من روی گوشی htc one 3gتا نزدیک 2 میگ سرعت میگرم ولی روی سامسونگ تقریبا 500 تا بیشتر نمیره ایا بخاطر باند های گوشی هست
چون شارژ باتری گوشی رو میخوره میخوام مودم سیم کارت خور بگیرم که سرعت خوب بده چی پیشنهاد میکنید
من روی گوشی htc one 3gتا نزدیک 2 میگ سرعت میگرم ولی روی سامسونگ تقریبا 500 تا بیشتر نمیره ایا بخاطر باند های گوشی هست
چون شارژ باتری گوشی رو میخوره میخوام مودم سیم کارت خور بگیرم که سرعت خوب بده چی پیشنهاد میکنید
غیر فعال نمیشه !
اینم یه چیزی مثل اون پیامک تبلیغی هاس من 60 بار زدم یکی دو روز قطع میشه دوباره فعال میشه
سلام
بسته های هزار تومن دانلود از 6 تا 12 ظهر و مشابه رو ورداشتن؟:(
Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
برداشتنش، حدس می زنم به زودی شبانه هارو هم بردارند. من خودم میخام مودم سیم کارت خور 4g بخرم، ولی می ترسم بردارنش و بمونه رو دستم.
3 ساعتی یا 2 ساعتی از زمان شارژ حساب میشه یا فقط زمان هایی که کانکت بشیم؟ مثلآ میشه یک ساعتشو 2 تا 3 شب استفاده کرد و کامپیوتر رو خاموش کنیم و بقیه شو مثلآ دو ساعت بعد 6 تا 8 صبح وصل بشیم؟
یکی این بسته های جدید توضیح بده جریان چیه یک ماهی میشد نگاه نمی کردم العان دانلود دارم کدومش بهتره
پی نوشت: من یک بسته بلند مدت دارم تست سرعت گرفتم با آنتن 70db- سرعت از 2 مگ بیشتر نشد
قبلا اینجا سرعت حداقل 4 مگ بود احتمالا شبا سرعتم افت پیدا کرده !!!
کسی با حجم بسته های ساعتی 1 گیگ 8صبح تا 2 شب مشکل حجم نداره؟ من بسته 1 گیگ گرفتم 860 مگ دانلود داشتم بسته تموم شد . ایرانسل توام؟![]()
از وقتی کانکت شی ساعت شروع میشه استفاده هم نکنی بازم ساعتت میگذره
زمانی که صحبت از محدود کردن سرعت در ایرانسل میشه بعضی ها می گفتند این کلمه محدودیت فراموش کنید یا میگی ایرانسل دزد هست بعضی بهشون بر میخوره! قبلا هم گفتم یه طرح یک ساله ایرانسل داشتم که دو سه ماه اول خوب بود سپس یکباره سرعت تا نود درصد افت کرد به زیر صد کیلوبایت و گاها زیر پنجاه کیلوبایت رسيد بطوریکه که در شش هفت ماه گذشته عملا قابل استفاده نبود و مجبور شدم دوباره ولی فای راه بندازم خودم شک نداشتم که محدودیت سرعت اعمال کرده اند اما نمایندگان ایرانسل میگفتند نه کاربر تو منطقتون زیاد شده و این حرفها (کاربرها یک شبه به دکل ماهجوم آوردند و دیگه هم از جاشون تکون نخوردند چون دیگه اوضاع ما درست نشد که نشد) الان که پایان طرح نزدیک شده دقیقا سر دوماه مانده به اتمام طرح یعنی اول بهمن یکباره همانطور که یکشبه سرعت خراب شده بود یکشبه همه چیز عالی شد! یعنی الان من یکهفته هست حتی مودم وای فای روشن هم نکردم تو ساعات اوج مصرف هم راحت با ایرانسل جواب میده.پینگ شده عالی صفحات مثل فرفره باز میشن. خوب آلن آگه من پیش خودم فکر نکنم محدودیت قبلا اعمال شده رو برداشتن تا کاربر رو راضی به تمدید دوباره طرح بلند مدت بکنند چه فکری باید بکنم! یکشبه چه اتفاقی افتاد کاربران منطقه ما مردند! یا ایرانسل معجزه کرد.!
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)