بابا ماشااله به مبن نت رفته جایی که ADSL نداره دکل زده
یه سرچی بکن معمولا تو شهرهایی که ADSL نیست وایرلس هست کیفیتش خیلی بهتر از مبین نته
بابا ماشااله به مبن نت رفته جایی که ADSL نداره دکل زده
یه سرچی بکن معمولا تو شهرهایی که ADSL نیست وایرلس هست کیفیتش خیلی بهتر از مبین نته
مسئله اینه اینجا شهر نیست و وایرلس که هیچ هیچ چیز دیگه ای توش وجود ندارهمبین نت هم نیومده اینجا دکل بزنه فقط توی آخرین محدوده شهر دکل گذاشته و چون فاصله دکل تا من 3 کیلومتره من سیگنال دارم.
![]()
همه رو برام میزنه (MOBIN NET COMMUNICATION COMPANY (PRIVATE JOINT STOCK. البته امروز و کمی دیروز وضعیت بد سیگنال جوری هست که وسط کار خودش بدون دخالت من میره به حالت گشتن دکل و بعد IP عوض میکنه. نکته جالب و بد قضیه هم این هست که هر ۵ چراغ مودم روشن هست و RSSI منفی ۷۰ و یا کمتر هست و CINR Reuse1 هم بین ۱۸ و ۱۹ که تقریباً یه سیگنال متوسط هست. شاید باروون زده دکلهاشون قاطی کرده. یادتون هست که قدیمها هر وقت باروون میاومد اینترنت دایالآپ بخاطر خیس شدن تجهیزات زیرزمینی دچار مشکل میشد تا اینکه کم کم مشکل رو حل کردن؟ فکر کنم الان مبیننت هم مشابه اونها شده.![]()
میدونستین طبق تعریف هر دکل وایمکس بایستی نهایت تا حدود یک و نیم کیلومتر رو جواب بده و بعد از اونش دیگه شانسی هست؟ شما واقعاً به یه مودم خارجی نیاز دارین. گروون هم باشه، باز کمک هست. فقط امیدوارم که مشکلات جمع کردن خدمات وایمکس به شهر نزدیک شما سرایت نکنه. رئیس مبیننت جدیداً مصاحبه کرده و گفته که اگه تصویب بشه نزدیک به نصف شهرهایی که الان ساپورت میشن رو میخوان حذف کنن. قبلاً هم یه بار خبری بود که کلاً مبیننت مشتری شرکتی و چه برسه به خونگی رو داره میذاره توی حاشیه و هدفش شرکتهای بزرگ و سازمانها و نهادها هستن که وضعیتشون با کاربران عادی فرق داره.
بابا بیخیال این رئیس شرکت مبین نت
این یارو کلا خیلی حرف اضافه زیاد میزنه
شما به دل نگیر
والله من نباید به دل بگیرم. اونهایی باید به دل نگیرن که سیمچین و قیچی دستشون هست و نکنه حرف مفت رئیسجان رو گوش کنن و ناغافل دکلها رو بزنن زیر بلغشون و جمع کنن و برن.![]()
سلام
بچه ها ی من تا به حال ای دی اس ال نداشتم و چون مبین نت خیلی داغونه..تصمیم گرفتم ای دی اس ال بگیرم
ولی قبلش میخوام بدونم که نامحدود بهتره بگیرم یا محدود؟؟
خودم که نامحدود دوست دارم بگیرم ولی میخواستم نظر های شما رو اول بدونم
نامحدود سرعتش زیاده؟
مثلا من اگه چهار مگ /نامحدود بگیرم سرعتش چقدره؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدین![]()
عزیزم نامحدود همه دوس دارن ولی چه کنیم که تواین مملکت همه چی محدوده اگه منطقت شلوغ باشه مثلا خونت طرفایه دانشگاهی چیزی باشه سرعتت زیادنخواهدبود
سرعته 300 میتونی بگیری ولی بیشترشرکتا محدودن
سمته ما یه کافی نت بازشده وایمکس داره چراوایمکس؟؟چون یه دکل ایرانسل جدیدن زدن به همون وصله سرعتشم بالاست
فاصله من بادکل 30 متره البته من خودم adsl دارم![]()
دوستان که گفتن آی پی 2 و 5 داره مبین نت بخش بزرگیش برای مخابرات هست .
خوب این دو تا با هم هستن و تعجبی هم نداره که IP مشترک داشته باشن. تعجب اینجاست که مبیننت کم آورده و از مخابرات قرض گرفته. یعنی بعضی جاها مشتری مبیننت بیشتر از مخابرات هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)