سلام !
![]()
سلام !
![]()
جانواریو به بازی ذوب آهن فکر نمیکنم برسه !
میرسه ؟!
یکی از بچه ها تو تاپیک pes گذاشته !
علیرضا، رخصت:
تركيب احتمالي استقلال مقابل پاس همدان اعلام شد
كادر فني استقلال در ديدار مقابل پاس همدان به غير از فابيو جانواريو تمامي بازيكنان خود را در اختيار دارد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، در اين ديدار با توجه به نتيجهاي كه استقلال در ديدار مقابل مقاومت بدست آورد اين تيم با تمام نيرو به ميان ميرود. به اين ترتيب طالب لو درون دروازه، بيژن كوشكي، پژمان منتظري، پيروز قرباني، مهدي اميرآبادي، حسين كاظمي، مجتبي جباري، فرهاد مجيدي، خسرو حيدري، سياوش اكبرپور و آرش برهاني در اين بازي به ميدان خواهند رفت.
اینم از پیش بینی من:
استقلال 2 - 0 پاس
بازم داور یه پنالتی به پرسپولیس تقدیم کرد... پرسپولیس داره 12 نفره بازی میکنه به اضافه داور...
امیدوارم داور بازی فردامثل بازی امروزنباشه . 3 بازیکن تیم قرمزو اخراج نکرد . (رضائی توره مازیارزارع) بعدمیگند داوریامون خوبه .من که نسبت به داوری فرداخوشبین نیستم.
پنالتی پرسپولیس هم که تقدیمی بود. اصلا پنالتی نبود. آخر بازی دیدید 4 دقیقه وقت تلف شده گرفت. برای چی ؟ تازه اونم شد 6 دقیقه... بعد دیدن نه گل بزن نیست سوتو زدن. فکر کنم همه تیمهای لیگ برتر برق شیراز رو برده بودن تنها تیمی که میتونست مساوی کنه همین پیروزی بود : دی من از اول تا آخر بازی رو دیدم. خداییش تاکتیک پرسپولیس چی بود ؟ جز اینکه احیانا اوتی به دست بیاد و سپهر حیدری اوت بندازه. غیر از این من چیز دیگه ای ندیدم از پرسپولیس...
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)