/06
    05-27-2009
    0951
    8803-03789: كد خبر
    خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

اسامي بازيکنان تيم ملي جهت شرکت در اردوي چين اعلام شد.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اسامي بازيکنان تيم ملي جهت شرکت در اردوي چين از سوي سرمربي تيم ملي با ارائه توضيحات ذيل اعلام شد:

بازيکنان تيم ملي فوتبال کشورمان در دو اردو به تمرين پرداختند و عملکرد، انگيزه و تلاش خوب و مناسبي را از خود به نمايش گذاشتند. تيم ملي کشور پهناور ايران آينده بسيار روشني را در فوتبال پيش روي خود دارد و با همدلي و همياري خانواده بزرگ فوتبال کشور مي‌تواند دو تيم ملي تشکيل دهد.
    تمامي بازيکناني که به اردوي تيم ملي دعوت شدند از شرايط خوب و مطلوبي برخوردار بوده و درواقع همه آنها ملي‌پوشان کشورمان هستند و هيچ کدام از آنها از تيم ملي خط نخورده‌اند.
    در دو ديدار تدارکاتي تيم ملي، کادر فني رضايت کاملي از عملکرد تيم ملي داشته‌اند و 27 نفر شامل 23 بازيکن و 4 دروازه‌بان به اردوي چين دعوت شده‌اند و لازم به ذکر است که در برنامه‌ريزي‌هاي به عمل آمده توسط کادر فني تيم ملي مقرر بود اسامي 26 نفر اعلام شود ولي عملکرد خوب بازيکنان در مقابل اندونزي موجب شد تا يک نفر ديگر به اين ليست اضافه شوند:
    رحمان احمدي، ميثاق معمارزاده، سيدمهدي رحمتي، وحيد طالب‌لو، هادي عقيلي، احسان حاج‌صفي، سيدجلال حسيني، خسرو حيدري، حسين کعبي، عليرضا محمد، محمد نصرتي، فرشيد طالبي، فرزاد آشوبي، علي کريمي، حسين کاظمي، جواد کاظميان، محمدرضا خلعتبري، مهرزاد معدنچي، مهدي مهدوي‌کيا، ايمان مبعلي، پژمان نوري، مسعود شجاعي، آندرانيک تيموريان، فريدون زندي، آرش برهاني، وحيد هاشميان و محسن خليلي.
    ضمنا عملکرد مناسب سه نفر از بازيکنان به گونه‌اي بود که از آنها خواسته شد تا آمادگي خود را براي حضور در اردوهاي بعدي تيم ملي حفظ نمايند تا در صورت نياز و در موارد غيرقابل پيش‌بيني چه در بازي‌هاي رسمي و چه در بازي‌هاي تدارکاتي به تيم ملي اضافه شوند که اسامي آنها به شرح ذيل مي‌باشد:
    محسن بنگر، پژمان منتظري، علي سامره
    هم‌چنين امکان همراهي جواد نکونام در ديدار مقابل کره شمالي به جهت دو کارته بودن وجود ندارد و در اردوهاي بعدي به تيم ملي اضافه خواهد شد.

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

ايشالا حالشون رو ميگيريم

قرمزته

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

ایشالله می بریم
    امیدوارم روز خوبی برامون باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •