تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1898 از 2199 اولاول ... 8981398179818481888189418951896189718981899190019011902190819481998 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,971 به 18,980 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

فقط مسئله این نیست،من شاتل رو توی شهر داشتم الان که اومدم دهستان اینجا هیچ ISP وجود نداره همین مبین نت رو هم تا همین حد میگیره من راضی ام فقط دیگه دانلود نمیتونم بکنم که اونم زیاد مهم نیست.شاید بعدا با مودم بیرونی سیگنال بهتر بشه یا شاید این نزدیکیا ها هم دکل گذاشتن.
    بابا ماشااله به مبن نت رفته جایی که ADSL نداره دکل زده

یه سرچی بکن معمولا تو شهرهایی که ADSL نیست وایرلس هست کیفیتش خیلی بهتر از مبین نته

2. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

بابا ماشااله به مبن نت رفته جایی که ADSL نداره دکل زده

یه سرچی بکن معمولا تو شهرهایی که ADSL نیست وایرلس هست کیفیتش خیلی بهتر از مبین نته
    مسئله اینه اینجا شهر نیست و وایرلس که هیچ هیچ چیز دیگه ای توش وجود نداره مبین نت هم نیومده اینجا دکل بزنه فقط توی آخرین محدوده شهر دکل گذاشته و چون فاصله دکل تا من 3 کیلومتره من سیگنال دارم.

4. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ADSL مخابرات هم همین 2 است ولی من اونجا ندیدم همین مبین نت برای من 1 سالی هست که بعضی وقت ها به 2 وصل میشه

کافیه با اسپیدتست تست بگیری خودش ISP رو واست مینویسه
    همه رو برام می‌زنه (MOBIN NET COMMUNICATION COMPANY (PRIVATE JOINT STOCK. البته امروز و کمی دیروز وضعیت بد سیگنال جوری هست که وسط کار خودش بدون دخالت من می‌ره به حالت گشتن دکل و بعد IP عوض می‌کنه. نکته جالب و بد قضیه هم این هست که هر ۵ چراغ مودم روشن هست و RSSI منفی ۷۰ و یا کمتر هست و CINR Reuse1 هم بین ۱۸ و ۱۹ که تقریباً یه سیگنال متوسط هست. شاید باروون زده دکل‌هاشون قاطی کرده. یادتون هست که قدیمها هر وقت باروون می‌اومد اینترنت دایال‌آپ بخاطر خیس شدن تجهیزات زیرزمینی دچار مشکل می‌شد تا اینکه کم کم مشکل رو حل کردن؟ فکر کنم الان مبین‌نت هم مشابه اونها شده.

6. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مسئله اینه اینجا شهر نیست و وایرلس که هیچ هیچ چیز دیگه ای توش وجود نداره مبین نت هم نیومده اینجا دکل بزنه فقط توی آخرین محدوده شهر دکل گذاشته و چون فاصله دکل تا من 3 کیلومتره من سیگنال دارم.

می‌دونستین طبق تعریف هر دکل وایمکس بایستی نهایت تا حدود یک و نیم کیلومتر رو جواب بده و بعد از اونش دیگه شانسی هست؟ شما واقعاً به یه مودم خارجی نیاز دارین. گروون هم باشه، باز کمک هست. فقط امیدوارم که مشکلات جمع کردن خدمات وایمکس به شهر نزدیک شما سرایت نکنه. رئیس مبین‌نت جدیداً مصاحبه کرده و گفته که اگه تصویب بشه نزدیک به نصف شهرهایی که الان ساپورت می‌شن رو می‌خوان حذف کنن. قبلاً هم یه بار خبری بود که کلاً مبین‌نت مشتری شرکتی و چه برسه به خونگی رو داره می‌ذاره توی حاشیه و هدفش شرکتهای بزرگ و سازمانها و نهادها هستن که وضعیتشون با کاربران عادی فرق داره.

8. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

می‌دونستین طبق تعریف هر دکل وایمکس بایستی نهایت تا حدود یک و نیم کیلومتر رو جواب بده و بعد از اونش دیگه شانسی هست؟ شما واقعاً به یه مودم خارجی نیاز دارین. گروون هم باشه، باز کمک هست. فقط امیدوارم که مشکلات جمع کردن خدمات وایمکس به شهر نزدیک شما سرایت نکنه. رئیس مبین‌نت جدیداً مصاحبه کرده و گفته که اگه تصویب بشه نزدیک به نصف شهرهایی که الان ساپورت می‌شن رو می‌خوان حذف کنن. قبلاً هم یه بار خبری بود که کلاً مبین‌نت مشتری شرکتی و چه برسه به خونگی رو داره می‌ذاره توی حاشیه و هدفش شرکتهای بزرگ و سازمانها و نهادها هستن که وضعیتشون با کاربران عادی فرق داره.
    بابا بیخیال این رئیس شرکت مبین نت
    این یارو کلا خیلی حرف اضافه زیاد میزنه
    شما به دل نگیر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بابا بیخیال این رئیس شرکت مبین نت
    این یارو کلا خیلی حرف اضافه زیاد میزنه
    شما به دل نگیر
    والله من نباید به دل بگیرم. اونهایی باید به دل نگیرن که سیم‌چین و قیچی دستشون هست و نکنه حرف مفت رئیس‌جان رو گوش کنن و ناغافل دکل‌ها رو بزنن زیر بلغشون و جمع کنن و برن.

11. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه snsd32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بچه ها ی من تا به حال ای دی اس ال نداشتم و چون مبین نت خیلی داغونه..تصمیم گرفتم ای دی اس ال بگیرم
    ولی قبلش میخوام بدونم که نامحدود بهتره بگیرم یا محدود؟؟
    خودم که نامحدود دوست دارم بگیرم ولی میخواستم نظر های شما رو اول بدونم
    نامحدود سرعتش زیاده؟
    مثلا من اگه چهار مگ /نامحدود بگیرم سرعتش چقدره؟؟؟
    ممنون میشم اگه جواب بدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    بچه ها ی من تا به حال ای دی اس ال نداشتم و چون مبین نت خیلی داغونه..تصمیم گرفتم ای دی اس ال بگیرم
    ولی قبلش میخوام بدونم که نامحدود بهتره بگیرم یا محدود؟؟
    خودم که نامحدود دوست دارم بگیرم ولی میخواستم نظر های شما رو اول بدونم
    نامحدود سرعتش زیاده؟
    مثلا من اگه چهار مگ /نامحدود بگیرم سرعتش چقدره؟؟؟
    ممنون میشم اگه جواب بدین
    عزیزم نامحدود همه دوس دارن ولی چه کنیم که تواین مملکت همه چی محدوده اگه منطقت شلوغ باشه مثلا خونت طرفایه دانشگاهی چیزی باشه سرعتت زیادنخواهدبود
    سرعته 300 میتونی بگیری ولی بیشترشرکتا محدودن
    سمته ما یه کافی نت بازشده وایمکس داره چراوایمکس؟؟چون یه دکل ایرانسل جدیدن زدن به همون وصله سرعتشم بالاست
    فاصله من بادکل 30 متره البته من خودم adsl دارم

14. این کاربر از XXS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان که گفتن آی پی 2 و 5 داره مبین نت بخش بزرگیش برای مخابرات هست .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان که گفتن آی پی 2 و 5 داره مبین نت بخش بزرگیش برای مخابرات هست .

خوب این دو تا با هم هستن و تعجبی هم نداره که IP مشترک داشته باشن. تعجب اینجاست که مبین‌نت کم آورده و از مخابرات قرض گرفته. یعنی بعضی جاها مشتری مبین‌نت بیشتر از مخابرات هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •