تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1896 از 3745 اولاول ... 896139617961846188618921893189418951896189718981899190019061946199623962896 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,951 به 18,960 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

سلام از دوستان خواهش میکنم در مورد اشتراک نامحدود اسیاتک هم اگه تجربه یا شنیده ای دارند بگن ازتون ممنون میشم کمکم کنید
    سلام
    سرویس 512 برنزی و 4 مگ برنزی رو داشتم و دارم الان
    به این صورت هستش که یه حداقل میزان تبادل دارید
    اون رو تقسیم به مدت زمان ماه یعنی 30 روز کنید میشه سرعت تضمین شده شما توی طول
    مثال
    سرویس 512 حداقل تبادلش 12 گیگ هست
    12 تقسیم بر 30 میشه 0.4 گیگ یا همون 400 مگ
    در طول روز 400 مگ اول که استفاده می کنید سرعت شما 64 هست بعد از اتمام 400 مگ به 20 تا 25 کیلوبایت کاهش پیدا میکنه تا اخر روز و به همین ترتیب تا آخر ماه
    فرق سرویس 4 مگ هم اینه که 1.3 گیگ اول سرعت 460 هست بعد کاهش پیدا میکنه به حدود 130 تا آخر شب

2. 2 کاربر از *سینا* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان 10 مگ سرعت دانلود شبانش چنده ؟
    روی 250 کیلو بایت همیشه ثابت و کمتر نمیشه. در روز های اخیر هم سرعت ش کم نشده هیچوقت. کلا شبانه آسیاتک همیشه ثابته نه کمتر میشه و نه بیشتر، ثبات داره.

4. 3 کاربر از keyvan360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام
    سرویس 512 برنزی و 4 مگ برنزی رو داشتم و دارم الان
    به این صورت هستش که یه حداقل میزان تبادل دارید
    اون رو تقسیم به مدت زمان ماه یعنی 30 روز کنید میشه سرعت تضمین شده شما توی طول
    مثال
    سرویس 512 حداقل تبادلش 12 گیگ هست
    12 تقسیم بر 30 میشه 0.4 گیگ یا همون 400 مگ
    در طول روز 400 مگ اول که استفاده می کنید سرعت شما 64 هست بعد از اتمام 400 مگ به 20 تا 25 کیلوبایت کاهش پیدا میکنه تا اخر روز و به همین ترتیب تا آخر ماه
    فرق سرویس 4 مگ هم اینه که 1.3 گیگ اول سرعت 460 هست بعد کاهش پیدا میکنه به حدود 130 تا آخر شب
    ممنون دوست عزیز واقعا لطف کردی که جواب دادی حالا به نظرت من 1 مگ نقرهای بگیرم بهتره یا 4 مگ برنزی ؟
    راستی من شیراز هستم اینایی که گفتی تو کل کشور یکی هست ؟؟

6. این کاربر از alidhn98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

ممنون دوست عزیز واقعا لطف کردی که جواب دادی حالا به نظرت من 1 مگ نقرهای بگیرم بهتره یا 4 مگ برنزی ؟
    راستی من شیراز هستم اینایی که گفتی تو کل کشور یکی هست ؟؟
    راستش یکبار 4 مگ طلایی رو گرفتم به نظرم به صرفه نبود ( اما برنزی خوبه نسبت به هزینش در صورتی که سرویس دیگه ای موجود نباشه مثل نامحدود مخابرات )
    در مورد 1 مگ نقره ای هم چون دقیقا تست نکردم اطلاع دقیقی ندارم متاسفانه
    و اما در مورد سرویستون
    اگر فیبرنوری نباشید و مرکزتون پهنای باندش تا خرخره پر نباشه بله کل کشور تقریبا یکی هست
    بازم پیشنهاد میکنم قبل از خرید از دوستانتون که مرکز مخابراتیشون با شما یکی هست پرس و جو بفرمایید
    چون مرکز به مرکز فرق داره.
    اگر هم کسی نبود من خودم به شخصه سرویس 333 ( در صورت ارایه ) و یا سرویس 128 محدود با یک گیگ رو میگرفتم میزان پهنای باند مرکز دستم میومد ( با دانلود از سرور خارجی و داخلی در ساعات مختلف )

8. 2 کاربر از *سینا* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

راستش یکبار 4 مگ طلایی رو گرفتم به نظرم به صرفه نبود ( اما برنزی خوبه نسبت به هزینش در صورتی که سرویس دیگه ای موجود نباشه مثل نامحدود مخابرات )
    در مورد 1 مگ نقره ای هم چون دقیقا تست نکردم اطلاع دقیقی ندارم متاسفانه
    و اما در مورد سرویستون
    اگر فیبرنوری نباشید و مرکزتون پهنای باندش تا خرخره پر نباشه بله کل کشور تقریبا یکی هست
    بازم پیشنهاد میکنم قبل از خرید از دوستانتون که مرکز مخابراتیشون با شما یکی هست پرس و جو بفرمایید
    چون مرکز به مرکز فرق داره.
    اگر هم کسی نبود من خودم به شخصه سرویس 333 ( در صورت ارایه ) و یا سرویس 128 محدود با یک گیگ رو میگرفتم میزان پهنای باند مرکز دستم میومد ( با دانلود از سرور خارجی و داخلی در ساعات مختلف )
    من الان اسیاتک دارم 2 مگ 20 گیگ اما روزانه مصرفم بیشتره و شبانه هم زیاد دانلود میکنم تا حالا نزدیک 35 گیگ مصرف داشتم شبانه هم یه 15 گیگ دانلود داشتم سرعت روزانه 350 دانلود میکنم شبانه هم 140 اما بعضی شبا خیلی کم به 300 هم میرسه حالا به نظرتون چیکار کنم

10. این کاربر از alidhn98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

من الان اسیاتک دارم 2 مگ 20 گیگ اما روزانه مصرفم بیشتره و شبانه هم زیاد دانلود میکنم تا حالا نزدیک 35 گیگ مصرف داشتم شبانه هم یه 15 گیگ دانلود داشتم سرعت روزانه 350 دانلود میکنم شبانه هم 140 اما بعضی شبا خیلی کم به 300 هم میرسه حالا به نظرتون چیکار کنم
    در مورد میزان مصرفتون و همچنین هزینه فقط خودتون میتونید بررسی کنید که کدوم به صرفه تره
    اما در مورد سرویس فعلیتون
    سرعتتون از سرور های داخلی هم همین قدر هستش؟

12. این کاربر از *سینا* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه adibstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد میزان مصرفتون و همچنین هزینه فقط خودتون میتونید بررسی کنید که کدوم به صرفه تره
    اما در مورد سرویس فعلیتون
    سرعتتون از سرور های داخلی هم همین قدر هستش؟
    سلام من مدتی آسیاتک داشتم به خاطر همین تفاوت شدید سرعت در سرورهای داخلی و خارجی به مشکل خوردم می خواستم ببینم در صورت دانلود زیاد از سرور های داخلی لیمیتت نمیکنه ؟؟ می خوام از چهار مگ برنزی برای دانلود زیاد از یه سرور داخلی استفاده کنم سرعت ثابت میمونه؟

14. این کاربر از adibstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

سلام من مدتی آسیاتک داشتم به خاطر همین تفاوت شدید سرعت در سرورهای داخلی و خارجی به مشکل خوردم می خواستم ببینم در صورت دانلود زیاد از سرور های داخلی لیمیتت نمیکنه ؟؟ می خوام از چهار مگ برنزی برای دانلود زیاد از یه سرور داخلی استفاده کنم سرعت ثابت میمونه؟
    تا ماه قبل که توی شهر ما اینطور نبود و سرعت از سرورهای داخلی همیشه ثابت بوده برامون

16. این کاربر از *سینا* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه adibstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تا ماه قبل که توی شهر ما اینطور نبود و سرعت از سرورهای داخلی همیشه ثابت بوده برامون
    یعنی سرعت 4 مگ اسمی دانلود میکردی خوب بوده الان چکار کرده یعنی داخلی هم لیمیت کرده !!

18. این کاربر از adibstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

یعنی سرعت 4 مگ اسمی دانلود میکردی خوب بوده الان چکار کرده یعنی داخلی هم لیمیت کرده !!
    نه منظورم اینه که سرعت دانلود از سرورهای داخلی همیشه ثابت بوده
    یعنی 4 مگ همون طور که عرض کردم تا 1.3 گیگ سرعت 460 بعدش میشه 130

20. این کاربر از *سینا* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •