آقا الان یه من سرویس 512 دارم حجمی 3 ماه ماهی 2 گیگ اینو که همه الان با شبانم مشکل داریم هیچ.
اما یه سرویس داره با نام POL-512-U که نامحدوده و 90 هزارتومان پولشه و هر سرویسی از 128 تا 2مگ این نامحدود رو توش داره اینو که می دونیم.
الان من این نامحدود رو بگیرم مگه 24 ساعته نمی دونم دانلود کنم هر چی می خوام ؟؟؟؟؟؟ طبیعتا نامحدوده و باید تا اخر ماه سرعت بده قبول که دارید مثله سرویس های چند سال پیش که نامحدود بود و هر چی می خواستی دانلود کنی با توجه به سرعتت

من این تایپک هم دیدم که یکی از دوستان 256 نامحدود گرفته
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این گفته 30 گیگ دانلود کنی بیشتر سرعتت برمی گرده رو 30 کیلو بایت
خوب پس با این اوصاف سرویس 512 باید 60 گیگ بیشتر نگیری و اگه بیشتر بگیری سرعت دانلودت میاد رو 60 چون 2 برابر سرویس 256 هست و حالا سوالم اینه که سرعت اومد رو 60 همین طوری تا آخر ماه 60 رو میده یا سرویسی که گرفتی قطع میشه کلا و تا 60 گیگ بیشتر بهت نمیده؟
چون اگه سرویس قطع نشه و 60 کیلو بده ما 24 ساعته همین طوری دانلود بزاریم روزی 4 گیگ می تونیم بگیریم
و اگه روزای اول هم سرعت بالا بده تا 60 گیگ رو که روزای اول می گیریم و بعدش هم اگه قرار باشه همین طوری سرعت 60 بده مابقیه ماه می تونیم روزی 4 گیگ هم اینور بگیریم و کلا حدودا 120 گیگی میشه دانلود و این خوبه ادم با 90 تومان بگیره.
حالا کسی می دونه یا نه که آیا کلا 60 گیگ می ده یا ادامه داره ولی رو سرعت 60 کیلو ثابت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟