این یه طرح دمو هست با سرعت دومگابیت و حجم ۱۲۸مگابایت. بهتون فرصت استفاده میده که تا اون زمون بتونید یه طرح اصلی رو بگیرید و فعال کنید.
این یه طرح دمو هست با سرعت دومگابیت و حجم ۱۲۸مگابایت. بهتون فرصت استفاده میده که تا اون زمون بتونید یه طرح اصلی رو بگیرید و فعال کنید.
3 روز دیگه نامحدودم تمومه
طرح 2 مگ شبا چطوره؟ ارزش داره این ماه بگیرمش؟
طبقه نهم هستیم ما
دکل مخابراتی هم که حدودا تو شعاع یک کیلو متری مون فک کنم 4 5 تایی وجود داشته باشه.شایدم بیشتر
مودمم نزدیک تراس گذاشتم.جای دیگه هم اگه ببرمش کلا CNR میاد زیر 6 دسیبل![]()
نوسان سرعت خیلی رفته بالا این مدت
شاید به خاطر خراب شدن هوا و بارون و این چیزا باشه
به نظر من شما نامحدود 8-20 بگیر
چون بچه های اینجا مثه اینکه راضی بودن از این طرح
اتفاقا خودم هم همین طرح رو دارم 4 ماه دارمش
خوبه ولی گرونه حدود 58 تومن در میاد،
پس با این تفاسیر برای 128 تا 2 کیلو بایت!! هم جا داره. این یعنی وقتی خط ها شلوغ هست مشترک ها دارند همزمان از اشتراک شون استفاده می کنند؟ یعنی اگه من روی 2 مگ سرعت 30 نصیبم شده به خاطر استفاده همزمان بقیه است یا دلیل دیگه ای هم داره؟
من برای طرح 2 مگ ایرانسل 12 گیگ نزدیک 70 هزار تومن هزینه کردم ولی سرعت انقدر نوسان دارد که عمرش به طرح مصرف منصفانه قد نمی دهد!
شکایت هم که راه به جایی نخواهد برد.
من الان آنتنم فقط یدونه روشنه و اینم وضعیتشه
توی اینترنت هم هستم و استفاده می کنم
خواستم بدونم چه چیزی تو این جدول خیلی مهمه؟
سپاس![]()
همه چیزت ضعیفه داغون![]()
بخش اعظم مشکل سرعت همین ترافیک و تقسیم خط بین چند نفر هست. برای همین ساعتهای اولیه تایم مجانی بخاطر ترافیک زیادتر، سرعتتر کمتر هست تا ساعتهای آخر تایم مجانی که دم طلوع باشه. البته بعضی وقتها مشکل ضعف سیگنال و تداخل امواج هم میتونه توی سرعت تاثیر بذارن. خود مبیننت توی سایتش بارها گفته که حتی وضعیت آب و هوا هم میتونه توی وضعیت سیگنال و درنتیجه سرعت تاثیر بذاره. منتهی گفته که بعضی مودمها در مقابل آب و هوا کمتر تاثیرپذیر هستن.
معلومه توی منطقهتون مشکل سیگنال خیلی دارین و برای همون هم اتوماتیک سیستم ارسال و دریافت شما شده QPSK که سرعتش کمتره ولی توی محیطهای پر از نویز بهتر جواب میده. شاید اگه مودم رو کنار پنجره و دور از دستگاههای الکتریکی ببرید، وضعیتتون بهتر بشه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)