سلام دوستان
کسی که 2تا برادر ناتنی(از مادر جدا) تو یه کشور دیگه داره و اسم اونا تو شناسنامه پدرش موجوده آیا میتونه واسه معافیت کفالت اقدام کنه؟(پدر بالای 60سال)
ممنون
سلام دوستان
کسی که 2تا برادر ناتنی(از مادر جدا) تو یه کشور دیگه داره و اسم اونا تو شناسنامه پدرش موجوده آیا میتونه واسه معافیت کفالت اقدام کنه؟(پدر بالای 60سال)
ممنون
سلام عزیز
منم شرایط شما رو داشتم!
سال 88 خدمت کرده بودم و 4 ماه حدودا خدمت کردم! بعد کارشناسی قبول شدم و معافیت تحصیلی گرفتم و اومدم ادامه تحصیل و سال 90 هم درس تموم شد و دوباره راهی سربازی شدیم!
متاسفانه سری جدید که اعزام شدم تاریخش 1/2/91 بود .یعنی عند بد شانسی .4 ماه مفتکی خورد به حسابمون(یعنی قبلا 18 ماه بود شد 21 ماه و یه ماه کارشناسی هم که کم می کردن کسر نمی شه الان برام! یعنی طبق قانون جدید باید خدمت کنیم... اینم قانون...!!!به قانون جدید 91 برا همه خدمت حساب شد!)منباب اطلاع گفتم!
خوبیتی که داشت بچه هایی که اعزام مجدد می شن اگه کد نخورن می افتن شهر خودشون.البته احتمال 90 درصده! (بعضی دوستان هم متاسفانه بعد ما دیگه نیافتادن شهر خودشون)که شکر خدا من شهر خوردمون خدمت کردم!
یا حق![]()
با سلام مجدد و تشکر از دوستان، همونجر که قبلا گفتم من آموزشی افتادم سپاه ولیعصر اردکان و تاریخ اعزامم هم 10/1 هستش.دوستان در پست های قبلی گفتن که وقی بری اونجا به احتمال 99% مرخصی میدن تا نوزدهم
سوال که من دارم اینه که اونوقت تاریخ اتمام آموزشی کی میشه و آیا این 19 روز هم جزئی از آموزشیه؟
یعنی آموزشی من 12/1 تموم میشه یا 12/19 یا تاریخ دیگه ای؟
و سوال دیگه اینکه ما مرخصی میان دوره هم خواهیم داشت یا مالیده می شه؟
اگه داریم تاریخش کی میشه؟
از دوستان عزیز مخصوصا اون هایی که اردکان بودند، خواهش می کنم اگه می تونن کمک کنن
پیشاپیش ممنون
![]()
سلام. من اعزامی 19/3/92 هستم.میخواستم ببینم تو پادگان شایعه شده خدمت شده 24 ماه درسته؟؟
خیر صحیح نمی باشد
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم شایع ای بیش نیست...اگر هم این اتفاق بیافتد طبیعتا شامل شما نمی شود
نگران نباشید دوست عزیز
دوستی در انجمن دیگری این سوال رو مطرح کرده بود که جواب دوستان به این صورت بود:
این 19 روز جز خدمت شما حساب می شود(برید حالشو ببرید) ولی آموزشی شما از همون 12/19 شروع می شود ...طبیعتا خبری از میان دوره هم خواهد بود
انشالله دوستانی که اونجا خدمت کردن بیانو جوابتونو کامل بدن
پیروز و سربلند باشید
فکر کنم بیشتر کسایی که از کاردانی به کارشناسی رفتن، و قبل از قبولی کنکور کارشناسی دفترچه پست کرده بودن
به مشکل غیبت بر بخورن
ترجیحا هر کی چنین شرایطی داره قبل از ارسال دفترچه، بره نظام وظیفه این مشکلشو درست کنه تو سیستمشون
تا مثل ما مجبور نشه بعد از ارسال دفترچه بره دنبالش
اگه مث ما بدشانس نباشی و همون یک دی نگه تون ندارن ( که به احتمال زیاد نگه نمیدارن) این 19 روز جزو خدمتت هست ولی جزو آموزشیت نیست ، و آموزشی شما با دیپلمه ها شروع و با دیپلمه ها تموم میشه ( همون 12/19 )
میان دوره هم دارید ، تاریخ دقیقش معلوم نیست ولی حدود 20 روز بعد از شروع آموزشی
برای بسیح کلا چند ماه کسری مجاز میدن؟
گفتن از 93 شایعه به واقعیت پیوست
یه سوال فنی
گفته بودن تا 3 خرداد 91 اگر دفترچه رو پست میکردی اضافه ها بخشیده میشد، منم دقیقا 3 خرداد پست کردم میخوام بدونم الان بخشیده شده ؟ !
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)