تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1898 از 3745 اولاول ... 898139817981848188818941895189618971898189919001901190219081948199823982898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,971 به 18,980 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

طرح ویژه ماه مبارک رمضان آسیاتک تا میلاد امام رضا تمدید شد
    تاریخ خبر : ۱۳۹۳/۰۵/۰۶ --- کد خبر ۹۴
    به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک ارائه دهنده اینترنت پرسرعت +adsl2 ،با فرا رسیدن عید سعید فطر و استقبال گسترده و بی سابقه مشترکین در طرح خرید و تمدید سرویسهای یکساله اینترنت پر سرعت آسیاتک، قرعه کشی خودروی سابرینا تا 16 شهریور همزمان با میلاد امام رضا تمدید شد.
    بنابراین گزارش به مناسبت عید سعید فطرمشترکینی که در بازه ساعت 12 روز دوشنبه 6 مرداد لغایت ساعت 12 روز شنبه 11 مرداد ماه اقدام به ایجاد فاکتور و پرداخت سرویس های اینترنت پرسرعت خود به صورت یکساله نمایند علاوه بر شرکت در قرعه کشی خودروی سابرینا از تخفیف 20 درصدی سرویس های یکساله بهره مند خواهند شد.
    پیش از این اعلام شده بود آسیاتک در طرحی ویژه ماه مبارک رمضان به افرادی که از ابتدای ماه رمضان تا عید سعید فطر سرویس یکساله ثبت نام و یا تمدید می نمودند به قید قرعه یک دستگاه خودرو سابرینا هدیه دهد که طی این گزارش این فرصت خرید و شرکت در این قرعه کشی تا 16 شهریور ماه تمدید شده است.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

تاریخ خبر : ۱۳۹۳/۰۵/۰۶ --- کد خبر ۹۴
    به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک ارائه دهنده اینترنت پرسرعت +adsl2 ،با فرا رسیدن عید سعید فطر و استقبال گسترده و بی سابقه مشترکین در طرح خرید و تمدید سرویسهای یکساله اینترنت پر سرعت آسیاتک، قرعه کشی خودروی سابرینا تا 16 شهریور همزمان با میلاد امام رضا تمدید شد.
    بنابراین گزارش به مناسبت عید سعید فطرمشترکینی که در بازه ساعت 12 روز دوشنبه 6 مرداد لغایت ساعت 12 روز شنبه 11 مرداد ماه اقدام به ایجاد فاکتور و پرداخت سرویس های اینترنت پرسرعت خود به صورت یکساله نمایند علاوه بر شرکت در قرعه کشی خودروی سابرینا از تخفیف 20 درصدی سرویس های یکساله بهره مند خواهند شد.
    پیش از این اعلام شده بود آسیاتک در طرحی ویژه ماه مبارک رمضان به افرادی که از ابتدای ماه رمضان تا عید سعید فطر سرویس یکساله ثبت نام و یا تمدید می نمودند به قید قرعه یک دستگاه خودرو سابرینا هدیه دهد که طی این گزارش این فرصت خرید و شرکت در این قرعه کشی تا 16 شهریور ماه تمدید شده است.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینا دیگه کین..برید شاتل نگاه کنید تند تند حجم میده..
    مشتی گدا.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام
    بله راست میگن باید کاملا از تهران پیگیر باشید
    اگر نصب حضوری فقط انتخاب کردید نماینده میاد براتون کاراشو انجام میده.

در مورد حداقل تبادل هم صفحه قبل توضیحات بنده رو مطالعه بفرمایید
    سلام
    ممنون
    نمیدونید چقدر طول میکشه؟؟؟؟؟
    نصب حضوری اجباری بود و نصب غیر حضوری توش نبود!!!! من خودم به کانفیگ مودم اشتایی کامل دارم؛؛؛؛؛ بازم میان؟؟؟

در مورد حداقل تبادل هم ممنون کامل متوجه شدم

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کاربران آسیاتک بیشتر شدن اما پهنای باند تغییری نکرده بلکه محدودیت بیشتری گذاشتن تا تقسیم بشه بین کاربران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

سلام
    ممنون
    نمیدونید چقدر طول میکشه؟؟؟؟؟
    نصب حضوری اجباری بود و نصب غیر حضوری توش نبود!!!! من خودم به کانفیگ مودم اشتایی کامل دارم؛؛؛؛؛ بازم میان؟؟؟

در مورد حداقل تبادل هم ممنون کامل متوجه شدم
    هر مرکزی متفاوت هستش
    پیگیری فقط از تهران و یا مرکز مخابراتتیون میتونید انجام بدید ( بخش mdf )
    اگر اجباری بود که پس تا خطتتون آر خورد تماس بگیرید با نماینده بگید بیان نصب کنن.
    ولی بازم تاکید میکنم از تهران پیگیری کنید بهتر به نتیجه می رسید چون توی پنل براشون ارسال میشه و مجبور هستند انجام بدن
    اگر هم که میخواید خودتون انجام بدید بعد از اینکه خطتتون آر خورد و چراغ adsl تون ثابت شد یوزر و پسوردتون رو وارد کنید و بازم از تهران درخواست کنید یوزرتون رو فعال کنن

6. این کاربر از *سینا* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوستان منظور از اینترنت نیم چاشت چیه؟ میگه بین ۸ تا ۱۰ رایگان نیم چاشت!
    داداش یعنی نیم بها هست مثلا اگه هر گیگ 4 تومن باشه شبانه 2 تومن حساب میشه که به نظر من به صرفه نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان...من مرکز قائم کرج هستم پیش شماره 3332 ....الان اسیاتک دارم ولی افتضاح هست اینجا... میخواستم از یک شرکت دیگه خدمات بگیرم ..کدام شرکت و توصیه میکنید؟؟؟من بیشتر برای دانلود استفاده میکنم ....سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

256 ..512 نامحدود با چند دان میکنن... نامحدود برنزی
    با تشکر

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

اولی 12 دومی 20.... بعد از حجم اولیه که سرعتش اسمیه

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بعد از 14 روز ثبت درخواست تخلیه پرت در سایتشون, برای بار هفت زنگ زدم تهران
    بار اول یک خانومی برداشته هی میگفت پشت خط باشید بعد 4 دقیقه میگه پورت شما تخلیه شده میگم خانوم اگر تخلیه شده سایت اسیا شتتون چرا باز میشه باز 3 دقیقه دیگه نگه داشته میگه براتون پیگیری می کتم.جالبه 1544 از طریق تلفن ثابتم نمیشد باید با ایرانسل فقط می گرفتم
    زنگ زدم شرکت مشهد یک ایمیل چرت داده میگه از این طریق پیگیری کن زودتر راه میفته میگم خانوم من اینترنت ندارم چطوری ایمیل بفرستم گفت خوب میگی من چی کار کنم.جالبه کلا زنه لحن تو و برات فلان بود انگار دختر خالمه
    بار اخر زنگ زدم تهران گفتم اقا اگر این تخلیه پورت چطوری که موقع نصب 3 روزه بود حالا اینقدر طول کشید اونم گفت براتون پیگیری می کنم گفتم مشکلی نداره نمیشه میرم به سازمان تنظیم مقررات شکایت می کنم.همین رو که گفتم شروع درخواست هامو به ثبت کردن و گفت باید بخش فروش میرفته و فلان بهمان.2 روز بعدم تخلیه شد.خیلی دیر یادم اومد چیزی به نام تنظیم مقررات هم هست که خیلی کوتاه تخلیه پرت می کنن و براشون بد تموم میشه
    واقعا یک عده از خدا بی خبرند.انسانیت یعنی هیچی.به زور میخواند کاربرو نگه دارند با این اینترنت مسخره اشون.خیلی ها نمی تونند یک روز بی نتی رو تحمل کنند مجبور برگردند به کلاهبردار
    صبانت بعد 3 سال برام 5 روز , .مخابرات بعد 2 سال 8 روز و این دزد و دروغگو بعد یک سال 17 روز طول کشید.روند صعودی خوبی داشته شرکت بعدی فکر کنم 1 ماه

12. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •