rssi مخفف received signal strength indicator (شاخص قدرت سیگنال دریافتی)
که هرچی به صفر نزدیکتر باشه بهتره
مودم خودم رو به مقدار -60 هم رسوندم بردم کنار سقف و پنجره میخ کردم![]()
rssi مخفف received signal strength indicator (شاخص قدرت سیگنال دریافتی)
که هرچی به صفر نزدیکتر باشه بهتره
مودم خودم رو به مقدار -60 هم رسوندم بردم کنار سقف و پنجره میخ کردم![]()
دیشب سرعتم اینقدر نوسان داشت گفتم بیخیال دانلود بشم
از 50 کیلو یهو میشد 180 تا.دو دیقه ثابت میموند دوباره میومد رو 130 و اینا
از مزایای CINR با اختلاف بالا میشه به این مورد اشاره کرد![]()
ولی RSSI م رو آوردم نزدیک -65
سیگنال اسنترنج رو هم میزنه Strong![]()
من یک هفته ست اوضاع نتم داغونه :|
قطع و وصلی های مکرر .. سیگنال ضعیف .. گاهی سرعت میره بالا و خوب میشه ، گاهی خراب ِ خراب .. سراغ دانلود که نمیرم اما پیج هم به زور می تونم باز کنم
در ی کلام در طول روز عین دیال آپه ..
و اما جالب تر از اینکه وارد ساعات شبانه که میشم وضعیتم رو به بهبودی میره سرعت پیج باز کردن کم کم بالا میره و سرعت دانلودم ! به طوری که جدیدا برای دانلود شبانه هیچ مشکلی ندارم !
کلا وضعیتم انگار برعکس شده ! ..
کسی از دوستان مشکلی نداره ؟
من هم بعد از اون قطعی سراسری کیفیت و قدرت سیگنالم خوبه،اما پینگ ضعیفتر شده و نوسان هم دارم، حتی وقت ساعتهای غیرمجانی. از اون موقع به بعد که یه IP جدید هم دیدم که اولش 91.133 هست و برام جدید هست.
512 محدود / سيگنال 2 درصد !
![]()
کلا 512 برای من همیشه کیفیتش ثابته و تقریبا اصلا نوسان نداره
بردیا، تو جهنم همین سیگنالم از سرت زیاده
ماشااله با این همه فاصله پینگتم خوبه، یه تریس بگیر ببینم مسیرت از کجا ردمیشه
![]()
Last edited by arash59b; 16-11-2013 at 08:45.
سئوالی که همیشه با دیدن نتیجه تست سرعت میبینم اون بخش مقایسه با کل ایران هست که واقعاً برام عجیب هست. خودم در بهترین شرایط همیشه کندتر از نزدیک ۸۰ درصد ایرانیها هستم. اگه این بخش درست باشه، یعنی باقی ایرانیها سرعتهای خیلی بالای مثلاً ۴ یا ۶ یا ۱۰ مگابیت دارن؟ کسی در این مورد تابحال تحقیق کرده که وضعیت چیه؟ دارم فکر میکنم اگه من که یک مگابیت دارم، اینجوری باشم اونی که دایالآپ یا ۱۲۸ کیلوبیت داره کجای جدول هست. احتمالاً از لیست خارج هست.
نکته اول اینه که خیلی از سازمان ها و شرکت ها و دانشگاه ها هستند که سرعت های بالایی دارند و اسپید تست اونها رو هم لحاظ می کنه. دلیلی نداره که همه کاربرها حتما خانگی باشند
نکته دوم و مهم تر نحوه محاسبات و معیار سایت اسپیدتست هست. این سایت همیشه مجموع سرعت اپلود و دانلود رو بعنوان معیار در نظر می گیره نه دانلود رو. این نکته ای است که اکثرا بهش توجه نمی کنن که ناشی از اهمیت دانلود برای ما ایرانیا داره
همین عامل باعث پایین بودن رتبه اکثرکاربها میشه چون اکثر ispهای ما دزد هستند و تقریبا هیچ کدومشون پهنای باند رو متقارن نمیدن بجز معدودی که معمولا شرکت هایی هستند که اینترنت رو 1 به 1 و بصورت وایرلس می دن
عکس اولی سرعت خط وایرلس من هست که تقریبا متقارن بسته شده و دومی هم مربوط به یکی از دوستان هست که از ADSL های وب استفاده می کنه. مشخصه که بخاطر سرعت اپلود خوب سرویس من، اسپید تست سرعت من رو بهتر از عکس دوم نشون داده
![]()
راستش سئوال قبلیم رو یادم رفت، وقتی سرعتهای به قول خودتون کم و ناقابل رو دیدم. میدونستین اون سرعت آپلود خراب دوستتون از سرعت دانلود من در اکثر مواقع که یک مگابیت دارم خیلی بیشتر هست؟ سرعت آپلود خودتون که دیگه هیچ. دانلودها رو هم حساب نمیکنم. با این سرعت شما وضعیت من و آشنایام که وایمکس داریم در حد دایالآپ هست!!!![]()
دوستان با چه برنامه ای میشه که سرعت رو کم کنم روزا،مثلا 2مگ دارم اما میخوام در طول روز بشه 512![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)