دوستان کسی میدونه در صورت نداشتن چندا دندون معافیت تعلق میگیره؟و اینکه نوع معافیتش پزشکیه یا موارد خاص؟
دوستان کسی میدونه در صورت نداشتن چندا دندون معافیت تعلق میگیره؟و اینکه نوع معافیتش پزشکیه یا موارد خاص؟
هیچی. دیپلم هستم و تازه آموزشی تموم شده و دوره کد خوردم که درجه بگیرم ....
پادگان شهید مدرس کرج نبود؟
من گواهی دوره تکمیلی رو دارم.اگه بیفتیم نیروی دریایی سپاه آموزشی حذف میشه؟کارهای اداریش چند روز طول میکشه؟
دوستان این برگ موثر که میگن چیه؟(مثلا تک فرزندی ، متاهل و...)
Last edited by /.,zxc; 12-12-2013 at 14:15.
دوستان تیپ 20 رمضان - پادگان شهید نوری چجور جاییه ؟؟ کسی اطلاعاتی داره ؟؟
سلام دوستان اموزشیم تموم شد الان یک هفته هست تقسیم شدیم خیلی نمیتونم بیام شاید ماهی دو بار یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید مدتی پیش که من مرخصی میان دوره بود اتفاق خیلی بدی افتاد برادر بزرگم مــــتــــــــاســــــفــ ــــانـــــه فــــــــــوت شد شنیدم قانونی هست که برادر سربازی که در حین خدمت فوت شود اون سرباز معاف میشه درسته ؟ میشه یه توضیح بدید و بگید چجوریه و باید چیکار کنم ممنون
سلام برگه ی اماده به خدمت من نوشته
تاریخ اخذ مدرک تحصیلی 1390/11/10
تاریخ ورود به غیبت 1391/11/10
مدت اضافه خدمت 180
این 180 روز چه معنی داره؟
آره کمیسیونت اونجا برگزار میشه ولی یادت باشه که تجدید دوره میشی یعنی همون اول کار برو که بیخودی علاف نشی. البته در تجدید دوره روزهایی که هستی برا خدمتت حساب میشه ولی اگر اخر آموزشی بری کمیسیون یعنی باید دوباره از اول آموزشی و بگذرونی
ولی بگو مشکلت چیه تا بهت بگم فایده داره یا نه
مدارک تکمیلی و که جایی ازت نمیخوان که ! موقع پذیرش توی پادگان آموزشی باید ارائه بدی که نگهت ندارن، اگه از جایی پذیرش بخوای بگیری بعضی جاها مثل سپاه علی ابن ابیطالب قم افسرهایی و فقط پذیرش می کنه که تکمیلی دارن
بستگی داره، برای مثال آموزشی خودم به ارشدها و بچه های آشپزخونه ای و مسئول نظافت دستشویی ها گفتن هرجا بخوای بخوای میفرستیمت. اگر قبلا پذیرش گرفته باشی هم معمولا میافتی همونجا
هرجا بیافتی راحتی، فقط مدارک متعهلی یعنی کپی تمام صفحات شناسنامه و ... رو با خودت ببر که با مساعدت نیرو انسانی پادگان آموزشی بیافتی شهر خودت. مرخصی استحقاقیت 2 برابر مجردهاست و این که یه ارشد محل خدمت ما هست برجی نزدیک 65 بهش میدن ! هی هی هی
معمولا نیروهای مازاد بدترین جای ممکن می افتن! یعنی ناجا . الاهی
هرجا بیافتی اگه ناجا نیافتی جای شکر داره
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)