خب رایگان نمیخوای باید از شرکت دیگه سرویس بگیری برو پارس آنلاین یا شاتل ضمنا شاتل همون شبانه غیر رایگانش هم محدود میکنه![]()
خب رایگان نمیخوای باید از شرکت دیگه سرویس بگیری برو پارس آنلاین یا شاتل ضمنا شاتل همون شبانه غیر رایگانش هم محدود میکنه![]()
شایان اینقدر آی پی عوض کن تا بیفتی رو 2.189 وضعش بهتر از 2.185.2x هاست چون خلوت تره
اینم پینگشه تا همین 1ساعت پیش که رو 2.185.2x بودم پینگ با تهران 500بود ولی با این پینگ خوبه
Last edited by farshad0123; 06-12-2014 at 22:05.
بریم سراغ تعویض ایپی![]()
رفتم روی 2.189
بهتر از 2.185.2x هاست ولی 37 چیز دیگه ای بود
من شاتل داشتم . دوتا پا داشتم دو تا دیگه قرض گرفتم تخلیه کردم . بعد 1 یا 2 هفته دانلود سرعت من از 130 رفت رو 30 بعد رفت رو 16 حالا من چقدر پول سرویس دادم ؟ 50 هزار تومان . فکر کن 50 بدی و ... . من نا محدود داشتم . شبا دقیقا از 1 شب سرعتت نصف میشه یعنی هر چی تو روزه شبا نصفش کن . هر چی زنگ زدم تهران اهواز هیچی . میگه همینه که هست تازه ما خیلی لطف کردیم سرعت 130 دادیم من تو تاپیک شاتل گفتم من سرویسم فلانه سرعتش باید حداکثر چند باشه گفتن تو تهران الان حداقل 200 رو میده . منم به پشتیبانی گفتم / میگه مرکز مخابراتیتون نمیکشه . الان چه طور من 2 مگ مخابرات 230 دارم میکشه !!! . من سرویس ارت4 داشتم . درمورد پینگ من انلاین که بازی میکردم پینگ خارج 240 بود ولی ایرادش اینه تو بعضی لحظات یه دفعه میره بالا . مثلا 5 -6 ثانیه پینگت میره به اسمونها
Last edited by Hamed-M1; 06-12-2014 at 23:51.
نمیدونم چرا وقتی میرم رو 2.189 بعد از چند دقیقه لینک میپره![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نترسید پینگ من نیس مال یکی از کاربرای پارس آنلاینه...مخابرات حداقل 3 برابر این پینگو بدی راضییم
![]()
من الان 3 ساعته روی 2.189 خیمه زدم و مشکلی ندارم
شایان برو رو 2.185 برا من چند بار پشت سر هم لینک پرید بعدش یدفعه پینگ شد 140
اینم وضع الان:
![]()
این تو اهواز نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)