اندیشه دیگه گندش در آورده 256 نامحدود 27تومان دارم میدم سرعتش از 30 تا 60 متغیره ثابت نمیمونه
128 نامحدود که پسر داییم داره سرعتش اومده رو 15دیگه همین 3سالی که اندیشه بودم کافیه واسه هفت پشتم
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اندیشه دیگه گندش در آورده 256 نامحدود 27تومان دارم میدم سرعتش از 30 تا 60 متغیره ثابت نمیمونه
128 نامحدود که پسر داییم داره سرعتش اومده رو 15دیگه همین 3سالی که اندیشه بودم کافیه واسه هفت پشتم
![]()
کدوم دستورالعمل؟؟؟
چطور طبق دستورالعملهای همون سازمان اومده که ارائه سرویس با محدودیت حجمی تخلف هست را نادیده می گیرن ولی چیزی که به نفع خودشون هست رو سریعا عملی میکنن؟!!!
شرکتی که با وقاحت تمام، گدایی 100تا تک تومن میکنه باید ولش کرد!!!
اشتراک 128 نامحدود اندیشه -> سرعت 30 KB/S
که همون دایل آپه
ولی یه نکته ای که هست اینه که اشتراک های نامحدود اندیشه واقعا نامحدودن و مثل پارس آنلاین و شاتل بعد از یه مدت که دانلود کنی کم نمیکنه سرعتو!
128 نامحدود شاتل و پارس آنلاین (با قیمت تقریبا مساوی با 256 نامحدود اندیشه) با اینکه شاید سرعتشون بیشتر باشه ولی طبق قانونشون اگه روزی بیشتر از حدود 300 مگابایت دانلود کنی (ماهی 9 گیگ) سرعتتو کم میکنن (و مثل اینکه شاتل خیلی کم میکنه، در حد 10 KB/s، پارس آنلاینو نمیدونم) که این احمقانست
حالا این 128 نامحدود اندیشه داغونه ولی 256 ش سرعتش حدودای 50 KB/S هست و با توجه به قیمتش و اینکه واقعا نامحدوده به نظر من خیلی خوبه (یا بود، چند ماه پیش که داشتم)، واسه وبگردی عالی نیست، ولی واسه وبگردی+دانلود میشه گفت بهترین اشتراکیه که در حال حاصر موجوده
به نظر شما اینطور نیست؟
دوسته من اون ماله چند ماهه پیش بوده!!
الان اندیشه سرعتاشو بقول خودش استاندادر کرده (زنگ میزنی میگه اون سرعتی که قبلا بهتون میدادیم تشویقی بوده هزار تا منتم روت میزاره !
الان سرعت 128[تقسیم بر 8 ] شده فیکس 15 (فک کنم میشه در 24 ساعت تمام 1.2 گیگ)
فعلا البته 256 من سر جاشه ولی من دارم نقل مکان میکنم
در ضمن دوستان های وب اونطوزی که من متوجه شدم واسه خط 3 نداره؟؟؟!:((((
پس من چه کار کنم؟![]()
مرسی.. یعنی من از همین مودم دی لینک که مخابرات داده واسه شاتل هم میتونم استفادهکنم؟
دوستان 256 نامحدود اندیشه جدیدا تغییر سرعت نداشتید؟ این 128 نامحدود که خیلی افتضاحه! اگه اون تغییری نکرده آپگرید کنم به 256 نامحدود
آره میتونید استفاده کنید
ولی باید از دوباره تنظیم کنید (( vpi و vci )) شاتل رو باید وارد کنید !!
128 نامحدود من که سرعت دانلودش همون 30ه
این تستم الان گرفتم
![]()
شما که اسیاتک دارید![]()
هه! عجیبه!
الان دسکانکت کردم دوباره کانکت شدم، آی پی عوض شد، ولی بازم مینویسه asiatech
چرا؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)