مرخصی استعلاجی چجوری بگیرم ؟ چی بگم؟
الان حدود 28 روز هست برادرم فوت شده و دو هفته دیگه مراسم چهلم هست برای مرخصی دیر نیست ؟
چند روز میتونم بگیرم ؟
فوت برادرم در دوره اموزشی اتفاق افتاد و الان کمتر از یک هفته هست اومدم یگان
ممنون میشم یه توضیح بدید
مرخصی استعلاجی چجوری بگیرم ؟ چی بگم؟
الان حدود 28 روز هست برادرم فوت شده و دو هفته دیگه مراسم چهلم هست برای مرخصی دیر نیست ؟
چند روز میتونم بگیرم ؟
فوت برادرم در دوره اموزشی اتفاق افتاد و الان کمتر از یک هفته هست اومدم یگان
ممنون میشم یه توضیح بدید
بستگی به فرمانده یگان آموزشی داره، مارو که هر کی میرفت برای کمیسیون در جا تجدیدش می کردن چون میگفتن قانونا هر کی 2 روز غایب باشه تجدید دوره است. یکی هم بود فرار کرد بعد 4 روز باباش پسش آورد گفتن برگرد و تجدیدش نکردن
یعنی این که اعزامت توی سیستمشون ثبت نشده و احتمالا غایب حسابت میکنن برای همین 6 ماه اضافه خوردی، ولی مهم نیست باید ببری برات اصلاحش میکنن چون تاریخ اعزامت توی یگانت ثبت شده است!
دوستان به نظرتون هر پادگان آموزشی حدودا چند نفر میگیره؟و چند نفر ممکنه دوره تکمیلی رو گذرونده باشن؟
من فردا روز اولمه که میخوام برم یگان..نمیدونم الان چه اصطلاحی برام استفاده میکنن![]()
روز اول معمولا چیکار میکنن ؟؟ چه ساعتی اونجا باشم ؟؟ تو کاغدم هیچی نزده.
البته روز اول تا بری و پرونده تشکیل بدی و ... ما که ساعت 9 رفتیم !هرکی هم گفت چرا دیر اومدی گفتیم راه و بلد نبودیم
![]()
حق متاهلی شده نزدیک 85 تومن حقوق ستوان سه هم حدود 90 تومن بود ولی الان جدیداحق بیمه بیشتر کم میکنن حداقل سپاه که اینجوری شده
روزی که خواستی بری با شماره 4 موهاتو بزنمن یه جا خوندم که حقوق برای ستوان سه حدود 90 تومن و برای افراد متاهل هم 85 تومن اضافه میشه!یعنی رو هم حدود 180 تومن!
کلا چرت و پرته؟
یا هنوز اجرا نشده؟
دوستان که اینجا میگن حدود 60-70 تومنه!
یه سوال دیگه هم دارم، من کی باید کچل کنم؟
همون صبح روز اول باید کچل باشم؟!
![]()
مقدار حقوق رو درجه مشخص نمیکنه
مدرک تحصیلی مشخص میکنه فوق دیپلم باشه یا لیسانسو و ...
یعنی همون صبح روز 10/1 که میرم میدون سپاه زده باشم یا وقتی قراره برم پادگان؟!؟![]()
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)