ارتباطی به لاک بودن و آنلاک بودن نداره
شما با یه سیم کارت دیگه امتحان کن.
ارتباطی به لاک بودن و آنلاک بودن نداره
شما با یه سیم کارت دیگه امتحان کن.
این مشکل خیلی وقته که رو بعضی از رینج آی پی های 3G/4G ایرانسل وجود داره. من یه مدت این قضیه رو باهاشون پیگیری کردم ولی حوصله گیج بازیهاشونو نداشتم بیخیال شدم!
شما تجربه ای نداری که علت پرش انتن 4 جی از چی هست؟
مودم نو هست
مودم قبلی هم همین مورد داشتم و پس فرستادم
فکر میکردم از مودم هستش
اما مودم جدید هم همین مشکل داره
سه تا بسته نیم ساعته پشت هم فعال کردم
بلافاصله بعد از شروع نیم ساعت سوم این بلا سرم اومد
شما یه بسته یه ماهه 5 گیگ بگیر با اون تست کن پریدن سیگنال توی بسته نیم ساعته رو خیلی ها داشتن.
منم با مصرف ازاد راحت دانلود میکنم ولی وقتی بسته نیم ساعته و یا دوساعته و از این قبیل میخرم یا سرعت کمه البته یا نداره. سرعت کم میشه و مدام قطع و وصل میشه. درحالی که بدون بسته مشکلی نیست. مطمنم مردم ازاریه و چیز دیگه ای نیست.
خیلی تنظیمات باحالی داره خصوصا امکان قفل رو شبکه. کاش مودم منم واسش اپدیت میومد. من E5573S-320 دارم . ممکنه واسش اپدیت بیاد و اینا رو بزاره. خصوصا امکان قفل و قدرت سیگنال و کدهای USSD رو؟
سلام.
اکثر نقاط ساری و حتی مناطق روستائی حومه شهر پوشش 4G عالی هست منتها من مودمم از 4G پشتیبانی نمیکنه.
با 3G سرعت دانلود 250KB/sec الی 500KB/sec هست.
با 4G سرعت دانلود از 1MB/sec تا 4MB/sec متغییر هست.
من تو طبقه پنجم ساختمان محل کارم با مودم 4G (گوشیم بیشتر از 3G رو ساپورت نمیکنه) و آنتن پر، تا 36مگابیت هم تست گرفتم. البته امروز عصر امتحان کردم حداکثر تا 28مگابیت بالا رفت. فکر کنم صبحها خلوتتره.
دوست عزیز این فایل ها آخرین نسخه هستن. شما زحمت بکش مودمو آپدیت کن بعد یه بار reset کن ببین مشکل ussd حل میشه
جهت اطلاع؛ من با فیرمور دیفالت مودم وقتی حالت شبکه رو 4g only میذارم هم کدهای دستوری کار نمیکنن! و وقتی auto انتخاب میکنم موقع ارسال کد سویچ میشه رو 3g
http://4upld.com/3Gu4g/E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_04.rar
http://4upld.com/2kzat/Update_WEBUI_17.100.11.00.03_forE3372_Mod1.1.rar
من فکر می کنم ایرانسل محدود کرده چون من به هیچ وجه بالاتر از 27د28 مگ نمیرم و این غیر عادی هست قبلا تا 47 مگ هم میرفتم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)