تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1894 از 3195 اولاول ... 894139417941844188418901891189218931894189518961897189819041944199423942894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,931 به 18,940 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

ممنونم از جواب... ولی این رو که خودشم میگه... میگه که از یه دیوایس دیگه استفاده کنید. حتی رفتم توی صفحه اصلی ایکس باکس مموری خاصی به اسم SanDisk معرفی کرده بود. از یکی پرسیدم گفت اگه برنامه خاصی که پورتال هم هست روی فلش نصب کنی میشناسه. ولی به نظر حرف منطقی نمیاد دیشب من مموری موبایلم رو هم امتحان کردم حتی اجازه نمیداد کانفیگ رو شروع کنه چه برسه بخواد پیغام Fail بده. در هر صورت اینکه نشد دیگه نمی رم دنبال یه فلش دیگه چون اگه بخوام فلش بگیرم یه دفعه می رم یه هارد اکسترنال می گیرم دیگه
    تا حالا با این موضوع روبه رو نشدم. هارد اکسترنال بگیرید فقط ۱۶ گیگش قابل استفاده هست برای کنسول.
    ‎در مورد اون برنامه هم باید بگم همچین چیزی موجود نداره. حالا قبل از خرید هارد با فلش دوستی اشنایی یه امتحانی بزنید

سلام
    راستش من چند روزیه وسواس نسبت به دسته ام پیدا کردم.دکمه a در مقایسه با دسته ی داداشم روان نیست .گیر نمی کنه ها ولی چون زیاد red deadبازی کردم فکر کنم مشکل از اونه.
    چه اتفاقی میفته که دکمه aگیر میکنه؟
    منم از بس evil 5 بازی کردن A دستم ترکید. اگه واقعا مشکل داره بازش کن یه ترو تمیزش بکن

2. 3 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام
    میشه بازیه shankو از اینترنت بگیرم بریزم تو x360?اگه نه لینک دانلود pc بازیو میدید؟

امروز رفتم تو یه مغازه از این x360 newآورده بود.بهش گفتم بازش کن ببینیم.طرف گفت شرمنده پلم هست.منم تو کفش موندم اومدم خونه

4. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تا حالا با این موضوع روبه رو نشدم. هارد اکسترنال بگیرید فقط ۱۶ گیگش قابل استفاده هست برای کنسول.
    ‎در مورد اون برنامه هم باید بگم همچین چیزی موجود نداره. حالا قبل از خرید هارد با فلش دوستی اشنایی یه امتحانی بزنید

منم از بس evil 5 بازی کردن A دستم ترکید. اگه واقعا مشکل داره بازش کن یه ترو تمیزش بکن
    نمی دونم چطوری ازت تشکر کنم دوست من واقعا ازت ممنونم می خواستم کلی بابت هارد پول بدم که یه نفر بهم همین حرف تو رو زد گفت اگه هارد پورتابل بگیری 16 گیگش به دردت می خوره پس بهتره یه فلش 16 گیگ بگبری الانم که تو گفتی دیگه مطمئن شدم. من امروز یه فلش 4 گیگی رو امتحان کردم کانفیگ شد و با موفقیت آماده کار شد مارکشم کینگزمکس بود. فقط وقتی خواسنژتم بازی رو نصب کنم روش می گفت Cannot Find Device

حالا می خوام بدونم این پیغام به خاطر اینه که جا برای نصب نداشته یا اشکال از جای دیگه اس چون اگه مشکل فضا بود نباید مثلا پیغامی بده که فضا نداره مموری؟

اگه مشکل مطمئنا به خاطر کمبود فضا هست من فردا برم یه 16 گیگ بگیرم. خودمو خلاص کنم دیگه...

6. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

اقا يه سوال نيمه تخصصي ديگه ! خب اگه ما از اون دمنده هاي برقي يا همون بلوور ها استفاده كنيم خاك نميره بشينه رو لنز دي وي دي درايو دستگاه بعد لنز به فنا بده ؟ ( فشار باد اين دمنده هاي برقي خيلي زيادن يه دفعه ميبني يه ic يا خازن برد از اجاش كنده شد )
    شما 10 تا سوال بکن

نه اصلا چون درایو ها بسیار کیپ هستن و فقط ار راه دریچه ی ورودی میتونه خاک بگیره.

من آموزش کامل باز کردن Xbox 360 رو گذاشتم شما یه Search بکن بعد طبق اون کنسول رو باز کن و کامل با دمنده تمیز کن.
    معمولا جارو برقی باعث کنده شدن مقاومت های ریز میشه که اونم باز اگه طرف ناشی باشه !!
    من دیروز رفتم جی تی ای آی وی بازی کنم دیدم می نویسه load failed . مشکل از چیه؟ تو قسمت مموری گرفتم سیو جدیدشو پاک کردم بازم درست نشد ! ربط به تاریخ کنسول داره؟
    Load Fail چی ؟! Save ؟! بعید میدونم به تاریخ ربط داشته باشه چون اونطوری باید پیغام Expired بده.
    سلام
    میشه بازیه shankو از اینترنت بگیرم بریزم تو x360?اگه نه لینک دانلود pc بازیو میدید؟

امروز رفتم تو یه مغازه از این x360 newآورده بود.بهش گفتم بازش کن ببینیم.طرف گفت شرمنده پلم هست.منم تو کفش موندم اومدم خونه
    خب حق داره بنده خدا هنوز Slim ها کپی خور نشده که بخوان از حالت پلمب در بیارن !

---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------

نمی دونم چطوری ازت تشکر کنم دوست من واقعا ازت ممنونم می خواستم کلی بابت هارد پول بدم که یه نفر بهم همین حرف تو رو زد گفت اگه هارد پورتابل بگیری 16 گیگش به دردت می خوره پس بهتره یه فلش 16 گیگ بگبری الانم که تو گفتی دیگه مطمئن شدم. من امروز یه فلش 4 گیگی رو امتحان کردم کانفیگ شد و با موفقیت آماده کار شد مارکشم کینگزمکس بود. فقط وقتی خواسنژتم بازی رو نصب کنم روش می گفت Cannot Find Device

حالا می خوام بدونم این پیغام به خاطر اینه که جا برای نصب نداشته یا اشکال از جای دیگه اس چون اگه مشکل فضا بود نباید مثلا پیغامی بده که فضا نداره مموری؟

اگه مشکل مطمئنا به خاطر کمبود فضا هست من فردا برم یه 16 گیگ بگیرم. خودمو خلاص کنم دیگه...
    منظورتون از Config شناسایی Flash توسط دستگاه است یا اینکه خودتون Flash رو Configuration کردین !؟
    Last edited by SamGun; 27-09-2010 at 00:22.

8. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

DLC های بازیارو از کجا میشه تهیه کرد؟ (بجز لایو)

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

DLC های بازیارو از کجا میشه تهیه کرد؟ (بجز لایو)
    هیچ جا
    مگر این که شرکت مثل Rockstar برای بازی GTA IV بعدا به صورت DVD بده بیرون
    ورگنه همش از LIVE و همش هم با Point هست

11. 4 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

خواهش میکنم. این همه میخواهین پول فلش بدید خوب هارد مخصوص خود xbox360 تو خریداری کنید بهتره

13. این کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

هیچ جا
    مگر این که شرکت مثل Rockstar برای بازی GTA IV بعدا به صورت DVD بده بیرون
    ورگنه همش از LIVE و همش هم با Point هست
    من این خریدم GTAIV Ballad of G*a*y Tony
    اینم داخلش بود GTAIV: Lost & Damned

یعنی 2 تا بود هر کدوم که می خواستی می شد بازی کنی ....

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه دیگه وقتی دستگاه می خواد فلش رو آماده سازی بکنه... من با یه فلش 4 گیگ امنحان کردم آماده کرد ولی روش بازی نصب نشد تا خالا کسی روی فلش بازی نصب کرده با خود دستگاه یا نه؟ می خوام بدونم مشکل نصب نشدن به خاطر کمبود جا هست یا کلا نمیشه... چون اگه نشه من نرم 30 - 35 بدم بالای فلش 16 گیگ برم همون هارد رو بگیرم

خواهش میکنم. این همه میخواهین پول فلش بدید خوب هارد مخصوص خود xbox360 تو خریداری کنید بهتره
    این همه چیه فلش 16 30 خورده ای قیمتشه در حالیکه هارد خود ایکس باکس 90 تومن برام قیمت دادن اونم 120 گیگ...

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه دیگه وقتی دستگاه می خواد فلش رو آماده سازی بکنه... من با یه فلش 4 گیگ امنحان کردم آماده کرد ولی روش بازی نصب نشد تا خالا کسی روی فلش بازی نصب کرده با خود دستگاه یا نه؟ می خوام بدونم مشکل نصب نشدن به خاطر کمبود جا هست یا کلا نمیشه... چون اگه نشه من نرم 30 - 35 بدم بالای فلش 16 گیگ برم همون هارد رو بگیرم

این همه چیه فلش 16 30 خورده ای قیمتشه در حالیکه هارد خود ایکس باکس 90 تومن برام قیمت دادن اونم 120 گیگ...
    ببین عزیز حداقل حجم برای نصب بازی 8GB هست که تازه اون برای بازی هایی که حجمشون بین 5 تا 3 هست نه بیشتر.

من روی Flash 16GB فقط تونستم یه FIFA بریزم . ولی شدنیه. من که میگم هاردشو بگیر که خیلی راحت هست. البته خیلی گرون شده !!

من 70 قیمت داشتم !!

احتمال داره بیاد پایین یکمی صبر کن.

17. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •