سلام. نمیتونیدچطوری میتونم یه فایل با پسوند exe رو روی xbox 360 اجرا کنم؟
سلام. نمیتونیدچطوری میتونم یه فایل با پسوند exe رو روی xbox 360 اجرا کنم؟
آقا کسی جواب منو نمیده ؟
ا!!! خوب بگین دیگه![]()
خدا پدر تورنت را بیامرزد : Extratorrent.com
این هم خوبس :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.1. میزان استفاده مجاز مداوم از کنسول چند ساعته ؟
2. از چند ساعت بازی مداوم به بعد برای کنسول خطرناکه ؟
3. من با کابل VGA بازی می کنم تا حالا 2 بار برام این مشکل پیش اومده که تصویر برای 2 3 ثانیه میره یکبار حدود 1 ماه پیش بود یکبار دیشب می خواستم بدونم این برای چیه ؟> و آیا طبیعه یا مشکله ؟
۱. نمیشه دقیق گفت ولی برد جسپر تا ۵ ساعت جواب میده. (اگه بازی تو هارد باشه که خیلی بهتره و کنسول در حرارت کمتری کار میکنه)
۳. اگه این موضوع کم پیش میاد زیاد مهم نیست. بهش اهمیت ندید
من داشبورد رو آپدیت کردم با همون ورژن آوریل 2010 تونستم آواتار بسازم و فلش مموری هم دیتکت میشهپیغام میده که عمل کانفیگ با شکست مواجه شد. جریان چیه مشکل از کجاست ذاتا فلش مموریم ساپورت نمیشه یا میشه این مشکل رو به نحوی حل کرد؟
پس این چیه :
این امولاتور میکرو بر روی xbox 360 هست که در دو نسخه درست شده یکی واسه ویندوز و یکی واسه اجرا روی Xbox 360. اگه دانلود کنی خودت میبینی که پسوند فایل اصلی هر دو نسخه exe هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. با یه فلش دیگه امتحان کنید .(سعی کنید مارک و مدل فلش خودتون هم نباشه) اگه جواب نداد اون موقه میگیردیم دنبال جواب.من داشبورد رو آپدیت کردم با همون ورژن آوریل 2010 تونستم آواتار بسازم و فلش مموری هم دیتکت میشهپیغام میده که عمل کانفیگ با شکست مواجه شد. جریان چیه مشکل از کجاست ذاتا فلش مموریم ساپورت نمیشه یا میشه این مشکل رو به نحوی حل کرد؟
شاید یه جوری هارد xboxو به pc وصل میکنه و این فایل رو اینجوری نصب میکنه. نمیدونم دقیق چیه. فقط این مشخص هست که xbox360 سیستم عاملش مثل ویندوز نیست که خودش \exe رو بشناسهاین امولاتور میکرو بر روی xbox 360 هست که در دو نسخه درست شده یکی واسه ویندوز و یکی واسه اجرا روی Xbox 360. اگه دانلود کنی خودت میبینی که پسوند فایل اصلی هر دو نسخه exe هست.
طرف خودش هم امتحان نکرده ببینه روی Xbox 360 کار میکنه یا نه! ولی گفته که یه عده امتحان کردن و راضی هم هستن!
به نظر میاد که باید روی دیسک رایت بشه :
ممنونم از جواب... ولی این رو که خودشم میگه... میگه که از یه دیوایس دیگه استفاده کنید. حتی رفتم توی صفحه اصلی ایکس باکس مموری خاصی به اسم SanDisk معرفی کرده بود. از یکی پرسیدم گفت اگه برنامه خاصی که پورتال هم هست روی فلش نصب کنی میشناسه. ولی به نظر حرف منطقی نمیاد دیشب من مموری موبایلم رو هم امتحان کردم حتی اجازه نمیداد کانفیگ رو شروع کنه چه برسه بخواد پیغام Fail بده. در هر صورت اینکه نشد دیگه نمی رم دنبال یه فلش دیگه چون اگه بخوام فلش بگیرم یه دفعه می رم یه هارد اکسترنال می گیرم دیگهسلام. با یه فلش دیگه امتحان کنید .(سعی کنید مارک و مدل فلش خودتون هم نباشه) اگه جواب نداد اون موقه میگیردیم دنبال جواب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)