72............
با احترام
تیم مدیریت انجمن
72............
70-75
توربو: 105
عجب سرعت خفنی واقعا دستش درد نکنه به خاطر این سرعت های فضایی !!!
من نمیدونم چرا این همه سرعت های همارا کمه !! از اول کم بود ولی همه بردن بالا !! سال ها گذشت ولی همارا باز هم سرعت ها رو نبرد بالا !!! و سالهای بعد از این هم بعید میدونم ببره بالا !!!
تازه شبانه فکر کنم همون سرعت هم کم میشه !!!!
آخه از وقتی همه شرکتا سرعتا رو بردن بالا همارا هم مشغول مخابرات بود
فکر کنم بزودی سرعتا رو ببره بالا تا به رقابت برگرده
رفیق من توربوی مخابرات سرعت دانلود شبانه اش 350-400 هست، من بعد سه سال کلاسیک و کلاسیک پلاس یه یه ماهه توربو از همارا گرفتم شبانه 105 هست.
فقط منتظر تکلیف این سرعت های مخابرات مشخص بشه که کاهش دادن یا نه (بر اساس چیزی که تو سایتش زده) اگهتغییراتی نباشه در اولین فرصت میرم مخابرات.
سلام
تنظیامات بهینه واسه مودم من که تی پی لینک 1117 هستش وجود داره ؟
البته مشکلی ندارم فعلا و به پینگ هم چندان نیازی ندارم و فقط گاها به سرور ریموت میشم که اونم کفایت میکنه پینگم
فقط همینجوری واسه محض اطلاعات عمومی میپرسم این تنظیمات رو![]()
دوستان مخابرات چرا تو ساعات رایگان سرعتهارو میاره پائین؟ سرویس turbo میخوام بدونم ultra هم اینجوره یا فرق میکنه... ultra بگیرم
من تا الان شرکتی ندیدم که تو ساعات رایگان شبانه سرعتش پایین نیاد.
سرعت دان توربوتون چنده + کدوم مرکز مخابرات؟
با سلام من سرویس mega دارم (میانه - مرکز قندی) سرعت روزانه ام حدودا 200-350 هست اما شبها سرعت تمامی سرویس ها کم میشه فرق هم نداره کلاسیک یا اولترا یا مگا همشون شبا سرعتشون کمتر از نصف میشه مثلا سرعت دانلود من میاد روی 150-95 / تقریبا همه ی شرکتهایی که سرویس شبانه ی رایگان میدهند مدعی اند که سرعت پایین اینترنت شبانه شان به خاطراستفاده ی زیاد کابرهاست!
سلام دوستان خواهشا جواب بدید اگر من الان حجم داشته باشم به سرویس بعدیم منتقل میشه یانه منظورم اینه که بعداز تمدید سرویس حجم باقیمانده سرویس قبلیم هم منتقل میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)