کسی نبود راهنمایی کنه![]()
کسی نبود راهنمایی کنه![]()
خوبه دادا ! قیمتش چنده ؟
اگر سالمه بخر که آمپ خوبیه .
- - - Updated - - -
خوبه دادا ! قیمتش چنده ؟
اگر سالمه بخر که آمپ خوبیه .
کسی نطری نداره
درود
رو آمپ 8400 یه جفت باند و یه ساب 1260 دارم. اگه بخوام یه آمپ جدا برا ساب بگیرم چه مدل و برندی خوبه؟ آیا به جز افزایش توان، افزایش کیفیت هم در صدای ساب خواهم داشت؟
Last edited by chaharnazm; 03-10-2015 at 12:35.
سلام حمید خان خوبی ؟ عزیز به نظرت ست X400 و E69X با پایونیر 3602 بهتره یا ست X400 و E69X با کنوود 527 بهتره ؟؟؟
مال داییمه ، فقط میدونم که ۴ کاناله ، برا ۶۹۷۵ خوبه؟ چند میرزه بگیرم ؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
سلام و درود.من امروز غروب کواکسیال هلیکس E69X رو با پخش آلپاین 140E نصب کردم بدون آمپلی فایر(موقتا) روی پرشیا ( ماشین دوگانه سوز نیست و صندوق کاملا خالیه!خوراک ساب باکس های حجیمه!!!)
در مورد حجم صدا خدمتتون برسونم که: من تنظیمات بیس و تریبل و میدرنج رو روی +5 گذاشتم و اکولایزر رو روی HipHop (پخش قبلیم آلپاین بوده با تنظیماتش آشنایی دارم) و لود رو هم فعال کردم که با فعال بودنش بیسش قشنگتر بود! ولی چون خیلی وقتم کم بود نتونستم کامل تست بگیرم و یادم نبود تو فلشم آهنگ ایرانی هم بریزم!!!
با این تنظیمات, صدا تا 14-15 خوبه و بیسش هم تقریبا خوبه ولی بعدش دیگه بیسش خراب میشه و صدا تو قابلمه ای میاد( که با وجود امپلی فایر اوکی میشه) ولی صدای توییترش تا حدود 19 خوبه و اگر بیس رو کمتر کنید تا ولوم 18-19 صدای خوبی خواهید داشت و بعد اون دیگه دیستورت میشه و جیغ جیغو!
البته من موزیک هام همه لو بیس دار بودند که بیس رو 15 کم میاورد.موزیک های پاپ و ... که بیس کمتری دارند تا حدود 18 صدا خوب و بدون دیستورت هست.
البته ولوم الپاین رو با ولوم کنوود فرق داره (هر دو حداکثرشون 35 هست ولی چون حجم صدای الپاین با حجم صدای کنوود تو ولوم های پایین فرق داره و به نظرم تو ولوم یکسان از ولوم های پایین الپاین صدای بلندتری داره که هرچی ولوم میره بالاتر کنوود کم کم حجم صدا رو به الپاینه میرسونه.
تو همین ولوم 15 صداش داخل اتاق پرشیا رو تقریبا پر میکنه و به نظرم در صورت وجود آمپلی فایر اگر هدفتون فقط داخل اتاق ماشین باشه حجم صدا و حجم بیس برای پرشیا کافیه.البته افرادی که انتظار حجم بیسی رو دارند که دوتا کوچه اونطرف تر رو هم مورد عنایت قرار بده مسلما!این حجم بیس براش کمه ولی در کل برای عموم این حجم بیس کافی خواهد بود (البته با وجود آمپلی فایر.کلا بدون امپلی فایر هر کواکی هم بندازی بیسش انچنان راضی کننده نیست
).با همون تنظیمات اگر ولوم رو 20 میرفت بدون دیستورت حجم صدا به نظرم کاملا کافی میومد.
با fader صدا رو جلو هم میارم بر قشنگی صدا خیلی افزوده میشه.
-----------------------------
رو پراید یکی از دوستانم کواک پایونیر 6902 + پخش پایونیر 7150 بدون آمپلی فایر که هر دو هم جزو سری های قدیم هستند نصبه.از نظر حجم بیس که تفاوت خاصی ندیدم بین اون ست و ست خودم (تازه ایشون ماشینش دوگانه سوز هست و حجم صندوقش حتی از اونی که باید باشه هم کوچیکتر هست با اینحال با اینکه انتظار دارم بیسش بیشتر باشه ولی اصلا تفاوتی تو حجم بیس حس نکردم که اینم بر میگرده به بدون آمپلی فایر بودن(البته مگنت هاشونو چک کردم دیدم تقریبا هم اندازه هستند مگنت های کواک هلیکس و مگنت 6902).با امپلی تست نکردم. ولی تفاوت اصلی اون دوتا ست تو بم بودن ست پایونیر هست که برای من واقعا قابل تحمل نبود.البته با فلت کردن اکولایزر 7150 بمی صدا کمتر میشد ولی خوب اون قدر بیس هم میرفت!)
------------------------------
صدا بر خلاف ست های پایونیر بم نبود.کیفیت و تفکیکش بیشتر از ست پایونیری که نام بردم بود ولی خوب کواک چه هلیکس باشه چه گلیدن تفکیک صداش پایینه و برای درک کاملا محسوس این موضوع 2 تا موزیک راک و متال پلی کنید کاملا مشهوده.البته تو موزیک های هیپ هاپ این تفاوت کمتر خودشو نشون میده.من با این ست 2 تا موزیک متال پلی کردم تفکیک تعطیل بود دیگه چه برسه به پایونیر!!!
البته بازم میگم من تنها یکی دو ساعت تونستم تست کنم اونم همراه رفقا که در نتیجه نمیشه حتی اسمشو گذاشت تست! و تازه امپلی هم نداشتم.بعد نصب امپلی براتون ریوو کاملی قرار میدم تو بخش عکس های سیستم صوتی اعضا
راستی در مورد پخش: کیفیت ساخت پنل پخش پایین هست و سریع خطو خش مفته مثل X400 کنوود!!!!
موفق باشید
Last edited by SaЁeD; 04-10-2015 at 00:47.
ريالیمت نمیدونم ولی آمپ دیجیتال از dls هست . dls هم آمپ های خوبی داره و اون آمپم نمیتونه بد باشه . بنظرم راضیت میکنه .
- - - Updated - - -
ريالیمت نمیدونم ولی آمپ دیجیتال از dls هست . dls هم آمپ های خوبی داره و اون آمپم نمیتونه بد باشه . بنظرم راضیت میکنه .
حید خان شما نظری نداری؟![]()
سلام خدمت همه دوستان همینطور اقا حمید عزیز که واقعا تو این زمونه بدون هیچ منفعتی تجربشو در اختیار بقیه میزاره.واقعا خدا قوت و دمت گرم
من تازه با این سایت اشنا شدم...اقا اگر امکان داره منو یه راهنمایی کنین
ماشین 206 دارم با یدونه امپ 8400 کنوود که هدیه رسیده بهم.از سیستم هیچی سردر نمیارم.سیستم انتخابی من دو جفت باند e69 برا تاقچه عقب با کامپ e62c برا درب جلو.ساب و امپیلی نمیدونم چی خوبه.فقط به قول دوستان میخوام همه چی رو اهنگ بخونه.. اول میخوام کیفیت عالی داشته باشم.سیستمی که از ولوم پایین تا ولومهای بالا شفافیت و کیفیت ثابت باشه
تا 2 میلیون هم میتونم هزینه کنم.باز هرچی شما امر کنی همونو میبندم
بازم ممنون![]()
Last edited by mohsen gr; 04-10-2015 at 15:18.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)