نه مشکل محاسبه ای نداشتم چون فقط رو گوشی خودم از ایرانسل استفاده میکنم مصرفی که ایرانسل محاسبه میکنه با data usage داخل گوشیم همواره مطابقت داره.
نه مشکل محاسبه ای نداشتم چون فقط رو گوشی خودم از ایرانسل استفاده میکنم مصرفی که ایرانسل محاسبه میکنه با data usage داخل گوشیم همواره مطابقت داره.
دوستان اون ترکیب روتر مودم usb ایرانسل گزينه مناسبی بنظر میومد اما اگر قرار بر افت سرعت اشتراک گذاري تا اين حد باشه که بدرد نمیخوره .کسی با روتر ديگري این مودم رو تجربه نکرده؟ سوال دیگه اینکه مودم های باتری دار مثلا m7350 رو میشه مانند لپتاپ مستقیم به برق زد و استفاده کرد یا اینکه مثل گوشی هستند که نمیشه همیشه همیشه به برق متصل باشند و باتری خراب میشه.چون من برای استفاده ثابت داخل خونه میخوام که مودم یکسره روشن باشه.این مودم کد دستوری ساپورت میکنه؟
من مودم 5372 دارم حتما باید باتری توش باشه نمیشه بدون باتری استفاده کرد فکر کنم 7350 تی پی لینک هم همینطوره
مودم من قابلیت ussd داره هر چند با ایرانسل من این قابلیت دیگه خیلی مهم نیست.
همراه اول هم همراه من داره. رایتلم که از اول اینترنتی بوده
چندتا تست دیگه از ترکیب 3372 و ام آر 3020 میزارم لن و وای فای
اتصال با لن
محتوای مخفی: لن 1
محتوای مخفی: لن 2
اتصال با وای فای
محتوای مخفی: وای فای 1
محتوای مخفی: وای فای 2
سیگنال منهای 59 dbm
محتوای مخفی: بهترین تست ایرانسل من که فعلا دیگه ازش خبری نیست
Last edited by ak313; 31-01-2016 at 17:00.
امروز دیدم بامیلو مدل جدید مودم هووای را با تخفیف برای فروش گذاشته که رقیب جدی مدل E3372 هستش. این مدل E8372 هستش که از 4G پشتیبانی می کند و علاوه بر آن وای فای هم دارد و به جز این ها در پکیج اون یک شارژر هستش که این مودم یو اس بی را از اتصال به رایانه بی نیاز می کند و این جوری می تونید با وای فای به اون وصل بشین یا در ماشین با یک یو اس بی فندکی اون را روشن کرده و باز از طریق وای فای به این مودم یو اس بی وصل بشین.
با این حساب میشه از الان با ترکیب E3372 و روتر خداحافظی کرد و تنها با یک مودم یو اس بی E8372 که همه قابلیت های E3372 را دارد و افزون بر آن وای فای داشته و بدون نیز به ویندوز و رایانه نیز می توان از طریق آن به اینترنت وصل شد و دغدغه یافتن روتر مناسب برای E3372 را نیز به فراموشی سپرد.
![]()
کسی نمیدونه آنتن های تقویت کننده مودم 4G lTE رو ایران جایی هست داشته باشه؟
به نظرم این مدلهای دانگل وای فای دار، وای فای قوی ندارن ( همانطوری که وای فای مودمهای باطری خور قوی نیست و اگر 7 8 متری فاصله بگیری افت شدیدی به وجود میاد) و از این حیث روترها بهتر عمل می کنند و قدرت انتخاب بیشتری هم هست
قیمتش هم خیلی زیاده 330تومن. شاید 70-80تومن اضافه تر بدی و مودم رو میزی بخری مطمئن تر باشه اخه گفته میشه مودم های USB برای جاهایی که پوشش خوب هست مناسبند یعنی گیرندگی متوسطی دارند حالا مگر اینکه چون جدید است شرایطش متفاوت باشه.
من بر خلاف فرضیه شما به تجربه دریافته ام عملکرد مودم های یو اس بی و بویژه این دو مدل هووای که از فناوری Receive Diversity پشتیبانی می کنند(این فناوری سبب بهبود سرعت دریافت از طریق گردآوری سیگنال های ضعیف از آنتن های مختلف موبایل و ترکیب آنها با یکدیگر می شود) در بسیاری از شرایط که گوشی هایی مانند گلکسی S6 در داخل ساختمان ها(این مورد را چندین باز آزمایش کرده ام) در اتصال به شبکه های نسل سه و چهار مشکل دارند یا با وجود اتصال سرعت ارتباط آنها پایین است، مودم های یو اس بی مانند E3372 بسیار خوب عمل می کنند. در هفت ماهی که مودم E3372 را پیوسته استفاده کرده ام در شرایط مختلف(از کوه های مشرف به شهر تا طبقات منهای یک ساختمانها و طبقات بالاتر) عملکرد این دانگل یو اس بی بسیار راضی کننده بوده است و تنها چند باری با توجه به نیاز برای اتصال وسایل دیگر آرزو داشتم کاش وای فای می داشت(هر چند مشکل را با به اشتراک گذاری اینترنت از طریق وای فای لپ تاپ حل کردم). حالا هم با آمدن مدل جدید E8372 که شباهت ها و اشتراکات بسیاری با E3372 دارد فکر می کنم تجربه بهتری در انتظار کاربران است. با مطالعه تجربه مشترکان اپراتورهای مختلف موبایل در گوشه و کنار دنیا که از مدل E8372 استفاده کرده اند به این نتیجه رسیدم در مجموع دانگل کارآمدی است هر چند باید دید روی سرویس های اپراتورهای ایرانی هم به همین خوبی جواب می دهد یا نه. الان تقریبا آماده ام بعد از هفت ماه تجربه خوب از داشتن E3372 به E8372 مهاجرت کنم.
ضمنا مودم E8372 بدون تخفیف 230 هزارتومان هست یعنی همان قیمت E3372 در تابستان که رفته رفته پایین آمد و حالا حدود 120 هزارتومان هم فروخته می شود.
Last edited by NetizeN; 31-01-2016 at 22:42.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)