پیروزی فقط با پنالت به گل میرسه ... اگه این قانون پنالتی نبود الان معلوم نبود چه وضعی داشت ؟
پیروزی فقط با پنالت به گل میرسه ... اگه این قانون پنالتی نبود الان معلوم نبود چه وضعی داشت ؟
واقعا مساوی با برق شیراز تیمی که تقریبا همه تیمها بردنش خیلی ستمه... ولی در کل حق پرسپولیس باخت بود. بازی کلا دست برق شیراز بود. آخر بازیم که دیدید درصد مالکیت توپ برق بیشتر بود... این وینگادا ( مربی اخراجی اردن ) هم معلومه چیز خاصی بارش نیست. همون موقع که این شال گردن گرفت دستش دور زمین رقصید من با خودم گفتم این بیشتر از اینکه مربی باشه تو کار تبلیغات و حاشیه س... در کل پرسپولیس تو هر بازی یک گل میتونه بزنه نه بیشتر : دی اونم بیشتر وقتا از رو پنالتی.
یکی ازمنابع موثق نوشته بود که بازیکنای پیروزی رابه این خاطر که بازی بعدیشون جلوی فولادمبارکه اصفهان هست بشون کارت قرمزوزردندادند واقعا متاسفم برای این آقایون بااین سیاست مزخفشون . البته من روی فولادمبارکه بیشتراز پیروزی حساب میکنم اما این واقعا ناجوانمردانه ویکطرفه است .
جالبه از رابطه بازی حرف میزنن پرسپولیسی ها... در حالیکه کیه که ندونه این فصل چه قدر به پرسپولیس حال دادن. هم سازمان و هم فدراسیون... مساوی فرمایشی در دربی... پنالتی های مشکوک به نفع پرسپولیس که همشون باعث شدن بازی با نتیجه یک بر صفر به نفع پیروزی تموم بشه. پیروزی تا حالا چندین برابر استقلال هزینه کرده و ... اینم آخرین موردش که امروز دیدیم. یه روز میگن طالبلو جادوگری میکنه. بعدا معلوم میشه بنده خدا قران همراش میبرده. یه روز میگن استقلال با بازیکنای تیمای دیگه صحبت میکنه بعد همه چیز تکذیب میشه و هیج کدوم از اون بازیکنها هم نمیان به استقلال.... یه روز میگن استقلالیا دوپینگ کردن بعد معلوم میشه همش چرند بوده و .... فکر کردید این حاشیه ها رو کیا میسازن ؟ کدوم روزنامه ها... همونایی که قرمز میزنن... حالا ما باندبازیم ؟ یکبار ندیدیم مربی استقلال از تیم پیروزی بد بگه. هر وقت صحبت کرده با احترام بوده. هم از مربی پیروزی و هم خود تیم. اما مربی پیروزی میاد تو نود میگه هر کی دو جناح استقلالو ببنده میتونه این تیمو ببره... و دهها مورد دیگه که اگه در مقام مقایسه بر بیام خیلی میشه از این موارد ذکر کرد. استقلال میبازه. هیچ کس بهونه نمیاره. برید صفحات قبل تاپیک رو بخونید. همه اعتراف میکنن شکست حق تیم بود و انشالله بازی بعدی جبران میکنیم. اما پرسپولیس میبازه یا مساوی میکنه. بحث تاپیک پرسپولیس... زمین خراب بود. داورو خریده بودن. رطوبت هوا دو درصد زیاد بود. مربی تیم حریف چپ چپ نگاه کرد. توپ جمع کن توپو دیر انداخت... دایره وسط زمین کمرنگ بود... همش بهونه... همش توجیه... یه کم از طرفدارای آبی یاد بگیرید.
این کالدرون, رییس سابق رئالهكالدرون : استقلال ، كليد صعود ماست
تازه ليزر انداختن را يادتون رفت.
از اين افشين پيرواني خندم مي گيره غوره نشده مويز شده
بابا پروين با اون گندگيش نتونست استقلال امير را ببرد تو تاكتيك ارائه مي دي؟
برو تيم قراضه خودتو جم كن كه با پنالتي اهداي داور با برق كه امسال از همه خورده مساوي كرديد
انشالله با برد پاس مجددا" بسوي قهرماني مي رويم.
آقا افشين تو هم مواظب سپاهان باش كه جمعه لهت نكنه.![]()
روز یکشنبه با حضور در ورزشگاه آزادی ثابت می کنیم برای حمایت از تیم محبوبمان تفاوتی بین روز عیر تعطیل و تعطیل نیست .
اینو نیگاه !
بخدا هیچی از فوتبال نمی فهمن !نوکرتم ولی اگه محسن بیاد زمین و این چیزها حالیش نیست.
راستی یه سوال سه گزینه ای:
محسن خلیلی قاتل دروازه کیست؟
1-طالب لو
2-استقلال
3-آبی ها
مگه قبل از خلیلی , روانخواه رفت و برگشت نشد !ولی یجا میبینید کسی چیزی بگه ! من رفیقای پرسپولیسیمو بازی دربی با خودم میبرم قسمت استقلالی ها ! اصلا همشون یه چیزشون میشه !
نه هادی
این کالدرون آرژانتینی سرمربی الاتحاد مربی خیلی معروفیه که حتی سرمربیگری تیم ملی عربستانو هم داشته .کلا هرتیم عربی یک مربی خاص خودشو داره مثلا قطریها جمال حاجی رادارند عربستانی ها کالدرون رادارند عمانی ها هم میلان ماچالارادارند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)