جناب mehran میشه بگید اینا چطوری به عدد 160 کیلوبایت در ثانیه میرسند؟سرويس 10240 كيلوبيت بر ثانيه مي باشد كه مي بايست با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 8/1 ، بين 160 تا 1280 كيلوبايت بر ثانيه دانلود داشته باشین .
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
جناب mehran میشه بگید اینا چطوری به عدد 160 کیلوبایت در ثانیه میرسند؟سرويس 10240 كيلوبيت بر ثانيه مي باشد كه مي بايست با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 8/1 ، بين 160 تا 1280 كيلوبايت بر ثانيه دانلود داشته باشین .
دوستان که جواب ندادند اما خودم جواب را در سایت سازمان تنظیم مقررات رادیویی پیدا کردم که خدمت دوستان هم میگذارم.
با توجه به اينكه ظرفيت پهناي باند برحسب Kbps (كيلوبيت بر ثانيه) ويا Mbps (مگابيت بر ثانيه) خريداري شده و سرعت دانلود بر حسب KBps (كيلوبايت بر ثانيه) ويا MBps (مگابايت بر ثانيه) نشان داده مي شود، لازم است كاربران از نسبتهاي تبديل بايت (Byte) به بيت (bit) اطلاع داشته باشند.
(يك بايت برابر هشت بيت مي باشد) 1Byte=8bitبدين ترتيب براي مثال يك سرويس Kbps128 با توجه به رابطه بالا امكان دريافت (download) با حداكثر سرعت KBps16 را دارا مي باشد.16=(كيلو بايت بر ثانيه) 8÷(كيلوبيت برثانيه)128با این قانون یعنی حرف ما قانونا به هیچ جایی نمیرسد و تلاش بیفایده نباید بکنیم
.با توجه به اينكه خدمات ارائه شده اصولاً به صورت تسهيم شده (share) مي باشد، بدين معني كه پهناي باند خريداري شده بسته به نوع قرارداد ممكن است بين يك تا حداكثر10 نفر به صورت مشترك استفاده شود كه به اصطلاح ضريب تسهيم از 1:1 تا 1:10 مي باشد. لذا كاربران با اطلاع از اين موضوع مي توانند حداكثر و حداقل سرويس خريداري شده خود را محاسبه نمايند.براي مثال درصورتي كه سرويس Kbps128 با ضريب تسهيم 1:10 خريداري شده باشد حداكثر و حداقل سرعت دريافت بين 16 تا 6/1 كيلو بايت (KBps) مي باشد.
![]()
Last edited by david-ebi; 26-07-2014 at 18:13.
وقتی که داشت تبلیغ تلویزیونی میکرد دلم میخواست یه چیزی پرت کنم طرف تلویزیون :|
اینا راست بگن حناق میگیرن؟؟؟؟
لعنت به آسیاتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ فراتر از فاجعس
پینگ آسیاتک که کلا افتضاح تشریف داره ولی تا 8-9 روز قبل قابل تحمل بود و تا 250 فوقش میرفت و خلاصه میشد باهاش کنار بیای
ولی الان یه هفته ای هست این پینگ فاجعه رو داره و هی بین 380 تا 400 با تایم اوت فراوانه
لعنت بهشون این همه پول میگیرن این سرویس های افتضاح رو تحویل میدن
دوستان 10 مگ سرعت دانلود شبانش چنده ؟
بدتر از آسیاتک پیدا نمیشه حالا می گم چرا
بدتر از آسیاتک پیدا نمیشه حالا می گم چرا
در بهترین حالت 256 کیلوبایت.اما چند وقته افتضاح شده و به 100 کیلوبایت رسیده داداش.اما اگر خیلی آدم خوشبینی باشی باید امیدوار باشی باز به همون 256 برسه.وگرنه فکر نکنم از این خبرا باشه
![]()
سلام از دوستان خواهش میکنم در مورد اشتراک نامحدود اسیاتک هم اگه تجربه یا شنیده ای دارند بگن ازتون ممنون میشم کمکم کنید
خواهش میکنم جواب بدید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)