مسیر هند رو دادند به مخابرات پینگش ترکیده...پینگ بالای 500![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مسیر هند رو دادند به مخابرات پینگش ترکیده...پینگ بالای 500![]()
سلام دوستان
های وب دو سه روزه قطعی مکرر داره با پینگ بالا و پاکت لاست 30 40 % دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن؟
دوستان الان بهترین شرکت برای انجام بازی آنلاین تو تبریز چه شرکتیه که پینگ پایین با پاکت لاست کم بده؟
مشکل ماکس نت در رابطه با قطعی و پاکت لاست بالا حل شد؟
مال من چند روزی هست که مسیرم رفته روی انگلستان !! و پینگ از 190 تا 350 متغیره !! تا حدود 4 عصر پینگ 190 ولی بعد اون میره بالای 300![]()
برای پینگ داخلی هم مخابرات بهتره و هم مکس نت !! البته مکس نت از مخابرات یکم بهتر !!
ولی برای گیم کلا مکس نت توصیه میشه
دادا مرسی از جوابت من یه مدت یعنی 1 سال اینا مکس داشتم ولی چند ماه پیش کلا داغون شد دیگه نمیشد استفاده کرد و یه خط در میان پاکت لاست داشت....
برای همون کوچ کردم به بلوط و اونم 1 روزه جمع اوری کردم و حالا هم های وب دارم و این یکم خوبه ....
برای این مکس رو میپرسم که اون مشکلش حل شده یا نه؟ اون موقع که مکس داشتم و پینگش خوب بود و خوراک گیم انلاین بود ولی حیف که خراب شد ...
ممنون میشم اگر جوابم رو بدی؟
وقتی خبری از دوستای مکس نتی نیست یعنی همه چی اوکی هست
تا جایی که من میدونم درست شده اون مشکلات مقطعی بود
شدیدا این حرف تایید میشه
یعنی تا وقتی که یکی از مکس نت ها پست نمیده به این معنیه که همه چی داره براشون عالی پیش میره !! وگرنه اگر 1 دقیقه هم خراب بشه وحید میاد و اینجا رو میزاره رو سرش که آآآآآآآآآآآآآآآآآی ملت من 1 دقیقه نتونستم با سرعت 439 دانلود بکنم(نوکرم وحید اغا
)
میشه بگید چرا از بلوط جمع کردید؟؟بلوط که میگند پینگش پایینهبرای همون کوچ کردم به بلوط و اونم 1 روزه جمع اوری کردم
در ضمن ایشون پینگ پایین مد نظرشونه نه سرعت دانلود.
بچه ها من که از مخابرات 8 مگ میخوام چیکار کنم . حلش میکنن ؟![]()
دادا نبودی ببینی پینگ پایین بود بدون پاکت لاست ولی اصلا نمیشد هیچ بازی رو بازی کرد نه کانتر نه wow نه worldoftanks هیچی! سرعت پیج باز کردنم افتضاح! با سرعت 4 مگ تو دو شب 200 مگ دانلود تونستم بکنم!
کلا مسخره بازیه چندین بارم گفتم کسی سراغش نره ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)