بازی بافجر را پیروزخوب کارنکرد به خاطراینکه میومد جلو وهمش هم دوست داشت قیچی برگردون بزنه اون هم به خاطربدبودن پیستونهامون بید![]()
بازی بافجر را پیروزخوب کارنکرد به خاطراینکه میومد جلو وهمش هم دوست داشت قیچی برگردون بزنه اون هم به خاطربدبودن پیستونهامون بید![]()
بدبختانه سه بارهم اینکار راکرد . درحالیکه موقعیتهای خیلی خوبی هم بود .من هم ازکارش تعجب کردم![]()
استقلال 4 - 1 پاس همدان
غلامرضا رضایی توکدوم تیم بازیکن ناصرحجازی بوده؟اصلا ناصرحجازی قبل ازسال پیش که تیم استقلال راگرفت میدونی 5 6 سال اصلا تولیگ نبود
ضمنا محسن خلیلی راهم ناصرحجازی نخواست
کلاهربازیکنی که ناصرحجازی بخواد بده مثل حمید شفیعی کاظم نادعلی میثم منیعی مهرداد پولادی بیاتی نیا وهربازیکنی که نخواد خوبه![]()
حالا که بحثه دفاعه و گیر دادین باید یکیو بیارن منم میگم باید نیسانی رو بیارن
مدافع تیم پگاه گیلان سال قبل درتیم شیرین فرازبازی میکرد(مدافع صربستانی چپ پا ) که خوب هم سانترمیکنه خوب هم گل میزنه . اگربتونیم یک بازیکن قویترازاون رابه تیم اضافه کنیم عالی میشه .
اونی منظورت ایوان دراگسوویچو میگی ما که خیری ازش ندیدیم تو شیرین فراز
بزرگترین کشف ناصرخان پسرش آتیلاس![]()
اصلا بحث من باخت تیم نبود. خواستم یه مقایسه ای انجام بدم و به بعضی ها یاداوری کنیم بعضی چیزارو..
منظورعلیرضا این بود که ناصرحجازی علی دایی رابه فوتبال آورد .البته تاریخچه علی دایی رامن یادمه و زمانی تو بانک تجارت بازی میکرد(وقتی ازتیم تاکسیرانی اومداونجا) اما کلا مربیان ایرانی به دلیل اینکه اخراج زیاد میشند می تونند ادعاکنند که سرمربی تمام بازیکنان لیگ هستند . ناصرحجازی بدترین مربی تاریخ استقلال بوده چون زمان اون باعلی کریمی هم قراردادبستیم و ناصرحجازی گفت نمیخواهیمش و عابدینی مدیرعامل وقت پیروزی باش قرارداد بست واونو به خدمت گرفت (اون زمان مربی پیروزی یک کروات بودکه هفته 7ام مقابل شموشک یاایرسوترنوشهر اخراج شد جاش علی پروین اومد) .کاش اون زمان مربی استقلال منصورپورحیدری بود. خدابگم باناصرحجازی وبی مغزی مثل فتحل چکارکنه![]()
آره همونی که بعد از 4 بازی رفت از ابومسلم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)