من متاهلم و مدرکم فوق لیسانسه!![]()
من متاهلم و مدرکم فوق لیسانسه!![]()
دوست عزیز، ساعت اداری که از حدود ۷:۳۰ شروع میشه، به نظر من اصلا ارزش نداره بخاطر یکی دو ساعت دیر رفتن، سوال و جوابت کنن.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
دوستان میخواستم ببینم چی میشه یه سری از معافیا (مشخصا فرزندای جانباز و ایثارگر) اموزشی میرن یه سری نه
اینم با پارتی بازی و این حرفها ممکنه تغییر کنه
سلام
من سابقه 8 ماه خدمت دارم. به علت قبولی در دانشگاه ترخیص شدم. حالا اعزامم 1/10/92 هست. برگ سفیدم رو هم گرفتم. محل اعزام رو نوشته مرکز آموزش: آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا (01) .
حالا دوباره باید دوره آموزشی رو یگذرونم؟ پادگان قبلیم تیپ 65 نوهد تو تهران بود یعنی دوباره همون یگان می افتم یا ممکنه جای دیگه ای هم اعزام بشم؟
لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره در اختیار بنده قرار بده.
ای بابا، با فوق لیسانس مدیریت از دانشگاه منچستر منو نیرو مازاد زدن، چه بلایی قراره سرمون بیارن ۱ دی خدا میدونه، حالا هرجا که بیفتیم میگن همون ۱ دی شب بریم پادگان یا چون دوم تعطیل رسمیه میگن از ۳ دی برین؟ کسی مثل من هست اینجا؟![]()
اگه زبانت ردیف هست برو دنبال پروژه ، هم خدمتیم با ترجمه یه کتاب 6 ماه گرفت ( 1 ماه ردیف وقت گذشت روش )
ممنون از كمكتون، بچه ها كسي ميدونه كه نيروي انتظامي تهران اموزشي داره يا نه؟ اين مركز اموزشي فاتب كه توي خيابان معلم هستش ميدونين كه براي اموزشي هم سرباز ميگيره يا نه؟
بر اساس همون درجه میدن حقوق رو . من رزم دار 2 هستم و متاهل 142 تومن دریافتیمه شما اگه ستوان سوم بشید قاعدتا باید 10 تومن بیشتر دریافتیتون باشه.
با سلام خدمت دوستان عزیز
من 1392/10/1 اعزامم و برگه سفیدم اومده و نوشته
نام سازمان :"نیروی انتظامی جمهوری اسلامی" (نههههههه)
مرکز آموزش :" شهید ادیبی مرزن آباد "
کلا 2 ماه آموزشی زیاد مهم نیست به نظرم و هر چی باشه زودی میگذره ترس من از یگان و تقسیماتشه
با مدرک لیسانس دارم میرم و شنیدم (چند تا از دوستام آمورشی اونجا بودن ) کلا تقسماتش خیلی بد هستن و اونایی رو که شرایط (متاهلی ، تک پسر ، پارتی (!) و ...) شاملشون نشه رو می ندازن مرز ...وای نهههههه(بعد از شنیدن نام پادگان من تمامی این مراحلو طی کردم)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
امکانش هست بهمون رحم کنن و بندازنمون راهنمایی رانندگی و دادگستری و اینا یا نه فقط مرزبانی
حالا باید چیکار کرد کسی از دوستان اطلاعی از این پادگان و نحوه تقسیماتش داره !؟
پیشاپیش متشکر از توجه شما
![]()
آقا این کسری قضیش آخر چطوری شده ؟ من چون خدمتو دیر اومدم
یکی میگه میدن به اونایی که دیر اودمن یکی میگه نمیدن
بعد سوال اینجاس بر فرض ندن اگه ببخشن میشه کسری گرفت ؟ باز
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)