تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1898 از 2365 اولاول ... 8981398179818481888189418951896189718981899190019011902190819481998 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,971 به 18,980 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام و درود.من امروز غروب کواکسیال هلیکس E69X رو با پخش آلپاین 140E نصب کردم بدون آمپلی فایر(موقتا) روی پرشیا ( ماشین دوگانه سوز نیست و صندوق کاملا خالیه!خوراک ساب باکس های حجیمه!!!)

در مورد حجم صدا خدمتتون برسونم که: من تنظیمات بیس و تریبل و میدرنج رو روی +5 گذاشتم و اکولایزر رو روی HipHop (پخش قبلیم آلپاین بوده با تنظیماتش آشنایی دارم) و لود رو هم فعال کردم که با فعال بودنش بیسش قشنگتر بود! ولی چون خیلی وقتم کم بود نتونستم کامل تست بگیرم و یادم نبود تو فلشم آهنگ ایرانی هم بریزم!!!

با این تنظیمات, صدا تا 14-15 خوبه و بیسش هم تقریبا خوبه ولی بعدش دیگه بیسش خراب میشه و صدا تو قابلمه ای میاد( که با وجود امپلی فایر اوکی میشه) ولی صدای توییترش تا حدود 19 خوبه و اگر بیس رو کمتر کنید تا ولوم 18-19 صدای خوبی خواهید داشت و بعد اون دیگه دیستورت میشه و جیغ جیغو!

البته من موزیک هام همه لو بیس دار بودند که بیس رو 15 کم میاورد.موزیک های پاپ و ... که بیس کمتری دارند تا حدود 18 صدا خوب و بدون دیستورت هست.

البته ولوم الپاین رو با ولوم کنوود فرق داره (هر دو حداکثرشون 35 هست ولی چون حجم صدای الپاین با حجم صدای کنوود تو ولوم های پایین فرق داره و به نظرم تو ولوم یکسان از ولوم های پایین الپاین صدای بلندتری داره که هرچی ولوم میره بالاتر کنوود کم کم حجم صدا رو به الپاینه میرسونه.

تو همین ولوم 15 صداش داخل اتاق پرشیا رو تقریبا پر میکنه و به نظرم در صورت وجود آمپلی فایر اگر هدفتون فقط داخل اتاق ماشین باشه حجم صدا و حجم بیس برای پرشیا کافیه.البته افرادی که انتظار حجم بیسی رو دارند که دوتا کوچه اونطرف تر رو هم مورد عنایت قرار بده مسلما! این حجم بیس براش کمه ولی در کل برای عموم این حجم بیس کافی خواهد بود (البته با وجود آمپلی فایر.کلا بدون امپلی فایر هر کواکی هم بندازی بیسش انچنان راضی کننده نیست).با همون تنظیمات اگر ولوم رو 20 میرفت بدون دیستورت حجم صدا به نظرم کاملا کافی میومد.

با fader صدا رو جلو هم میارم بر قشنگی صدا خیلی افزوده میشه.

-----------------------------
    رو پراید یکی از دوستانم کواک پایونیر 6902 + پخش پایونیر 7150 بدون آمپلی فایر که هر دو هم جزو سری های قدیم هستند نصبه.از نظر حجم بیس که تفاوت خاصی ندیدم بین اون ست و ست خودم (تازه ایشون ماشینش دوگانه سوز هست و حجم صندوقش حتی از اونی که باید باشه هم کوچیکتر هست با اینحال با اینکه انتظار دارم بیسش بیشتر باشه ولی اصلا تفاوتی تو حجم بیس حس نکردم که اینم بر میگرده به بدون آمپلی فایر بودن(البته مگنت هاشونو چک کردم دیدم تقریبا هم اندازه هستند مگنت های کواک هلیکس و مگنت 6902).با امپلی تست نکردم. ولی تفاوت اصلی اون دوتا ست تو بم بودن ست پایونیر هست که برای من واقعا قابل تحمل نبود.البته با فلت کردن اکولایزر 7150 بمی صدا کمتر میشد ولی خوب اون قدر بیس هم میرفت!)

------------------------------
    صدا بر خلاف ست های پایونیر بم نبود.کیفیت و تفکیکش بیشتر از ست پایونیری که نام بردم بود ولی خوب کواک چه هلیکس باشه چه گلیدن تفکیک صداش پایینه و برای درک کاملا محسوس این موضوع 2 تا موزیک راک و متال پلی کنید کاملا مشهوده.البته تو موزیک های هیپ هاپ این تفاوت کمتر خودشو نشون میده.من با این ست 2 تا موزیک متال پلی کردم تفکیک تعطیل بود دیگه چه برسه به پایونیر!!!

البته بازم میگم من تنها یکی دو ساعت تونستم تست کنم اونم همراه رفقا که در نتیجه نمیشه حتی اسمشو گذاشت تست! و تازه امپلی هم نداشتم.بعد نصب امپلی براتون ریوو کاملی قرار میدم تو بخش عکس های سیستم صوتی اعضا

راستی در مورد پخش: کیفیت ساخت پنل پخش پایین هست و سریع خطو خش مفته مثل X400 کنوود!!!!

موفق باشید
    سلام مبارک باشه دوسته من و یه عمر برات بکوبه
    حالا یه کم انتقاد دارم:
    اونجوری که شما تریبل و میدرنج رو بردی بالا معمولا صدا به کم ولوم از حد بگذره دیستورت میشه
    2.شما اصن اکولایزر رو که دیت بزنی یه فرکانسایی رو داری کم و زیاد میکنی و این صدایی که الان میشنوین اصن صدای باندتدن نیس و دست کاری شده اس.
    3.من اینجور تست رو قبول ندارم اگه ملاک تست باشه و بخوای صدای یه باند رو توصیف کنی تمام تنظیماتت باید فلت باشه.
    اهنگ ایرانی هم واسه تست اصن خوب نیس بهتر که نداشتی
    موفق باشی

2. 5 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    رو آمپ 8400 یه جفت باند و یه ساب 1260 دارم. اگه بخوام یه آمپ جدا برا ساب بگیرم چه مدل و برندی خوبه؟ آیا به جز افزایش توان، افزایش کیفیت هم در صدای ساب خواهم داشت؟
    سلام
    بله هرچقدر آمپلیفایر کیفیت بهتری داشته باشه مسلما تو صدا تاثیر فوق العاده ای میگذاره.
    سلام حمید خان خوبی ؟ عزیز به نظرت ست X400 و E69X با پایونیر 3602 بهتره یا ست X400 و E69X با کنوود 527 بهتره ؟؟؟
    سلام متشکرم.
    خیلی تفاوتی ندارن.هر دو در یه حد هستن.
    حید خان شما نظری نداری؟
    سلام
    نه متاسفانه آشنائی ندارم با این مدل.شرمنده.
    سلام خدمت همه دوستان همینطور اقا حمید عزیز که واقعا تو این زمونه بدون هیچ منفعتی تجربشو در اختیار بقیه میزاره.واقعا خدا قوت و دمت گرم
    من تازه با این سایت اشنا شدم...اقا اگر امکان داره منو یه راهنمایی کنین
    ماشین 206 دارم با یدونه امپ 8400 کنوود که هدیه رسیده بهم.از سیستم هیچی سردر نمیارم.سیستم انتخابی من دو جفت باند e69 برا تاقچه عقب با کامپ e62c برا درب جلو.ساب و امپیلی نمیدونم چی خوبه.فقط به قول دوستان میخوام همه چی رو اهنگ بخونه.. اول میخوام کیفیت عالی داشته باشم.سیستمی که از ولوم پایین تا ولومهای بالا شفافیت و کیفیت ثابت باشه
    تا 2 میلیون هم میتونم هزینه کنم.باز هرچی شما امر کنی همونو میبندم
    بازم ممنون
    سلام محسن جان
    به تاپیک خودتون خوش آمدین دوست عزیز
    ممنونم از توجه و محبت شما.بنده انجام وظیفه میکنم.
    ساب ووفرهم تو برنامه دارین یا خیر؟
    برند هلیکس برند کیفیتی و خوبی هست.
    کامپ E62C به قیمت 465 تومن و E69 هم 270 تومن قابل تهیه هست.

4. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام مبارک باشه دوسته من و یه عمر برات بکوبه
    حالا یه کم انتقاد دارم:
    اونجوری که شما تریبل و میدرنج رو بردی بالا معمولا صدا به کم ولوم از حد بگذره دیستورت میشه
    2.شما اصن اکولایزر رو که دیت بزنی یه فرکانسایی رو داری کم و زیاد میکنی و این صدایی که الان میشنوین اصن صدای باندتدن نیس و دست کاری شده اس.
    3.من اینجور تست رو قبول ندارم اگه ملاک تست باشه و بخوای صدای یه باند رو توصیف کنی تمام تنظیماتت باید فلت باشه.
    اهنگ ایرانی هم واسه تست اصن خوب نیس بهتر که نداشتی
    موفق باشی
    سلام.ممنون از انتقادت.متشکرم.الان چون عجله ای بود اینو انداختم.

بله کاملا متوجهم و نظر شما رو تایید میکنم.امروز که یه خورده بیشتر تونستم برم سر وقتش دیدم دیستورت به کنار ولوم رو هم بالا نبری با اون تنظیمات صداش تیز میشه و باعث سر درد میشه که امروز کلا گذاشتم تنظیمات کارخونه ای. در واقع اینی که نوشتم تست نوع صدا نبود بلکه بیشتر سنجش حجم صدا برای ماشینی مثل پرشیا بود.اخر پستم هم نوشتم :

البته بازم میگم من تنها یکی دو ساعت تونستم تست کنم اونم همراه رفقا که در نتیجه نمیشه حتی اسمشو گذاشت تست! و تازه امپلی هم نداشتم.بعد نصب امپلی براتون ریوو کاملی قرار میدم تو بخش عکس های سیستم صوتی اعضا
    خیلی ها چون براشون سوال بود این کواک رو ماشینی مثل پرشیا حجم صداش چجوریه و من فقط یه پیش زمینه نوشتم.تا اون موقع هم اهنگ زیادی گوش میدم هم با هر نوع تنظیمش صداشو میشنوم.

چون امپلی فایر وجود نداره در واقع نمیشه در مورد صداش فعلا قطعی اظهار نظر کرد.

امروز که رفتم بیرون دیدم بدون آمپلی فایر با پایین بودن شیشه ها حجم صداش چندان راضی کننده نیست برای سر نشین های جلو.با اون تنظیماتی که تو پست قبلی نوشتم صدا تیز میشد و سرم درد میگرفت که در نتیجه کلا تنظیماتو گذاشتم کارخونه ای. البته هر کواک دیگه ای هم باشه بدون امپلی با 18 وات چقدر مگه صداش در میاد و میتونه بیس بزنه.

ولی با وجود آمپلی فایر اینطور که به نظر میرسه حجم صداش برای داخل اتاق کافی هست حتی شیشه پایین باشه.

اون 6902 رو چند هفته بگذره به جای این نصب میکنم یه مقایسه هم بین اینا انجام میدم که شرایط یکسان باشه.
    البته با یه دوربین حرفه ای (نه دوربین گوشی ها) هم فیلم میگیرم قرار میدم
    Last edited by SaЁeD; 04-10-2015 at 19:15.

6. 5 کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله کاملا متوجهم و نظر شما رو تایید میکنم.امروز که یه خورده بیشتر تونستم برم سر وقتش دیدم دیستورت به کنار ولوم رو هم بالا نبری با اون تنظیمات صداش تیز میشه و باعث سر درد میشه که امروز کلا گذاشتم تنظیمات کارخونه ای. در واقع اینی که نوشتم تست نوع صدا نبود بلکه بیشتر سنجش حجم صدا برای ماشینی مثل پرشیا بود.اخر پستم هم نوشتم :

خیلی ها چون براشون سوال بود این کواک رو ماشینی مثل پرشیا حجم صداش چجوریه و من فقط یه پیش زمینه نوشتم.تا اون موقع هم اهنگ زیادی گوش میدم هم با هر نوع تنظیمش صداشو میشنوم.

امروز که رفتم بیرون دیدم بدون آمپلی فایر با پایین بودن شیشه ها حجم صداش چندان راضی کننده نیست برای سر نشین های جلو.با اون تنظیماتی که تو پست قبلی نوشتم صدا تیز میشد و سرم درد میگرفت که در نتیجه کلا تنظیماتو گذاشتم کارخونه ای. البته هر کواک دیگه ای هم باشه بدون امپلی با 18 وات چقدر مگه صداش در میاد و میتونه بیس بزنه.

ولی با وجود آمپلی فایر اینطور که به نظر میرسه حجم صداش برای داخل اتاق کافی هست حتی شیشه پایین باشه.

اون 6902 رو چند هفته بگذره به جای این نصب میکنم یه مقایسه هم بین اینا انجام میدم که شرایط یکسان باشه.
    به غیر از سایر موارد هدیونیت آلپاین 140E بدرد نمیخوده . پخش خوبی نیست . شما بهتره به فکر تعویض با مدله بالاتر باشی برای صدای بهتر

- - - Updated - - -

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

خیلی هم عالی
    ایشالا یواش یواش جم کن وسایلو و بهترینارو واسه خودت بخر

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

پست تکراری - لطفا حذف شود
    Last edited by SaЁeD; 04-10-2015 at 21:57.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خیلی هم عالی
    ایشالا یواش یواش جم کن وسایلو و بهترینارو واسه خودت بخر

به غیر از سایر موارد هدیونیت آلپاین 140E بدرد نمیخوده . پخش خوبی نیست . شما بهتره به فکر تعویض با مدله بالاتر باشی برای صدای بهتر

درود.ممنون از نظراتتون.درگیر کنکور ارشد هستم و ماشین هم بعد کنکور رد میکنم.برای همین دیگه گفتم فعلا یه چیز نخودی ببندم و خودمو زیاد درگیر نکنم سر این قضیه تا بعد کنکور انشالله

موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

- - - Updated - - -
    دوستانی که امکان تست 145 و 140 رو داشتن ، صدای پخش های این سری رو یک نوع میدونن و تفاوت را توی امکانات و تنظیمات میدونن .
    فکر نمیکنم تو این رنج قیمت پخشی بهتر از 140 باشه .

12. 2 کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستانی که امکان تست 145 و 140 رو داشتن ، صدای پخش های این سری رو یک نوع میدونن و تفاوت را توی امکانات و تنظیمات میدونن .
    فکر نمیکنم تو این رنج قیمت پخشی بهتر از 140 باشه .
    سلام آقا محمد.وقتت به خیر.من تو فروم SS یه ریویو دیدم از یکی از دوستان سیستم باز که خودت هم ایشون رو میشناسی.من عینا مطلب ایشو نرو برای دوستان نقل میکنم: که ایشون همین 140 رو با 7016 کنوود مقایسه کرده بود رو سیستم خودش

بعد از 1 سال که پخش 7016 رو داشتم چندی پیش با الپاین 140E تعویش کردم.
    در ابتدا باید بگم قیافش به بدی عکس هاش نیست.
    اما به 7016 نمیرسه. کلا تنظیمی برای صفحه و نور و ... نداره. برعکس 7016 که چندین تنظیم برای صفحه نمایش و زیباییش داشت. رنگ دکمه ها قرمز ویه کلید ابی بزرگ داره.
    رنگ نور ها کلا قابل تغییر نیستن.

نکته دلسرد کننده که ابتدای خرید نظرم رو جلب کرد کیفیت ساخت نه چندان بالای پخش بود. مواد معمولی تو ساخت پخش استفاده شده که ممکنه کمی مایوس کننده به نظر بیاد. دکمه ها سفت هستن و حس خوبی موقع استفاده به ادم منتقل نمیکنن اما به نظرم از مثلا دکمه ها کنوود بهتر عمل میکنن. این پخش به صورت فابریک ریموت با خودش داره که میشه باهاش اهنگ رو جلو برد مشکل همیشگی من با کنوود. به غیر از اون خیلی هم خوب عمل میکنه در فواصل دور. مشکلات عصبیم سر همین 2 قضیه کمتر شده.
    هیچ تنظیمی برای ظاهرش نداره صفحه نمایش تک خطی معمولی داره.

این پخش 2 جفت خروجی 2 ولتی داره که قابل تغییر به خروجی سـاب ووفر و معمولی هستن. از 3 جفت 4 ولتی 7016 خیلی کمتر هست. اما در ابتدای تعویض پخش متوجه شدم با ولوم کمتر به صدای بلندتر میرسم! جفت این پخش ها 35 تا ولوم دارن. کنوود به طور معمولی ولوم روی 18 بود اما این پخش به 15 هم نمیرسه!

فیلترهای HPF و LPF رو این پخش داره که بسیار مزیت بزرگیه به نظرم.
    هرچی تو کیفیت ساخت و ظاهر این پخش کم داره اما از نظر صدا، هرچی بگم کم گفتم ازش.
    اولین تفاوت میدرنج بود که منو مجبور کرد میدرنجی که به صورت جداگانه خریده بودم و اضافه کرده بودم به سیستم رو بردارم چون میدرنج بسیار واضح تر و بهتر شد! به غیر از اون چنان میدبیسی از XL ها گرفتم باهاش که اصلا تصورش رو هم نمیکردم! یه مدت فکرم مشغول این بود که چرا میدبیس های XL اصلا لرزش ندارن حتی وقتی که HPF خاموشه! اما با تعویض پخش متوجه شدم یکی از نقاط ضعف بزرگ 7016 تو میدبیس هست. با 140 HPFروی 60 و همه اکولایزر ها و ... خاموش تو ولوم 20 میدبیس XL ها چندین برابر اخرین ولوم کنوود هست. بسیار واضح میدبیس بهتر شد. یه گزینه تو تنظیمات این پخش هست به اسم loudness که تو تنظیمات نوشته که از 100 هرتز شروع به تقویت میکنه. اگر این گزینه آن باشه تازه میفهمید XL چه میدبیس شاخی داره.

تو قسمت تنظیمات 140 که میرید خیلی کارتون راحته. برعکس 7016 که تعدا زیادی گزینه برای تغییر جلوتون هست. این پخش اصلا تنظیماتی در اون حد نداره که بخواید باهاشون ور برید به غیر از اون به صورت فلت صدای بسیار جالبی داره. 3 باند اکولایزر داره که همون گزینه های center frequency و level و width رو شامل میشه.
    USB هم به 1 امپر تغییر کرده که خیلی خوبه. جست و جو تو فولدر ها هم خیلی خوب و سریعه.
    فقط یه نکته ای توجه من رو جلب رو کرد که تعداد 100 اهنگ از اهر فولدر رو بیشتر نمیشناسه! نمیدونم مشکل از فلش من بود یا خودم دوباره تست نکردم البته اما فولدر ها رو تا 100 سانگ میشناسه و بقیه رو اصلا پلی نمیکنه.
    خیلی خوشحالم که پخشم رو با 140 عوض کردم. با اینکه پخش ارزونی هست اما صدای بسیار گرونی میده.
    یعنی صداش کاملا از 7016 سر تر هست؟ حتی وقتی 7016 رو خوب تنظیم کرده باشی؟

بنده 1 سال 7016 داشتم اما به محض تعویضش با 140 الپاین فهمیدم اصلا میدبیس نداشتم. از اون طرف میدرنجی که این پخش داره به تمام امکانات 7016 میارزه کاملا سرتر هست تو این 2 مورد. به دلیل کمبود میدرنج تو صدای 7016 من مجبور شدم یه میدرنج بخرم و به ست اضافه کنم که با تعویض پخش سریعا برش داشتم چون میدرنجی که از XL ها دارم میگیرم بسیار بهتر از قبله.
    این معایبی که ذکر میکنم فقط تو حالت USB وجود داره و اگر CD قرار بدید موارد 1 تا 3 مشکلی ندارند و اوکی هستند. مورد 4 تو هر دو هست و فرقی نداره
    1- منم تست کردم تو فولدر اگر بیش تا 100 تا آهنگ باشه تا 100 رو میشناسه و بقیه قیچی! اینطور که شنیدم تو 145 و کلا یک سری از پخش های آلپاین این مورد وجود داره تو USB

2- برای جلو و عقب بردن اهنگ اگر هدف این باشه مثلا خیلی سریع رو دکمه ی جلو یا عقب بزنی و به طبعش خیلی سریع بری موزیک بعدی مثلا یه دفعه 10 تا اهنگ بری جلو وجو نداره.چه سریع دکمه ی جلو و عقب رو بزنی چه کند این پخش تقریبا هر ثانیه یک اهنگ میره جلو.از روی ریموتشم همینه و فرقی نداره.
    که راه حل این هم اینه که روی قسمت کم و زیاد کردن ولوم که دایره ای هست دوبار زد سپس با چرخوندنش سریع میشه رفت چندتا اهنگ بعدی ...

3- هر مدلی اهنگ ها رو مرتب میکنم باز تو این پخش تو حالت USB ترتیب فولدر ها رو رعایت نمیکنه.هم با نام مرتب میکنم چه با شماره و... نمیدونم یا من دارم اشتباه میکنم!

------------------------------------------
    4-ریموتش حتی جلوی اون باشه در بعضی قسمت ها عمل نمیکنه و یه جاهای خاصی باید دستتو قرار بدی تا ریموت عمل کنه!
    Last edited by SaЁeD; 06-10-2015 at 11:45.

14. 6 کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اقا حمید همین که توجه کردی یه دنیا ممنون.
    بله .میخوام ساب ووفر هم ببندم.اما ویبره نمیخوام و کنار کیفیت قدرت هم میخوام
    حمید جان میتونم شماره شما رو داشته باشم...
    Last edited by mohsen gr; 05-10-2015 at 13:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •