تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1891 از 4105 اولاول ... 891139117911841188118871888188918901891189218931894189519011941199123912891 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,901 به 18,910 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان کسی میدونه در صورت نداشتن چندا دندون معافیت تعلق میگیره؟و اینکه نوع معافیتش پزشکیه یا موارد خاص؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

هیچی. دیپلم هستم و تازه آموزشی تموم شده و دوره کد خوردم که درجه بگیرم ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه greenmidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین دودها

پيش فرض

پادگان شهید مدرس کرج نبود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من گواهی دوره تکمیلی رو دارم.اگه بیفتیم نیروی دریایی سپاه آموزشی حذف میشه؟کارهای اداریش چند روز طول میکشه؟

دوستان این برگ موثر که میگن چیه؟(مثلا تک فرزندی ، متاهل و...)
    Last edited by /.,zxc; 12-12-2013 at 14:15.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان تیپ 20 رمضان - پادگان شهید نوری چجور جاییه ؟؟ کسی اطلاعاتی داره ؟؟

داره خودمونی میشه ehsan6239's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان اموزشیم تموم شد الان یک هفته هست تقسیم شدیم خیلی نمیتونم بیام شاید ماهی دو بار یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید مدتی پیش که من مرخصی میان دوره بود اتفاق خیلی بدی افتاد برادر بزرگم مــــتــــــــاســــــفــ ــــانـــــه فــــــــــوت شد شنیدم قانونی هست که برادر سربازی که در حین خدمت فوت شود اون سرباز معاف میشه درسته ؟ میشه یه توضیح بدید و بگید چجوریه و باید چیکار کنم ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام برگه ی اماده به خدمت من نوشته
    تاریخ اخذ مدرک تحصیلی 1390/11/10
    تاریخ ورود به غیبت 1391/11/10
    مدت اضافه خدمت 180

این 180 روز چه معنی داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

1

سلام دوستان، بالاخره من هم بعد از ۶ ماه دوندگی و ۴ بار کمیسیون رفتن معاف از رزم شدم و اول دی‌ اعزام هستم به مالک اشتر اراک، نیرو انتظامی !! دکتره کمیسیون به من گفت که وقتی‌ که اموزشیت شروع شد برو بهداری با مدارک پزشکیت و درخواست تشکیل کمیسیون بده، حالا من یک سوال دارم، اونم این هست که من رو اگر به کمیسیون معرفی‌ کنن، کمیسیون در شهر خودم یعنی بیمارستان امام سجّاد تهران تشکیل میشه یا باید برم توی شهر قریب دنبال کار بیفتم ؟؟ ممنون
    آره کمیسیونت اونجا برگزار میشه ولی یادت باشه که تجدید دوره میشی یعنی همون اول کار برو که بیخودی علاف نشی. البته در تجدید دوره روزهایی که هستی برا خدمتت حساب میشه ولی اگر اخر آموزشی بری کمیسیون یعنی باید دوباره از اول آموزشی و بگذرونی
    ولی بگو مشکلت چیه تا بهت بگم فایده داره یا نه

سلام دوستان
    برگه سفید رو از پلیس+10 گرفتم
    میخواستم بپرسم میتونم مدارک دوره تکمیلی رو به 4-5 جایی که سپاه سرباز میگیره همزمان بدم یا فقط به یک جا میشه تحویل داد؟
    ممنون
    مدارک تکمیلی و که جایی ازت نمیخوان که ! موقع پذیرش توی پادگان آموزشی باید ارائه بدی که نگهت ندارن، اگه از جایی پذیرش بخوای بگیری بعضی جاها مثل سپاه علی ابن ابیطالب قم افسرهایی و فقط پذیرش می کنه که تکمیلی دارن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بعد از آموزشی تقسیم سربازها دست خودشونه یا خودمون میتونیم انتخاب کنیم کجا بیفتیم؟
    گاهی اوقات ممکنه استثنائاتی هم وجود داشته باشه.مثلا اگر فلان مرکز آموزشی سربازهای کمی داشته باشه ممکنه این کار رو بکنه.

بستگی داره، برای مثال آموزشی خودم به ارشدها و بچه های آشپزخونه ای و مسئول نظافت دستشویی ها گفتن هرجا بخوای بخوای میفرستیمت. اگر قبلا پذیرش گرفته باشی هم معمولا میافتی همونجا

10. این کاربر از l2adan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان اگر ممکنه منو بیشتر راهنمایی کنید، می خواستم بدونم که این هوافضای سپاه تو تهران کجاها نیرو می گیره و بعد از آموزشی کجاها ممکنه بیفتم؟ می خوام از الان زورمو بزنم که یه جای خوب بیفتم! سوال دیگه هم در مورد حقوق که با شرایط من میزان حقوق چقدر خواهد بود؟
    هرجا بیافتی راحتی، فقط مدارک متعهلی یعنی کپی تمام صفحات شناسنامه و ... رو با خودت ببر که با مساعدت نیرو انسانی پادگان آموزشی بیافتی شهر خودت. مرخصی استحقاقیت 2 برابر مجردهاست و این که یه ارشد محل خدمت ما هست برجی نزدیک 65 بهش میدن ! هی هی هی

سلام دوستان
    امروز برگه ی معرفی به مرکز آموزش من اومد جای نام مرکز آموزش خالی هست اینطور که متوجه شدم نیروی مازاد هستم.
    مدرکم کارشناسی نرم افزار هست و بچه قم هستم.
    کسی اطلاع داره امکانش هست کجا بیوفتم؟
    میتونم آشنا جور کنم واسه مشخص کردن جا؟
    اعزام 1/10/92
    معمولا نیروهای مازاد بدترین جای ممکن می افتن! یعنی ناجا . الاهی

آجا مخفف ارتش جمهوری اسلامی هستش
    اصلا هم خودت رو نگران نکن ، جای خوبیه ، نیرو انتظامی نیافتادی جای شکرش باقیه
    هرجا بیافتی اگه ناجا نیافتی جای شکر داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •