یکی دو روز دیرتر هم بری فرقی نداره.
یکی دو روز دیرتر هم بری فرقی نداره.
Last edited by aria98; 16-12-2013 at 12:03.
اره حین خدمت هم میشه گرفت و سقف هم نداره! باید از طریق بنیاد نخبگان اقدام کنی
سلام . دوستان آیا با قوانین جدید کسری های کارت ایثار هم کم میشن ؟
سلام
من اعزامی 1/10/92 هستم . می خواستم بپرسم با توجه به اینکه روز دوم دی تعطیل هست، اگه ما رو روز اول دی اعزام که روز بعد بخش اداری پادگان تعطیل هست!! خودمون می تونیم روز دوم بریم که سوم اونجا باشیم؟
ممنون از راهنماییت. چطوریاست؟ اونا خودشون پروژه میدن به آدم یا اینکه آدم خودش میره یه اختراعی چیزی نشون میده رد یا قبول میشه؟
راستی با این قانون جدید که کسری این مورد هم منتفی نشده احیانا؟؟
این حذف شدن کسری ها کسی رو به اشتباه نندازه. الان خدمت تو مناطق مختلف (عملیاتی)(بد آب و هوا)(محروم) به نسبت بین 6 ماه تا 2 ماه کسری از 24 ماه مدت خدمتی که تو قانون وظیفه عمومی هست کسر میشه. تو مناطق عادی هم 3 ماه کم میشه که در حال حاضر خدمت که تو قانون 24 ماه هستش با این 3 ماه کسری شده 21 ماه.
منظورشون این کسریها هست که لغو میشه یعنی کسی که تو مرز 18 ماه خدمت میکرد ، 24 ماه باید خدمت کنه. ولی کسری بسیج و ایثارگران و نخبگان و این قبیل چیزا سرجاشه. کسی که 6 ماه بسیج کسری بیاره از 24 ماه 6 ماه کسر میشه.
همین امروز اخبار به چیزایی داشت درباره 24 ماه شدن خدمت میگفت ...
فکر کنم بازم یه خبرایی هست ولی طبق روال گذشته اگه خبری هم بشه تا پایان سال اجرا نمیشه و احتمالا میره سال بعد.
یعنی که کسری خدمت سربازی که با هزار مصیبت توی مرز خدمت کرده رو لغو کنن و کسری هایی که با زیر و رو کشیدن و آشنا بازی جور میشه رو به قوت خود باقی بگذارند؟؟ البته هر ناجوانمردی محتمل است تو این دوره زمانه!
دوستان عزیز فعلا صبر کنید هنوز جزئیات مشخص نشده فعلا چیز مشخص اینه که خدمت از سال اینده میشه 24 ماه
اما خیلی بعیده که کسری منطقه محروم و جنگی حذف بشه
دوستان با لیسانس چه درجه ای میگیرم؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)