تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1894 از 2376 اولاول ... 8941394179418441884189018911892189318941895189618971898190419441994 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,931 به 18,940 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

خسرو حيدري در گفت و گو با ايپنا: نبايد هيچ تيمي را دست كم بگيريم

حيدري گفت: "مقاومت مقابل استقلال بازي خوبي به نمايش گذاشت و نتيجه را از آن خود كرد."

خسرو حيدري بازيكن محروم استقلال در ديدار مقابل مقاومت در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، در حالي كه در تهران حضور داشت گفت: "استقلال بازي را خوب شروع كرد، اما مقاومت از موقعيت خود بهتر استفاده كرد و به گل دست يافت. اين تيم توانست نتيجه ديدار رفت را جبران كند."

وي ادامه داد: "بعد از دربي بازيكنان هنوز به دليل نتيجه تساوي از لحاظ روحي در شرايط بدي قرار داشتند و نتوانستند اين بازي را از فكر خود بيرون كنند."

حيدري افزود: "هر چند در تمرينات پيش از اين بازي قلعه نويي درباره اينكه بايد دربي را فراموش كنيم به كرات سخن گفت اما بازيكنان ته دلشان كماكان به اين بازي فكر مي‌كردند."

وي البته درباره شكست استقلال در شيراز اظهار داشت: "اين شكست ثابت كرد نبايد هيچ تيمي را دست كم بگيريم و مقابل همه تيمها بايد با قدرت ظاهر شويم."

وي در پايان درباره صحبت‌هاي قلعه نويي در مورد تاثير گذاري نبود چند بازيكن گفت: "تيم ما نشان داده بدون يك يا دو بازيكن مي‌تواند نتيجه بگيرد و عدم حضور من و جانواريو نيز ممكن بود در نتيجه بازي تاثيرگذار نباشد. البته در اين زمينه بايد ديگران نظر بدهند."

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

با هوشمندی 3 امتیاز از سایپا گرفتیم
    پورحیدری: برای شکست استقلال تدابیر ویژه ای داریم!

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مدیر فنی تیم فوتبال پاس همدان با اشاره به بازی این تیم مقابل استقلال گفت: برای تحمیل دومین شکست پیاپی به این تیم تدابیر ویژه ای داریم.
    منصور پورحیدری روز جمعه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز، با اشاره به برد تیمش مقابل سایپا کرج اظهار داشت: در شرایطی که نتوانسته بودیم در چند هفته قبل در عین شایستگی نتایج خوبی کسب کنیم ولیکن با تمرینات منظمی که بعد از بازی با ملوان برای تیم در نظر گرفتیم موفق شدیم با هماهنگی کامل و هوشمندانه حداکثر امتیاز را از سایپا بگیریم.
    وی در خصوص تیم سایپا تصریح کرد: آنها بعد از آمدن مایلی کهن به مراتب هماهنگ تر و بهتر فوتبال را به نمایش می گذارند و به طور حتم در هفته های آتی به راحتی مقابل حریفان امتیاز نخواهند داد.
    مدیر فنی تیم پاس با اشاره به نحوه داوری گفت: معتقدم که اصلا بخشی زاده برای قضاوت این بازی درگیرانه و محکم انتخاب مناسبی نبود و نتوانست به خوبی بازی را مدیریت کند.
    وی ادامه داد: به هر حال خوشحالم که توانستیم با شکست سایپا در خانه 3 امتیاز مهم و سرنوشت ساز را بگیریم.
    پور حیدری در مورد بازی روز یکشنبه با استقلال تهران به ایسکانیوز گفت: بی شک بازی سخت و دشواری را برابر استقلال پیش رو داریم و اطمینان دارم که بازی با استقلال همیشه و در هر شرایطی دشوار است.
    وی بیان کرد: همانطور که اکثر کارشناسان اذعان کرده اند تیم این فصل استقلال بهترین تیم این باشگاه در 10 سال گذشته است ولیکن با شناختی که از تیمم دارم مطمئنم اگر بتوانیم بازی را از ابتدا کنترل کنیم می توانیم مثل مقاومت برابر این تیم پیروز شویم.
    مدیر فنی تیم پاس ادامه داد: برای شکست تیم قلعه نویی تدابیر خاصی داریم و به جرات می گویم که از پیش بازنده نیستیم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

شکست برابر مقاومت یک حادثه بود
    اکبری: برای کسب عنوان قهرمانی به برد پاس احتیاج داریم

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک طراح تیم فوتبال استقلال گفت: به اعتقاد من شکست در برابر مقاومت از اتفاقات و حوادث فوتبال بوده و ما برای کسب عنوان قهرمانی به برد پاس احتیاج داریم.
    یدالله اکبری در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز خاطر نشان ساخت: پس از شکست در برابر مقاومت با صحبت های کادر فنی تیم به لحاظ روحی بازسازی شد و امیداورم بتوانیم با یکم بازی زیبا سه امتیاز خانگی برابر پاس را کسب کنیم.
    وی افزود: در حال حاضر از نظر روحی و روانی شرایط بسیار خوبی درایم و با تمرینات شادابی که در چند روز گذشته انجام دادیم با امادگی به مصاف پاس خواهیم رفت.
    قطعاً بازی بسیار سختی را پیش رو خواهیم داشت چراکه تیم پاس در بازی گذشته خود با پیروزی در برابر سایپا روحیه خوبی را بدست آورده و با آمادگی کامل به میدان خواهد آمد.
    اکبری همچنین تصریح کرد: بعد از شکست برابر مقاومت برای حفظ فاصله خود با سایر رفبا محکوم به کسب سه امتیاز هستیم.
    وی در خصوص صحبت های افشین پیروانی پیرامون یاد دادن راه مقابله با استقلال به سایر تیم ها به ایسکاتنیوز گفت: این حرف کامل بی جا ، بی مورد و غیر حرفه ای است. استقلال متکی بر یک تاکتیک خاص نیست و بازیکنان بزرگ این تیم می تواند در هر لحظه دروازه حریفان را با خلاقیتشان باز کنند. دقیقاً همان گونه که جباری در دربی توانست دروازه پرسپولیس را باز کند.
    وی در پایان در مورد وضعیتش گفت: به دلیل مشکلی کوچک نتوانستم در بازی برابر مقاومت به شیراز بروم اما در حال حاضر شرایط بسیار خوبی دارم و امیدوارم بتوانم با بازی خوب در برابر پاس بار دیگر شایستگی هایم را به کسانی که می گویند فوتبال من تمام شده اثبات کنم.
    وی در پایان گفت: امیدوارم با ارئه یک بازی زیبا، جذاب و تماشاگر پسند بتوانیم دل هوادارنمان را شاد کرده و یک گام دیگر به قهرمانی نزدیک شویم./

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در پي باخت سنگين استقلال تهران به مقامت در شيراز؛
    فروتن: جاي بازيكنان نا آماده در زمين نيست

كارشناس فوتبال گفت: استقلال براي قهرماني به بازيكنان آماده نياز دارد و بازيكنان نا آماده نبايد در تركيب اصلي قرار گيرند.

بهمن فروتن در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: تيم فوتبال استقلال از ابتداي فصل بازي هاي ليگ را خيلي بد شروع كرد و پس از هماهنگي بازيكنان در تركيب تيم، استقلال از انتهاي جدول با بازي هاي خوب خود به تيم نخست ليگ تبديل شد.

وي ادامه داد: قدرت تيم فوتبال استقلال به استحكام خطوط سه گانه آنها بر مي گردد و پس از هماهنگي در اين خطوط هر تيمي مي تواند مدعي قهرماني در ليگ باشد و استقلال با وجود اين باخت، قهرمان ليگ برتر امسال خواهد بود.

فروتن تصريح كرد: در بازي با مقاومت دست امير قلعه نوعي خالي بود و چند بازيكن خود را در اختيار نداشت و دليل اصلي اين باخت ناهماهنگي بين اين خطوط سه گانه بود.

وي خاطرنشان كرد: در ادامه راه براي قهرماني تيم بزرگ استقلال بايد امير قلعه نوعي به عنوان نفر اول كادر فني بازيكنان آماده را در تركيب اصلي قرار دهد تا نتيجه لازم را در پايان فصل كسب كن

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نظري جويباري:
    قبل از هر بازي بايد پاسخگوي شايعات باشم

سرپرست تيم فوتبال استقلال مذاکره با بازيکنان تيم هاي حريف استقلال را شايعه دانست و گفت: به دليل شايعه پراکني و خبرهاي کذب جرايد، بايد قبل از هر بازي پاسخگوي اين شايعات باشم.

علي نظري جويباري، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود:متأسفانه قبل از هر بازي استقلال خبرهايي کذب مبني بر مذاکره ي من با بازيکنان حريف مطرح مي شود که نمي دانم به چه دليل و منبع اين اخبار کجاست، اين حرکات غيراخلاقي است و من به خود اجازه نمي دهم که چنين کاري انجام دهم.

وي تصريح کرد: در ديدارهاي گذشته هم صحبت هايي مبني بر مذاکره اينجانب با بازيکنان مس کرمان مطرح شد که منجر به بروز حواشي هاي زيادي شد متأسفم که افرادي قصد حاشيه سازي براي تيم ما دارند و مطمئن باشند اگر قرار باشد با بازيکني مذاکره شود خودمان اعلام مي کنيم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

رينالدو:
    مصدوميت كشاله رانم از قبل نبوده است

هافبك برزيلي استقلال تهران گفت: مصدوميت پايم در تمرينات استقلال ايجاد شده و قبل از آن هيچگونه مشكلي نداشتم.

فابيو رينالدو هافبك برزيلي فوتبال استقلال تهران، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: من قبل از انعقاد قرارداد با استقلال از نظر پزشكي مورد معاينه و آزمايش قرار گرفتم و با نظر مثبت پزشك استقلال به اين تيم پيوستم.

وي ادامه داد:در يكي از تمرينات استقلال با مصدوميت مواجه شدم و در حال حاضر به انجام تمرينات اختصاصي مي پردازم.

وي تصريح كرد:بيشتر هدف مربيان استقلال از جذب من حضورو در جام باشگاه هاي آسيا بود كه به طور قطع خودم را به اين بازي ها مي رسانم.

رينالدو در مورد جو دربي استقلال و پيروزي گفت: تا به حال در هيچ جاي دنيا چنين استقبالي از يك شهرآورد نديده بودم و برايم جالب بود

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فتح آبادي:
    تعويض هاي قلعه نوعي احساسي بود
    بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال گفت: بعد از اينكه استقلال دو گل از مقاومت عقب افتاد قلعه نوعي دست به تعويض احساسي زد.

غلامرضا فتح آبادي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: قلعه نوعي نبايد از مدافعان خود كم مي كرد و دستور حمله را با تعداد مدافعان كمتر صادر مي كرد اين مسئله سبب شد كه حريف در ضد حملات به راحتي به گل برسد.

وي ادامه داد: استقلال در نيمه دوم نياز به هافبك داشت درحالي كه سه مهاجم خوب در زمين داشت و ورود تقي پور به خط حمله اشتباه بود.

فتح آبادي خاطرنشان كرد: با شكست استقلال مقابل مقاومت، ذوب آهن و پيروزي انگيزه قهرماني پيدا كردند اما با اين وجود استقلال شانس بيشتري دارد./ق

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عليرضا منصوريان؛
    استقلال به نبود جانواريو باخت

بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال تهران درباره شكست سنگين اين تيم مقابل مقاومت سپاسي گفت: استقلال در اين ديدار در خط حمله خنثي و كم اثر بود و غیبت هافبك برزيلي و خلاق اين تيم كاملا مشهود بود و من معتقدم استقلال به نبود «جانواريو» باخت.

عليرضا منصوريان به خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: تعويض هاي «قلعه نوعي» در ديدار مقابل مقاومت سپاسي كاملا نااميد كننده و اشتباه بود و به عقيده من، استقلال بايد تعويض هاي بهتري انجام مي داد، اما به هر حال جو بدي كه بعد از ديدار با پيروزي در اردوي استقلال بوجود آمده بود، در مقابل مقاومت سپاسي نمود پيدا كرد و استقلال ضربه آن را خورد.

وي تصریح کرد: مدافعان بلندقامت مقاومت سپاسي هيچ شانسي براي مهاجمان استقلال باقي نگذاشته بودند و استقلاليها كه از قبل عصبي و ناراحت بودند، بلافاصله با دريافت گل اول دچار دستپاچگي شدند و توانستند نمايش خوب هميشگي را كه در ديدارهاي گذشته داشتند، تكرار كنند./ق

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عباسفرد:
    نتيجه غرور بي جا فقط باخت است

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: بازيكنان ما دچار غرور كاذب شدند و اين شوك قطعا براي بازي هاي آينده شرايط ما را بهتر خواهد كرد.

عباسفرد در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: در برابر مقاومت اصلا خوب نبوديم و بیشتر بازيكنان تيم اشتباهات فردي زيادي داشتند.

وي تاكيد كرد: اين شوك قطعا در راه قهرماني به تيم ما كمك خواهد كرد و به هوادارن قول مي دهم كه اين باخت تيم ما را وارد حاشيه نمي كند.

عباسفرد گفت: در بازی دیروز اصلا خوب نبوديم و حق ما شكست بود و مطمئنم در ادامه ليگ بهتر از اين ها كار خواهيم كرد تا قهرماني را بدست آوريم./

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حسن روشن؛
    استقلال مغرور شده بود

پيشكسوت تيم فوتبال استقلال تهران گفت: علت اصلي شكست استقلال در مقابل مقاومت سپاسي به غرور بازيكنان به دليل پیروزی های اخير اين تيم است.

حسن روشن در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: بدون شك استقلال در مقابل مقاومت سپاسي تيم هميشگي نبود، البته هيچ گاه وجود نام هاي بزرگ نمي تواند ضامن پيروزي در ميدان باشد و بازيكنان استقلال به دليل غرور از پيروزيهاي اخير در اين ديدار بسيار بد ظاهر شدند و نتوانستند آن نمايش هميشگي را به اجرا درآورند.

وي گفت: بدون شك مقصر اصلي اين باخت قلعه نوعي است، زیرا وي نبايد كاري كند كه استرس به بازيكنان تيم وارد شود و نبايد اجازه دهد كه در شرايط فعلي استقلال وارد حاشيه شود.

روشن تصريح كرد: هنوز استقلال شانس اول قهرماني در ليگ برتر است، البته استقلال بازيهاي سختي در پيش دارد و بايد حضوري قدرتمندانه در جام باشگاه هاي آسيا داشته باشد./

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •