پس از تمرين امروز اتفاق افتاد / بياحترامي كريمي به خوردبين
خوردبين: متاسفم كه از تشويق من ناراحت ميشوند
این کریمی دیگه چه مرگشه ؟
جدی واقعا این حرفا رو زده؟
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
پس از تمرين امروز اتفاق افتاد / بياحترامي كريمي به خوردبين
این کریمی دیگه چه مرگشه ؟
جدی واقعا این حرفا رو زده؟
چقدر حاشیه اه.
خسته شدیم ....
یه روز این استعفا میده یه روز اون.....
مهدی با این سنش خیلی خیلی بهتر از بازیکنای دیگست.....
به امید حضور 100000 نفری تو بازیه پس فردا.
راي ديدار با بنيادكار ازبكستان
توره از ليست پرسپوليس خارج شد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس از ليست اين تيم براي ديدار مقابل بنيادكار ازبكستان خارج شد.
به گزارش خبرگزاري فارس؛ ابراهيم توره به دليل تاخير در تمرينات پرسپوليس از ليست اين تيم براي ديدار مقابل بنيادكار خارج شد.
پرسپوليس با 19 نفر از امشب اردوي تداركاتي خود را تشكيل ميدهد و فردا نيز يك نفر را از ليست خود خارج خواهد كرد.
كريم باقري و مازيار زارع نيز از ليست پرسپوليس خارج شدهاند و حسين بادامكي پس از مدتها در ليست پرسپوليس قرار گرفت.
تيم فوتبال پرسپوليس روز چهارشنبه ساعت 17 مقابل بنيادكار در ورزشگاه آزادي به ميدان خواهد رفت.
امروز و پس از جلسه با انصاريفرد
بازيكنان پرسپوليس بخشي از مطالبات خود را دريافت كردند
خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس پس از حضور دستهجمعي در باشگاه و جلسه با مديرعامل، بخشي از مطالبات خود را دريافت كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان پرسپوليس پس از تمرين امروز راهي باشگاه شدند و با عباس انصاري فرد گفت و گو كردند.
مديرعامل پرسپوليس در اين جلسه بخشي از مطالبات بازيكان معترض را پرداخت كرد.
انصاري فرد به آنها قول داد پس از بازي با بنيادكار ازبكستان بخش پاياني مطالبات پرداخت شود.
وي همچنين با نفرات تيم در خصوص ادامه همكاري در فصل آينده نيز صحبت كرد.
در گفت و گو با فارس
نوري: فوتبال ريوالدو تمام شده است
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: فوتبال ريوالدو تمام شده و هر چه بوده مربوط به گذشته است.
پژمان نوري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: پرسپوليس بايد به فكر بازي خودش باشد و به تيم حريف توجه نكند. من قصد بياحترامي به فردي را ندارم اما افرادي كه قصد بزرگ كردن ريوالدو را دارند بايد بدانند فوتبال اين بازيكن تمام شده و هر چه بوده در گذشته وي رقم خورده است.
هافبك پرسپوليس يادآور شد: براي حيثيت فوتبال ايران و پرسپوليس به ميدان ميرويم. معتقدم نتايجمان تا به امروز به اندازه كافي هواداران را آزار داده است. به همين دليل با انگيزه مضاعف به فكر اين هستيم كه به مرحله بعد صعود كنيم.
بنيادكار تيمي هجومي و خطرناك است. ما بايد در جنگ هافبكها برنده شويم.
نوري در خصوص تمديدقراردادش با باشگاه پرسپوليس گفت: هنوز با من صحبتي نشده است. فعلا به فكر بازي با بنيادكار هستم.
وي درباره شايعه بازگشت به ملوان عنوان كرد: ملوان هميشه حق بزرگي به گردن من داشته است. اگر الان ميبينيد كه من در تيم بزرگي مثل پرسپوليس بازي ميكنم مديون تلاش زحمتكشان ملوان هستم. يك روز صددرصد براي اين تيم به ميدان ميروم اما اين مسئله ربطي به فصل آينده ندارد.
پس از تمرين امروز اتفاق افتاد
بياحترامي كريمي به خوردبين
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس پس از تمرين امروز به محمود خوردبين بي احترامي كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي پس از اينكه در تمرين امروز محمود خوردبين به شدت تشويق شد در پايان تمرين به سرپرست پرسپوليس گفت: نميدانم در اين تمرين چكار كردي كه اينطور تو را تشويق ميكنند.
اين موضوع باعث ايجاد درگيري لفظي شد كه با وساطت اطرافيان به پايان رسيد.
كريمي الفاظ بد ديگري نيز به كار برد. محمود خوردبين در اين باره به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: متاسفم و فكر مي كنم او از لطف هواداران به من دچار مشكل شده است.
در واكنش به بياحترامي كريمي
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: موي خودم را در پرسپوليس سفيد كردهام اما آقايان از تشويق من ناراحت ميشوند.
محمود خوردبين پس از بي احترامي كريمي در تمرين امروز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس؛ اظهار داشت: ديدم كه كريمي چطور از تشويق هواداران كه من را مورد لطف قرار ميدهند ناراحت شده است. فكر ميكنم اين آقايان چشم ديدن اين كار را ندارند.
وي افزود: همه مواردي كه اتفاق افتاده بود در تمرين مشخص بود و من بابت اين اتفاق فقط تاسف ميخوردم. موي خودم را در اين باشگاه سفيد كردهام و حالا بايد اين آقايان اين طور با من حرف بزنند. او به من ميگويد كه براي پرسپوليس چه كار كردهام.
خوردبين ادامه داد: بازي حساسي برابر بنيادكار داريم. اجازه حاشيهسازي به هيچ كس را نميدهم و همه چيز را به بعد از بازي با بنيادكار موكول ميكنم تا ببينم آقايان چرا ناراحت ميشوند كه من تشويق ميشوم.
اینم مثل بختک افتاده رو تیم...نه حرف زدن بلده 4 تا کلمه...نه سیاست داره...نه بلده تیم رو سرپرستی کنه...ول هم نمی کنه بذاره بره
توره چرا از لیست خارج شد ؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)