والا من دیشب چون پارس آنلاینم خراب بود با مبین دانلود کردم و سرعتم ۲۵۵ راحت دانلود میکرد از هر سروری
والا من دیشب چون پارس آنلاینم خراب بود با مبین دانلود کردم و سرعتم ۲۵۵ راحت دانلود میکرد از هر سروری
دوستان شما هم زیاد دانلود می کنید sms می یاد ؟ دانلود رایگان کم کنید برام دیشب دوباره اومده در حال اخطار هم اومده !
خوشبحالت واقعا من حتی سایت هم نمیتونم باز کنم شبا،اون روش هم که گفتی تست کردم زیاد تاثیر نداشت کلا به صورت خودجوش سرعت میاد روی 20
من که دیشب 30 مگ هم دانلود نکردم،بیخود کرده بمن اس ام اس بده![]()
من هفته پیش 30 گیگ زدم این هفته هی می فرسته .
پس چرا مال من شبا سرعتش داغونه،اگه کلا خراب بود بحثی نبود اما همین الان سرعتم 270 هست ولی ساعت 2 میشه 20
اگه مبین نت خودش کم میکنه پس چرا برای بعضی از دوستان هنوز سرعت بالاست شبانه؟اگه نه پس چرا مال ما کمه؟![]()
یعنی شما با IDM باز سرعتتون شبها روی۲۰ هست؟ شاید شما هم منطقه شلوغ و پرترافیکی دارین. کلاً رئیس مبیننت تازگی مصاحبه کرده و اونجا هم مجدد گفته که منطقه غرب تهران (از شمالش تا جنوبش) شدید ترافیک داره و مشتریانش وضعیت استانداردی ندارن. دوستام توی مجیدیه و قلهک هستن و دیدم اگه نه همیشه، بخش اعظم مواقع سرعتشون استاندارد و یا بالاتر هست. چیزی که من همیشه دنبالش هستم چون غربنشین هستم.
مبیننت جدیداً چقدر IP جدید وارد سیستمش کرده. الان یکی دیدم که برای بار اولم میبینم و با 2.183 شروع میشه.
اینجایی که من هستم اصلا ترافیکش بالا نیست،اکثرا ادارات وایمکس دارن که نصف شب هیچ استفاده ای نمیکنن،حالا اونجا تهران هست،اینجا بندر جاسک هرمزگان،اکثرا ای دی اس ال دارن، ماهی 45 تومن سرعت 220 نامحدود،البته من مجبوری وایمکس اومدم دیگه مخابرات اشتراک نمیده
حالا من بحثم اینه کسی که توی تهران هست با اون همه مشترک سرعت خوبه ولی من که اینجام و میدونم خیلی کمه مشترکای وایمکس شب با ای دی ام با همه چی حتی چند لینک با هم هم میزنم بازم سرعت کل 20 اونم ثابت نیس هی کم میشه![]()
این که محابرات باید باشه
ای پی قدیمی و اشغال ترین ای پی. اگه انداختنش به منطقه شما واقعا بد اوردین
نه مبین نت هم 2 داره،کلا 2 و 5 بدترین ای پی ها هستن
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)