تو این 3 ماه 100 تومن اومده روش؟مگه شهر هرته؟
تو این 3 ماه 100 تومن اومده روش؟مگه شهر هرته؟
البته توی این مملکت همچین عجیبم نیست . اگه چیزی گرون نشه عجیبه
ولی 100 تومن یکم عجیبه![]()
دوستان میشه یه نفر کمک کنه بهم بگه کدوم بازی های guitar hero یا rock band رو میشه با خود دسته xbox بازی کرد؟
ممنونم
منم دنبال همین بودم ، الان گشتم فهمیدم ( همین الان صفحه های باز یها بازه ! چه جالب! ) . دنبال guitar hero نباش که نسخه 3 یا 2 اش و عقب تراش فقط قابلیت اجرا با دسته دارن که بسیار بازی های قدیمی هستن و حال این بازی جدیدا رو نمیدن. ولی بازی های Rockband رو می تونی با دسته بازی کنی ، و چون درام اش خیلی معروفه ، خیلی بیشترم حال میده!
سلام. گیتار هیرو رو که خودم با دسته بازی کردم ولی اون یکی رو نمیدونمدوستان میشه یه نفر کمک کنه بهم بگه کدوم بازی های guitar hero یا rock band رو میشه با خود دسته xbox بازی کرد؟
ممنونم
نسخه های 2 - 3 و گیتار هیرو ایروسمیث قابلیت بازی با دسته رو دارن
سری های بعدی گیتار هیرو (از 4 یا تور جهانی به بعد) به دلیل عرضه درامز و میکروفن و محوریت داشتن روی Band بازی کردن با دسته غیر قابل بازیست و فقط کنترل میکروفن به وسیله دسته انجام میشه و هیچ کارآیی دیگه ای نداره
بازیهای سری راک بند هم امتحان نکردم ولی کلا باید با وسایل کامل بازی کنی اونم بصورت گروه کامل با دوستان که اصلا لذت اون توصیف نشدنیه
من آواتارم خراب شده دیگه نمیشه تغیرش داد و لباس ها رو عوض کرد . الان سیاه هست
ممنون الان آپدیت روش نصبه وبی چیکار کنم تا آواتارم درست شه
دوباره هم آپدیت نمیکنه ..........
Last edited by zadis; 29-09-2010 at 05:48.
معمولا اگه Avatar پاک بشه دوباره اجازه ی Update رو به شما میده !! شما یکبار دیگه از خوده Download Server ماکروسافت بگیرش و امتحانش کن.
بچه ها بازی LIMBO تو PSN هست ؟ بدجوری باهاش حال کردم .
جایی هست که بازی های PSN رو بفروشه.......؟؟(آفلاین باشه مثلا" رو DVD بزنه)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)