تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1896 از 4105 اولاول ... 896139617961846188618921893189418951896189718981899190019061946199623962896 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,951 به 18,960 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی که 2تا برادر ناتنی(از مادر جدا) تو یه کشور دیگه داره و اسم اونا تو شناسنامه پدرش موجوده آیا میتونه واسه معافیت کفالت اقدام کنه؟(پدر بالای 60سال)
    ممنون

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

سلام
    من سابقه 8 ماه خدمت دارم. به علت قبولی در دانشگاه ترخیص شدم. حالا اعزامم 1/10/92 هست. برگ سفیدم رو هم گرفتم. محل اعزام رو نوشته مرکز آموزش: آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا (01) .
    حالا دوباره باید دوره آموزشی رو یگذرونم؟ پادگان قبلیم تیپ 65 نوهد تو تهران بود یعنی دوباره همون یگان می افتم یا ممکنه جای دیگه ای هم اعزام بشم؟
    لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره در اختیار بنده قرار بده.
    سلام عزیز
    منم شرایط شما رو داشتم!
    سال 88 خدمت کرده بودم و 4 ماه حدودا خدمت کردم! بعد کارشناسی قبول شدم و معافیت تحصیلی گرفتم و اومدم ادامه تحصیل و سال 90 هم درس تموم شد و دوباره راهی سربازی شدیم!
    متاسفانه سری جدید که اعزام شدم تاریخش 1/2/91 بود .یعنی عند بد شانسی .4 ماه مفتکی خورد به حسابمون(یعنی قبلا 18 ماه بود شد 21 ماه و یه ماه کارشناسی هم که کم می کردن کسر نمی شه الان برام! یعنی طبق قانون جدید باید خدمت کنیم... اینم قانون...!!!به قانون جدید 91 برا همه خدمت حساب شد!)منباب اطلاع گفتم!
    خوبیتی که داشت بچه هایی که اعزام مجدد می شن اگه کد نخورن می افتن شهر خودشون.البته احتمال 90 درصده! (بعضی دوستان هم متاسفانه بعد ما دیگه نیافتادن شهر خودشون)که شکر خدا من شهر خوردمون خدمت کردم!
    یا حق

3. این کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mdi_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام مجدد و تشکر از دوستان، همونجر که قبلا گفتم من آموزشی افتادم سپاه ولیعصر اردکان و تاریخ اعزامم هم 10/1 هستش.دوستان در پست های قبلی گفتن که وقی بری اونجا به احتمال 99% مرخصی میدن تا نوزدهمسوال که من دارم اینه که اونوقت تاریخ اتمام آموزشی کی میشه و آیا این 19 روز هم جزئی از آموزشیه؟ یعنی آموزشی من 12/1 تموم میشه یا 12/19 یا تاریخ دیگه ای؟ و سوال دیگه اینکه ما مرخصی میان دوره هم خواهیم داشت یا مالیده می شه؟ اگه داریم تاریخش کی میشه؟ از دوستان عزیز مخصوصا اون هایی که اردکان بودند، خواهش می کنم اگه می تونن کمک کنن پیشاپیش ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام. من اعزامی 19/3/92 هستم.میخواستم ببینم تو پادگان شایعه شده خدمت شده 24 ماه درسته؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام. من اعزامی 19/3/92 هستم.میخواستم ببینم تو پادگان شایعه شده خدمت شده 24 ماه درسته؟؟
    خیر صحیح نمی باشد
    تا اونجایی که بنده اطلاع دارم شایع ای بیش نیست...اگر هم این اتفاق بیافتد طبیعتا شامل شما نمی شود
    نگران نباشید دوست عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام مجدد و تشکر از دوستان، همونجر که قبلا گفتم من آموزشی افتادم سپاه ولیعصر اردکان و تاریخ اعزامم هم 10/1 هستش.دوستان در پست های قبلی گفتن که وقی بری اونجا به احتمال 99% مرخصی میدن تا نوزدهمسوال که من دارم اینه که اونوقت تاریخ اتمام آموزشی کی میشه و آیا این 19 روز هم جزئی از آموزشیه؟ یعنی آموزشی من 12/1 تموم میشه یا 12/19 یا تاریخ دیگه ای؟ و سوال دیگه اینکه ما مرخصی میان دوره هم خواهیم داشت یا مالیده می شه؟ اگه داریم تاریخش کی میشه؟ از دوستان عزیز مخصوصا اون هایی که اردکان بودند، خواهش می کنم اگه می تونن کمک کنن پیشاپیش ممنون
    دوستی در انجمن دیگری این سوال رو مطرح کرده بود که جواب دوستان به این صورت بود:
    این 19 روز جز خدمت شما حساب می شود(برید حالشو ببرید) ولی آموزشی شما از همون 12/19 شروع می شود ...طبیعتا خبری از میان دوره هم خواهد بود
    انشالله دوستانی که اونجا خدمت کردن بیانو جوابتونو کامل بدن
    پیروز و سربلند باشید

8. 2 کاربر از maxya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

فکر کنم بیشتر کسایی که از کاردانی به کارشناسی رفتن، و قبل از قبولی کنکور کارشناسی دفترچه پست کرده بودن
    به مشکل غیبت بر بخورن
    ترجیحا هر کی چنین شرایطی داره قبل از ارسال دفترچه، بره نظام وظیفه این مشکلشو درست کنه تو سیستمشون
    تا مثل ما مجبور نشه بعد از ارسال دفترچه بره دنبالش

10. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

اگه مث ما بدشانس نباشی و همون یک دی نگه تون ندارن ( که به احتمال زیاد نگه نمیدارن) این 19 روز جزو خدمتت هست ولی جزو آموزشیت نیست ، و آموزشی شما با دیپلمه ها شروع و با دیپلمه ها تموم میشه ( همون 12/19 )
    میان دوره هم دارید ، تاریخ دقیقش معلوم نیست ولی حدود 20 روز بعد از شروع آموزشی

12. 2 کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

برای بسیح کلا چند ماه کسری مجاز میدن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

گفتن از 93 شایعه به واقعیت پیوست

یه سوال فنی

گفته بودن تا 3 خرداد 91 اگر دفترچه رو پست میکردی اضافه ها بخشیده میشد، منم دقیقا 3 خرداد پست کردم میخوام بدونم الان بخشیده شده ؟ !

15. این کاربر از arming900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •