آره مبین نت اینجا هم بعضی وقتا 2 وصل میشه
ولی واقعا آشغال ترین آی پی بود که بهش وصل شدم
رنج 95 یا 9 هم داره که اونم خیلی بده
ولی رنج 5 برای من که خیلی خوبه حتی بهتر از 130 و 175![]()
آره مبین نت اینجا هم بعضی وقتا 2 وصل میشه
ولی واقعا آشغال ترین آی پی بود که بهش وصل شدم
رنج 95 یا 9 هم داره که اونم خیلی بده
ولی رنج 5 برای من که خیلی خوبه حتی بهتر از 130 و 175![]()
شبانت چطوره؟
همه ای پی ها خوبن فقط بستگی به اون دکلی که بهش وصل میشه خلوت باشه یا شلوغ
این موقع از سال که همش باران وبرف هست مبین نت واضاع خوبی نداره
دوستان من میخوام مودمم رو بفروشم داره خاک میخوره.رومزی
اگه بخوام به اسم طرف بزنم هزینه میبره ؟؟ چقدر ؟؟ تغییر مالکیت باید بدم درسته ؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
بد نیس
شبی حدودا 2.5 گیگ رو میشه گرفت باهاش
یعنی این IP رو شما توی سیستم ADSL مخابرات دیده بودین. بالاخره چون مبیننت هم یه جورایی زیرمجموعه شرکت مخابرات هست، به نظر از امکانات اون داره استفاده میکنه. البته بگم مشکلات این حدود یک هفته حتی توی 178.131 هست و کلاً منطقهمون هم سرعتش کم شده و هم نوسان شدید سرعت داره. دیگه روزها هم نمیتونم خوب از سرویس استفاده کنم و یه موقعی از حجم معین ماهیانه بیشتر مصرف میکردم و الان این مصرف برعکس خیلی کمتر شده.
ADSL مخابرات هم همین 2 است ولی من اونجا ندیدم همین مبین نت برای من 1 سالی هست که بعضی وقت ها به 2 وصل میشه
کافیه با اسپیدتست تست بگیری خودش ISP رو واست مینویسه
نزدیکترین و تنها دکل فاصلش نسبت به من حدود 3 کیلومتره با موانع زیاد و تقریبا دوره مودم رو اکثر جاهای خونه بردم حتی پشت بوم ولی از این بهتر نشد اگه توجه کنید از سرور های خارجی فقط سرعت کمه از سرور های داخلی سرعت خوبه .
کلا کیفیت سیگنال (مخصوصا RSSI)برای شما خوب نیست اگه برای دانلود می خوای بعید می دونم راضیت کنه
بهتر بود قبل از خرید بیشتر تحقیق می کردید
فقط مسئله این نیست،من شاتل رو توی شهر داشتم الان که اومدم دهستان اینجا هیچ ISP وجود نداره همین مبین نت رو هم تا همین حد میگیره من راضی ام فقط دیگه دانلود نمیتونم بکنم که اونم زیاد مهم نیست.شاید بعدا با مودم بیرونی سیگنال بهتر بشه یا شاید این نزدیکیا ها هم دکل گذاشتن.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)