تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1890 از 2199 اولاول ... 8901390179018401880188618871888188918901891189218931894190019401990 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,891 به 18,900 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

خدائیش این اولین باری بود که همچین چیزی می‌بینم. مثل این می‌مونه که کامپیوتر بدون برق کار کنه یا تلفن بدون سیم کارت.
    سیگنال استرنج رو من بارها گفتم خیلی مهم نیس
    مهم ترین پارامتر توی دریافت سیگنال RSSI هستش
    و مهم ترین پارامتر توی کیفیت CNR ها هستند
    وگرنه قدرت سیگنال کم باشه ولی RSSI بالا باشه کار راه میفته

دوست عزیز واحد سرعت مودم بیت هست و نه بایت. برای همین ۵۱۲ کیلوبیت رو اول باید تقسیم بر ۸ کنید و بعد تقسیم بر ۱۰۲۴ که از نظر تئوری می‌شه ۶۲.۵ کیلوبایت. بعد چون یک به چهار هست در شرایط پرترافیک که همزمان ۴ نفر دارن مصرف می‌کنن، می‌شه ۱۵ و خورده کیلوبایت یا همون سرعت ۱۲۸ کیلوبیت.

مبین‌نت همین الان در بهترین شرایط هم در کل کشور آنتن نداره و اونی که شما می‌خواهید اینترنت سیم‌کارتی هست و نه وایمکس.
    درضمن مودم جیبی بشدت مشکل گیرایی داره و به قولی فقط در چند صد متری آنتن جواب می‌ده، وگرنه می‌ره به حالت چشمک زدن و تلاش برای وصل شدن.
    به شدت تایید میشه
    مودم جیبی رو باید اسمشو بذاریم مودم ....

فکر کنم منظور سعید از جابجایی این نبود که در حین حرکت استفاده کنه فقط می خواستن بدونن که تو شهر های دیگه هم می تونن از مودم استفاده کنند که جوابشون بله هست

شما هر جای ایران که تحت پوشش شبکه مبین نت باشه و سیگنال داشته باشید می تونید از مودم و اینترنت استفاده کنید
    اون که پیشکشش
    همینطوری ثابتم به ما آنتن بده کلامونو میندازم هوا

پيش فرض

دوستان من تازه مودم رو تحویل گرفتم هنوز هیچ چیز رو کانفیگ نکردم لطفا یکی بگه چی به چیه.تازه هم مدارک رو دادم گفتن تا برات اکانت بسازیم در حالت دمو 128 مگابایت حجم برای تست داری.ولی من سیگنال خوبی ندارم .راستی اون جای آنتن پشت مودم برای چیه آگه آنتن خارجی اونجا وصل میشه و برای فروش هست از کجا میشه تهیه کرد؟

Last edited by Microsoft Windows; 13-11-2013 at 01:51.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فکر کنم منظور سعید از جابجایی این نبود که در حین حرکت استفاده کنه فقط می خواستن بدونن که تو شهر های دیگه هم می تونن از مودم استفاده کنند که جوابشون بله هست

شما هر جای ایران که تحت پوشش شبکه مبین نت باشه و سیگنال داشته باشید می تونید از مودم و اینترنت استفاده کنید
    راستش قضیه رو کلی گفتم. چون این قضیه جابجایی مودمهای مبین‌نت قدری مشکل‌دار هست و امیدوارم این توضیحاتم باعث ناراحتی طرفداران مبین‌نت و بخصوص کاربر عزیز "مبین‌نت" نشه.

اما بگم که قدیمها اگه همه یادشون باشه توی بخش پرسش و پاسخ همچین سئوال و جوابی داشت که الان حذفش کردن و فقط تو اینترنت می‌شه رد قدیم رو دید:
    س: آیا می توان در حال حرکت و جابجایی نیز از خدمات وایمکس مبین نت استفاده نمود؟
    ج: فناوری وایمکس با استاندارد 802.16e این امکان را پشتیبانی می نماید ولی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در پروانه به وضوح عنوان نموده است که دارنده پروانه مجاز به ارائه خدمات به مشترکین در حال حرکت نمی باشد.

حالا سئوال می‌مونه که آیا واقعاً دیگه این محدودیت وجود نداره و یا فقط برای حل ظاهری مشکل و فروختن مودمهای جیبی این بخش از سئوال حذف شده. چون اگه اینطور باشه که خودتون می‌دونید اینکار چه معنی می‌ده؟ اما باید بگم که واقعاً محدودیت حذف نشده و هنوز تا همین لحظه نوشتن این متن، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به وضوح ذکر کرده که مبین‌نت (و البته ایرانسل و باقی شرکتهای موجود در زمان حال) حق نداره به مشتریانش اشتراکی بفروشه که قابلیت استفاده در حال حرکت رو داشته باشه. مدرک چه چیزی بهتر از خود سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با این حساب اگه مشتری مودم جیبی از نبود یا ضعف سیگنال معترض باشه، از طرف سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی محق نیست چون اصولاً از اول نبایستی همچین اشتراکی فروخته می‌شده.

4. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M O H A MM A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

دوستان دانلود شبانه مبین نت در حال حاضر رایگانه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سیگنال استرنج رو من بارها گفتم خیلی مهم نیس
    مهم ترین پارامتر توی دریافت سیگنال RSSI هستش
    و مهم ترین پارامتر توی کیفیت CNR ها هستند
    وگرنه قدرت سیگنال کم باشه ولی RSSI بالا باشه کار راه میفته

خوب اگه این بخش رو هم قبول کنیم باز هنوز CNIR ایشون نسبت به مقدار ۱۵ تا ۳۰ که عده زیادی از جمله خودم گفتیم داریم، پائین‌تر هست و بایستی مشکل داشته باشن. چطور وضعیتشون خوبه رو نمی‌دونم. اما بگم وضعیت سیگنال صفر واقعاً عجیب هست و منطقی به نظر نمی‌رسه. چون مثل این می‌مونه که یه سیگنال مرده که وجود نداره (یعنی سیگنال کاملاً صفر) بتونه کیفیت قابل قبول و سرعت بالا بده. حدسم این هست که بخش Frameware ایشون یه جورایی قاطی کرده باشه. باید از ایشون پرسید که آیا آپدیت یا اون رو از طریق کنترل‌پنل مودم دستکاری نرم‌افزای کردن یا نه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان من تازه مودم رو تحویل گرفتم هنوز هیچ چیز رو کانفیگ نکردم لطفا یکی بگه چی به چیه.تازه هم مدارک رو دادم گفتن تا برات اکانت بسازیم در حالت دمو 128 مگابایت حجم برای تست داری.ولی من سیگنال خوبی ندارم .راستی اون جای آنتن پشت مودم برای چیه آگه آنتن خارجی اونجا وصل میشه و برای فروش هست از کجا میشه تهیه کرد؟
    اگه تازه گرفتین که نصاب می‌یاد براتون تنظیم می‌کنه و تحویل می‌ده و نگران این بخش فعلاً نباشید. باهاتون تماس می‌گیرن که چه روزی برای نصب می‌یان.
    در مورد آنتن اضافی تقویت‌کننده اینجا خیلی بحث شده و اگه یادم باشه توی وبلاگ مبین‌نت یا سایت یکی از نمایندگی‌هاش دیدم که کلاً اینجور آنتن‌ها توی ایران نیست و باید از خارج تهیه بشه. البته بگم که قیمت بالایی هم دارن و اگه واقعاً ضعف سیگنال دارین که شاید مودم خارجی براتون بهتر از مودم داخلی باشه.
    البته توی عکستون دیده می‌شه که هنوز وصل نشدین و سیگنال اصلی و مشخصاتش دیده نمی‌شه.

8. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان دانلود شبانه مبین نت در حال حاضر رایگانه؟
    چشم نزنیم فعلاً که مجانی هست. طبق تعریف از دو شب تا هشت صبح.

10. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز واحد سرعت مودم بیت هست و نه بایت. برای همین ۵۱۲ کیلوبیت رو اول باید تقسیم بر ۸ کنید و بعد تقسیم بر ۱۰۲۴ که از نظر تئوری می‌شه ۶۲.۵ کیلوبایت. بعد چون یک به چهار هست در شرایط پرترافیک که همزمان ۴ نفر دارن مصرف می‌کنن، می‌شه ۱۵ و خورده کیلوبایت یا همون سرعت ۱۲۸ کیلوبیت.

مبین‌نت همین الان در بهترین شرایط هم در کل کشور آنتن نداره و اونی که شما می‌خواهید اینترنت سیم‌کارتی هست و نه وایمکس.
    درضمن مودم جیبی بشدت مشکل گیرایی داره و به قولی فقط در چند صد متری آنتن جواب می‌ده، وگرنه می‌ره به حالت چشمک زدن و تلاش برای وصل شدن.
    من الان دقیقا متوجه نشدم.
    یعنی برای 512 سرعت 15 طبیعی ه.
    من البته وایمکس ایرانسل دارم ولی سر همین موضوع دچار مشکل شدم. سه برابر بیشتر هزینه کردم برای اینترنت 2 مگ ولی سرعت به شدت نوسان داره. برای ساعت رایگان که انگار یکی شیر فلکه رو می بنده و سرعت دانلود تا حد 30 میاد پائین.
    من روی 512 نوسان زیادی نداشتم ولی روی 2 مگ حتی بعضی اوقات که کم هم نیست سرعتم از 512 هم کم تره. پشتیبانی هم می گه زیر 30 قابل پیگیری و شکایته!
    این جور که شما می گید باید 2 رو تقسیم بر 8 که می شه 256 و بعد تقسیم بر ضریب که 8 هست( البته برای ایرانسل ) که می شه 32 !!
    با این روش در بهترین حالت هر 17 ساعت حدود 2 گیگ می شه دانلود کرد!

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سیر صعودی افزایش قیمت تعرفه های مبین نت ادامه داره انگار!
    هنوز طرح اشتراکی 84 هزار تومانی من تموم نشه که همون طرح 150 تومان شده!
    من رفتم سراغ ADSL مخابرات که مثلا نامحدوده ولی مگه کسی میتونه دانلود کنه! همش ما رو به یاد دوران سیاه Dial-up میندازه و همش صبوری ما رو سنجش میکنه! خیلی سرعت اش افتضاحه

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من میخوام واسه خونه تهرانم اینترنت بگیرم .
    دوستان این isp چه طوریاس ؟
    سرعتاش و قیمتاش تو روز و شب چه طوره ؟
    حجم اضافه قیمتش چنده ؟
    حجم نا محدود داره ؟ سرعتش چنده ؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •