تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1891 از 2199 اولاول ... 8911391179118411881188718881889189018911892189318941895190119411991 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,901 به 18,910 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

من میخوام واسه خونه تهرانم اینترنت بگیرم .
    دوستان این isp چه طوریاس ؟
    سرعتاش و قیمتاش تو روز و شب چه طوره ؟
    حجم اضافه قیمتش چنده ؟
    حجم نا محدود داره ؟ سرعتش چنده ؟
    با تشکر
    یه کلام افتحضاح هست

2. این کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من الان دقیقا متوجه نشدم.
    یعنی برای 512 سرعت 15 طبیعی ه.
    من البته وایمکس ایرانسل دارم ولی سر همین موضوع دچار مشکل شدم. سه برابر بیشتر هزینه کردم برای اینترنت 2 مگ ولی سرعت به شدت نوسان داره. برای ساعت رایگان که انگار یکی شیر فلکه رو می بنده و سرعت دانلود تا حد 30 میاد پائین.
    من روی 512 نوسان زیادی نداشتم ولی روی 2 مگ حتی بعضی اوقات که کم هم نیست سرعتم از 512 هم کم تره. پشتیبانی هم می گه زیر 30 قابل پیگیری و شکایته!
    این جور که شما می گید باید 2 رو تقسیم بر 8 که می شه 256 و بعد تقسیم بر ضریب که 8 هست( البته برای ایرانسل ) که می شه 32 !!
    با این روش در بهترین حالت هر 17 ساعت حدود 2 گیگ می شه دانلود کرد!

بله همینطور هست و توی اشتراک یک به هشت سرعت دو مگابیت بین ۲۵۶ تا ۳۲ کیلوبایت می‌تونه نوسان داشته باشه و تازه اگه رفت زیر ۳۲ کیلوبایت حق اعتراض دارین. البته بگم این یک به هشت برای نامحدود اوایل مهر سال جاری برای همه شرکتها اجباری شدہ، اما تا اینجا که مبین‌نت زیر بار نرفته و هنوزم نامحدودهاش رو یک به ده حساب می‌کنه.
    برای همین هم یک به چهار بیشتر می‌صرفه چون استهلاک کامپیوتر و پول برق مصرفیش رو هم باید حساب کرد. با سرعت کم، کامپیوتر بدبخت بایستی ساعتهای بیشتر روشن بمونه.

4. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مبین نت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز خودتون هم بهتر می‌دونید که مشکل بخش اعظم کسانی که مودم جیبی دارن خرابی فیزیکی نیست و یا حتی به هم ریختن تتظیمات و ریست فکتوری و مشابه نیست و فقط مشکل از آنتن‌دهی هست.
    منظور من هم از گارانتی فقط گارانتی تعویض فیزیکی مودم خراب نبود. منظور خدمات کامل پس از فروش هست. اگه تابحال توی صف انتظار بخش پشتیبانی مونده باشید و مجبور به شنیدن صحبتهای ضبط شده اون خانمه شده باشید حتماً مشکلات مربوط به مودم جیبی رو هم شنیدین. اینکه مشکلات آنتن رو نمی‌تونن کاری بکنن و برای همین هرگز هم مودم رو پس نمی‌گیرن. این قضیه رو توی فوروم قرارداد بین مشتری و مبین‌نت هم به صراحت نوشتن و توی صفحه مربوط به خودم مودمهای جیبی نوشته که این مودمها اکثراً فقط نزدیک دکل کار می‌کنن. این صفحه رو می‌گم که حتماً همه دیدن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این موردی که شما می فرمائید اینگونست که شما مودم adsl خریده باشید و ثبت نام سرویس از شرکتهای ارائه دهنده کنید اما بعد از یک هفته بشما اطلاع می دهند امکان واگذاری خدمات بعلت PCM خط شما وجود ندارد و شما انتظار داشته باشید مودمتان را بروید و به فروشگاهی که خریدین پس بدهید که عملا غیرممکن می باشد ... آیا درآنجا فروشنده ضمانت می کند خط شما ایرادی ندارد ؟! همانگونه که خودتون هم گفتین این موارد قبل از خرید باطلاع مشتری میرسه ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این موردی که شما می فرمائید اینگونست که شما مودم adsl خریده باشید و ثبت نام سرویس از شرکتهای ارائه دهنده کنید اما بعد از یک هفته بشما اطلاع می دهند امکان واگذاری خدمات بعلت PCM خط شما وجود ندارد و شما انتظار داشته باشید مودمتان را بروید و به فروشگاهی که خریدین پس بدهید که عملا غیرممکن می باشد ... آیا درآنجا فروشنده ضمانت می کند خط شما ایرادی ندارد ؟! همانگونه که خودتون هم گفتین این موارد قبل از خرید باطلاع مشتری میرسه ...

اونی که شما می‌گید توی وایمکس هم هست و تا قبل از تحویل رسمی اشتراک عودت ممکن هست و نصاب تست می‌کنه که آیا وضعیت مناسب هست یا نه؟ مودم رو هم چون فروشگاه خارج از مبین‌نت فروخته، مسئول نیست که منطقی هست.
    اما خودتون انصاف بدین وقتی تبلیغ می‌شه که مودم جیبی سیار هست و می‌شه حتی در ماشین ازش استفاده کرد که آیا نصاب می‌تونه تمام جاهای تحت پوشش رو دونه به دونه تست کنه و از همه‌شون لیست کیفیت سیگنال بگیره؟ فقط یه جای ثابت رو می‌گیره و همونجا مودم رو تحویل می‌ده که شاید حتی ۱۰۰ متر اون طرفتر اون آنتن مناسب نباشه. کل حرف من این هست که بطور تعریف شده و تا الان قانونی، مودم جیبی مبین‌نت نمی‌تونه و نبایستی کیفیت مورد انتظار و مشابه مودمهای رومیزی رو به مشترکین بده.

این هم دو بند از قرارداد رسمی بین مبین‌نت و مشترک و برای اینکه اگه کسی خواست در متن اصلی پیدا بکندشون، دیگه شماره‌ها بندها رو عوض نکردم. همونطور که می‌بینید مبین‌نت موظف هست تا ۹۸٪ کیفیت خط رو تضمین بکنه. مطمئناً شرکتهای دیگه هم اینجوری هستن. این رو هم اضافه کنم که اعتراضی به شما نیست چون قبلاً هم جای دیگه گفتم که اینجور چیزها از دست نمایندگی‌ها یا حتی کارمندان شرکت هم خارج هست و فقط می‌تونن مثل مشترکین مشکلات جاری رو تماشا کنن.

۴ – شرکت متعهد است دسترسی مشترک را (بدون در نظر گرفتن مشکلات ناشی از سخت‌افزارهای رایانه مشترک و اشکالات ناشی از شرکت زیرساخت یا مخابرات) به میزان ۹۸٪ تضمین نماید و درصورت بروز هرگونه اشکال یا قطع ارتباط، موظف است ظرف مدت حداکثر سه ساعت پس از اعلام مشترک یا اطلاع از موضوع نسبت به بررسی مورد اقدام نموده و در صورتی که اختلال و قطعی بوجود آمده در حیطه مسئولیت شرکت باشد، حداکثر ظرف مدت ۳۶ ساعت نسبت به رفع اشکال و برقراری مجدد آن اقدام نماید.
    ۱۵ – درصورتیکه تغییری در نوع پوشش مشترک به دلیل تغییرات شبکه مبین‌نت ایجاد شود و امکان دسترسی به شبکه برای مشترک با متغیرهای کیفی مورد نظر این قرارداد وجود نداشته باشد و این موضوع به تائید عوامل فنی مجاز شرکت رسیده باشد، شرکت مبلغ مودم و باقیمانده خدمات را به مشترک عودت خواهد نمود. لازم به ذکر است مودم‌های جیبی و USB شامل شرایط مندرج در این بند نمی‌باشند.

داره خودمونی میشه snsd32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها چرا اینقدر سرعت ساعت رایگان خراب شده؟

همیشه دو گیگ و خرده ای میگرم ولی این دو شبه 500 مگ رو به زور میتونم بگیرم از بس سرعت نوسان داره

برای شما ها هم نوسان داره یانه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بچه ها چرا اینقدر سرعت ساعت رایگان خراب شده؟

همیشه دو گیگ و خرده ای میگرم ولی این دو شبه 500 مگ رو به زور میتونم بگیرم از بس سرعت نوسان داره

برای شما ها هم نوسان داره یانه؟
    سلام
    واسه منم دو سه شبه افتضاح شده امشب که دیگه نگو عصبیم کرده در حده......
    اصفهان

9. این کاربر از omniahd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

برای من ساعت شبانه اصلاْ نوسان نداره. همیشه مثل دایال آپه. زیر 20 کیلوبایت. (اشتراک یک مگ)

11. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

هروقت هرکی مثه من شد بیاد اینجا بگه
    CINR Reuse1 7.58dB
    CINR Reuse3 20.34dB
    حدودا 12 دسیبل اختلاف هست بین این دو تا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

هروقت هرکی مثه من شد بیاد اینجا بگه
    CINR Reuse1 7.58dB
    CINR Reuse3 20.34dB
    حدودا 12 دسیبل اختلاف هست بین این دو تا

اگه محرمانه نیست یه سئوال. جلوی پنجره‌ای که مودم هست ساختمونهای بلند هست و مودم طبقات پائین هست. و اینکه آیا دکلهای مخابراتی از هر نوع که باشه، نزدیک مودم هست؟ وضعیت شما نشون می‌ده بدجور اختلال امواج دارین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    کد سرویس : rp_demo_2mbps_128mb_3_months
    میشه بدونم این چه طرحیه؟
    من وقتی یه مودم که غیرفعال شده بوده رو فعال کردم این سرویس برام فعال شده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •