تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1895 از 2014 اولاول ... 8951395179518451885189118921893189418951896189718981899190519451995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,941 به 18,950 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

پس از شايعه درگيري با انصاري‌فرد
    نيكبخت: ترجيح مي‌دهم فعلا سكوت كنم
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس از اظهار نظر درباره شايعه درگيري با مديرعامل باشگاه خودداري كرد و گفت:ترجيح مي‌دهم فعلا سكوت كنم.

عليرضا نيكبخت واحدي امروز براي دريافت طلبش به باشگاه پرسپوليس رفت اما پس از جلسه با انصاري فرد كمتر از آنچه مدنظرش بود را دريافت كرد. به دنبال اين موضوع شايعاتي مبني بر درگيري او با مديرعامل باشگاه به وجود آمد.
    نيكبخت در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در خصوص شايعه جر و بحث درگيري امروز با عباس انصاري فرد به دليل پرداخت نشدن حق و حقوقش عنوان كرد: در اين باره فعلا هيچ حرفي براي گفتن ندارم. روز چهارشنبه بازي حساسي مقابل بنياد كار داريم و بايد تمركز خودمان را روي اين بازي بگذاريم.
    وي در خصوص شايعه جدايي‌اش از پرسپوليس يادآور شد: من به جز سر تمرين با هيچ خبرنگاري و رسانه‌اي به صورت تلفني مصاحبه نكرده‌ام و در فصل آينده از پرسپوليس جدا نخواهم شد اما مي‌دانم خيلي‌ها به دنبال اين هستند تا من را خراب كنند.
    نيكبخت خاطرنشان كرد: از زبان من مصاحبه‌اي را كه انجام داده‌ام برعكس كرده‌اند. من در بازي مقابل الشباب روي نيمكت براي موفقيت تيم دعا مي‌كردم و اين مورد را به رسانه‌ها گفتم اما آقايان كه به دروغ‌نويسي علاقه زيادي دارند اين موضوع را برعكس نوشتند. خدا را شكر پس از بازي با الشباب عربستان از عملكرد من همه راضي بودند و توانستم جواب اعتماد كادر فني را بدهم.
    وي تاكيد كرد: من هميشه به خاطر تيم بزرگ پرسپوليس به ميدان مي‌روم و اين موضوع به خاطر فرد خاصي نيست. وقتي هم نيمكت نشين هستم به نظر كادر فني احترام مي‌گذارم اما خيلي‌ها از اين اتفاقي كه براي من افتاده تعجب و اين مسئله را از من سئوال مي‌كنند.
    مهاجم پرسپوليس در خصوص تيم بنياد‌ كار گفت: من فقط بازي‌هاي اين تيم را ديدم و شناخت زيادي از آنها ندارم. سعي مي‌كنم در صورتي كه در تركيب اصلي باشم تمام توانم را براي گلزني معطوف كنم

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    زارع: مي‌توانستم در صعود پرسپوليس تاثيرگذار باشم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از محروميتم ناراحتم چرا كه مي‌توانستم در صعود پرسپوليس تاثيرگذار باشم.

مازيار زارع در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس؛ درباره غيبتش در ديدار مقابل بنيادكار ازبكستان عنوان كرد: از دو اخطاره شدنم بي‌خبر بودم و امروز متوجه شدم و پس از مطلع شدن واقعا ناراحت شدم. اين مي‌تواند يك بدشانسي براي من باشد چون مي‌توانستم در راه صعود پرسپوليس تاثيرگذار باشم اما مطمئن هستم بازيكناني هستند كه مي‌توانند جاي من را پر كنند و نشان دهند كه تمام بازيكنان در يك حد و اندازه هستند.
    وي افزود: سعي مي‌كنم براي ديدن بازي به ورزشگاه آزادي بروم. با وجود اينكه مي‌دانم ديدن بازي از روي سكوها براي من سخت و عذاب‌آور است اما دوست دارم حالا كه در زمين نيستم در كنار هواداران در برد پرسپوليس تاثيرگذار باشم.
    زارع اظهار داشت: براي بازي مقابل بنياد‌كار به حمايت 100 هزار نفري هواداران نياز داريم. بنياد‌كار تيمي بسيار خوب است اما معتقدم اگر حمايت شويم اين تيم را راحت در تهران مي‌بريم.
    ديدرا پرسپوليس و بنيادكار ساعت 17 چهارشنبه در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

7

طلب 23 ميليوني دردسرساز شد
    تعليق فعاليت‌هاي باشگاه پرسپوليس با درخواست انصاريان
    خبرگزاري فارس: با تقاضاي مدافع اسبق پرسپوليس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال نامه‌ تعليق فعاليت باشگاه پرسپوليس را به سازمان ليگ ارائه مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري فارس علي انصاريان امروز در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال حاضر شد و از مسئول اين كميته در خواست اعمال ماده 70 آئين نامه انضباطي براي باشگاه پرسپوليس را كرد. اين ماده مربوط به تغليق فعاليت باشگاه ها است.
    يكي از اعضاي كميته انضباطي با تائيد اين خبر به خبرگزاري فارس گفت: انصاريان 70 ميليون از باشگاه پرسپوليس طلب داشت كه اين مبلغ با تفاهم به 23 ميليون تومان رسيد اما تاكنون اين پول به وي پرداخت نشده است. ما روز آينده اين نامه را بر اساس درخواست انصاريان به سازمان ليگ مي‌فرستيم.
    وي در مورد اينكه امكان دارد فعاليت‌هاي باشگاه پرسپوليس تعليق شود عنوان كرد: ما طبق قانون نامه را براي سازمان ليگ ارسال خواهيم كرد.

كلا همه چي رو به فناست !

جالبه هميشه پول به حرف توي باشگاه نيست بعدش هدايتي ميگه من كلا پول همه رو ميدم

آخه يعني اين باشگاه توي اين سطح 23 تومن نداشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

خجالت داره وا...

كلا كه مازيار نيست و كريم نيست و توره نيست و ...

توي تركيب باز هم بايد چشمون به عبدي و نوروزي و عسگر و چند نفر ديگه روشن بشه

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

این چرا این شکلیه ؟! : دی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من که زیاد امیدوار نیستم با عسگر و نوروزی و عبدی و ....بشه جلو بنیودکور!دووم آورد...
    کریمی هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_SANIANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران_پیروزی

پيش فرض

منم دو دل شدم برم استادیوم....
    دوباره تحمل دیدن بهادر عبدی رو ندارم..!

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

بهادر خیلی با غیرت بازی میکنه که

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بهادر خیلی با غیرت بازی میکنه که
    با غيرت بازي كردن نميتونه به تاكتيك تيم كمك كنه

..

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : مجتبي شيري مدافع شيرازي پرسپوليس در آستانه بازي با بنيادكار مي‌گويد: «متاسفانه در اين چند روز تيم ما وارد حاشيه شده و اميدوارم اين موضوع در نهايت منجر به شكست ما در اين مسابقه نشود.»
    شيري در گفت‌وگویی، درادامه حرف‌هايش در مورد استعفاي حسين هدايتي مي‌گويد: «نظري در مورد رفتن هدايتي ندارم و اين تصميمي بود كه خودش گرفت. البته او از لحاظ مادي و معنوي كمك زيادي به باشگاه كرد.» شيري در پاسخ به اين سئوال كه قبول داري بين بازيكنان پرسپوليس دودستگي ايجاد شده مي‌گويد: «من به اين مسائل كه با فوتبال حرفه‌اي سازگار نيست كاري ندارم و خوشبختانه خودم هم طرفدار شخص خاص يا باند فلان مسئول نبودم.»
    شيري در مورد وضعيتش براي سال آينده تاكيد مي‌كند: «قراردادم به پايان رسيده و دوست دارم در پرسپوليس بمانم ولي هنوز هيچ چيز مشخص نيست و بايد منتظر روزهاي آينده باشيم و ببينيم تكليف باشگاه چه خواهد شد.»

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : کاپیتان تیم فوتبال بنیاد کار ازبکستان گفت: پرسپولیس قوی ترین تیم ایران در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا است و قطعا این تیم شایسته کسب عنوان قهرمانی است.
    حیدر عزیزوف در جمع خبرنگاران عنوان کرد: بنیاد کار برای قهرمانی در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا خود را آماده کرده است ولی متاسفانه دراین مرحله به یکی از تیم هایی برخورد کردیم که خود داعیه قهرمانی دارد و این موضوع باعث می شود تا یک بازی بسیار حساس و نفس گیر را شاهد باشیم.
    وی ادامه داد: پرسپولیس قطعا تیمی قدرتمند است و همچون بنیاد کار ستارگان زیادی دارد. علی کریمی یکی زا ستارگان شناخته شده پرسپولیس است که ما روی وی شناخت خوبی داریم.
    عزیزوف خاطرنشان کرد: حضور 100 هزار تماشاگر ایرانی حتما کار ما را سخت می کند و این همان موضوعی است که پرسپولیس نهایت استفاده را از آن خواهد برد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •