تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1890 از 2014 اولاول ... 8901390179018401880188618871888188918901891189218931894190019401990 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,891 به 18,900 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تکمیلی // وینگادا: از پرسپولیس میروم // عابدازه خطاب به بازیکنان: در تمرین شرکت نکنید

کانون هواداران پرسپولیس : تمرين صبح امروز بازيكنان پرسپوليس با حاشيه و جنجال زيادي همراه بود.جمعي از بازيكنان و حتي مربيان تهديد كرده اند كه با تداوم شرايط موجود و عدم دريافت مطالبات حاضر به ادامه همكاري با باشگاه نيستند.
    در حالي كه گفته مي‌شد بخشي از پيش‌قرارداد بازيكنان پرسپوليس امروز در اختيار بازيكنان قرار داده خواهد شد اما تنها 8 چك توسط مدير مالي باشگاه پرسپوليس به چند بازيكن داده شد. تعدادي از بازيكنان به شرايط تيم و وضعيت مالي باشگاه اعتراض كردند.
    در آستانه ديدار حساس مقابل بونيادكار كه روز چهارشنبه برگزاري مي شود اين اتفاقات و حاشيه ها نگراني هاي تازه اي ايجاد كرده است.
    چك هاي داده شده هم بدون مهر بود و بالاترين رقم آن 10 ميليون تومان كه بازيكنان انتظار داشتند رقم بيشتري دريافت كنند. اين موضوع اعتراض شديد برخي از بازيكنان را همراه داشت تا جايي كه حتي برخي از آنها تهديد كردند با اين وضعيت در تمرين دوشنبه تيم‌ شركت نخواهند كرد.

حتي بعضي از مربيان پرسپوليس از جمله احمدرضا عابدزاده اعلام كردند بازيكنان و ديگر اعضاي تيم نبايد در تمرين بعدي شركت كنند.
    وينگادا سرمربي پرسپوليس نيز كه از اين وضعيت به شدت ناراحت بود با اظهار تاسف از اين مسئله گفت: «بعد از بازي با بنيادكار از پرسپوليس مي‌روم، از شما مي‌خواهم در آخرين بازي با هدايت من با پرسپوليس همكاري داشته باشيد و تلاش خودتان را بكنيد.»
    سرمربي پرسپوليس در پايان خاطرنشان ساخت: «واقعا در چند ماه حضورم در فوتبال ايران چيزهاي عجيبي ديدم كه در عمر مربيگري‌ام چنين چيزهايي نديده بودم. مثلا در تيم ما بازيكني وجود دارد كه تنها 30 درصد قراردادش را گرفته در حالي كه بازيكن ديگر تقريبا 90 درصد قراردادش را دريافت كرده است. من نمي توانم اين شرايط را تحمل كنم.»

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : بازيكنان پرسپوليس براي بازي با بنيادكار ازبكستان با دستور كادر فني از فردا بعدازظهر در هتل اوين اردو خواهند زد. در اين اردو 20 بازيكن پرسپوليس حضور خواهند داشت.
    * هيات‌مديره پرسپوليس تصميم دارد مانند بازي قبل جلسه‌اي را با بازيكنان برگزار كند و درباره مسائل مختلف به بحث و گفت و گو بپردازد.
    * با دستور وينگادا فيلم 6 بازي بنياد‌كار در مرحله اول ليگ قهرمانان آسيا تهيه و آماده شده است. قرار است اين بازي ها براي بازيكنان آناليز شود.
    پرسپوليس در چارچوب مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا از ساعت 17 روز چهارشنبه ميزبان بنيادكار است.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : کریم باقري کاپیتان خوش اخلاق تیم پرسپولیس كه در هفته هاي اخير از ناحيه كمر دچار مصدوميت شده و در اردوي تيم ملي و تمرينات پرسپوليس حضور نداشت از تيم ملي كنار رفت.
    افشين قطبي با تائيد اين مطلب خاطرنشان كرد: باقري به دليل مصدوميت نمي تواند در مرحله مقدماتي جام جهاني تيم ملي را همراهي كند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : رحمان رضايي در گفت و گویی درباره شايعه خداحافظي اش از تيم ملي پس از حضور در تمرين ديروز تصريح كرد: نمي‌دانم حضور من بر سر تمرينات تيم‌ملي گناه است؟ من روز گذشته براي اينكه از تمرينات جديد باخبر شوم به كمپ تيم ‌ملي رفتم اما نمي‌دانم دوباره چرا بعضي‌ها قصد حاشيه سازي‌ دارند. من تا زماني كه به جام جهاني 2010 افريقاي جنوبي نروم قصد خداحافظي ندارم.
    وي افزود: به آنهايي كه حاشيه سازي مي كنند پيشنهاد مي‌كنم به جاي پرداختن به اين حرف و حديث‌ها به تيم ملي كمك كنند و نه اينكه فقط شعار بدهند و دنبال حاشيه‌سازي باشند.
    رضايي در خصوص بازي روز چهارشنبه پرسپوليس مقابل بنياد‌كار ازبكستان اظهار داشت: بازي سختي در پيش داريم. بازيكنان ما بايد از لحظه‌ها در اين ديدار حساس استفاده كنند. بنياد‌كار نشان داده تيمي حرفه‌اي است و همين مورد كار ما را سخت مي‌كند.

وي اضافه كرد: با تمام اين شرايط مطمئن باشيد وحشتي كه بر تن بازيكنان بنياد‌كار است را نمي‌توان توصيف كرد. آنها مي‌داند پرسپوليس در اين بازي صد هزار تماشاگر را همراه خود دارد.
    مدافع پرسپوليس در خصوص حضور ريوالدو در تيم بنياد‌كار گفت: ريوالدو بازيكن بزرگي است اما در حال حاضر فاصله زيادي با گذشته خود دارد. البته اين بازيكن همين حالا نيز مي‌تواند مرد لحظه‌ها باشد و هافبك‌ها و مدافعان ما بايد در مقابل او حرفه اي عمل كند.
    رضايي در خصوص نيمكت‌نشيني‌اش خاطرنشان كرد: من در ايتاليا بازي كرده‌ام كه فوتبال حرفه‌اي دارد و ياد گرفته ام كه اعتراض نكنم. تابع نظر كادر فني هستم و اميدوارم در بازي مقابل بنياد‌كار به من اعتماد شود تا به هدف بزرگم قبل از سفر تيم ملي به چين برسم و آمادگي كامل داشته باشم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : هرچند رابطه اعضاي هيات‌مديره پرسپوليس هفته گذشته پس از جلسه با علي‌آبادي تا حدودي به آرامش رسيد ولي مسائل پشت پرده حاكي از ادامه اختلافات فرخزادي و هدايتي با انصاري‌فرد است كه البته فرخزادي اين موضوع را تكذيب مي‌كند.
    عضو هيات‌مديره پرسپوليس در گفت‌وگویی، با اشاره به اين موضوع مي‌گويد: «نمي‌دانم چرا بعضي‌ها دنبال حاشيه هستند، اين درست كه مدتي پيش مشكلاتي به وجود آمد ولي الان آرامش حاكم است و اعضاي هيات‌مديره يا انصاري‌فرد اختلافي ندارند و هركس بر طبق وظايفش انجام وظيفه مي‌كند.»
    فرخزادي در مورد سرنوشت وينگادا در پرسپوليس مي‌گويد: «وضعيت او بعد از ديدار با بنيادكار و جلسه‌اي كه هيات‌مديره خواهد داشت روشن مي‌شود. البته من وينگادا را يك مربي توانا و انسان مثبتي مي‌دانم، او هم در اين چند ماه دردودل‌هاي زيادي داشته و بايد يك كنفرانس مطبوعاتي ترتيب بدهيم تا حرف‌هايش را بزند.»

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : در اين تمرين بازيكنان به گرم‌كردن، پاس‌كاري دو به دو، حفظ توپ و پرسينگ پرداختند.
    * كريم باقري و حميد علي‌عسگر غايب ‌بودند.
    * حسين بادامكي پس از دو روز غيبت در تمرينات امروز حضور پيدا كرد.
    * هادي نوروزي به دليل مصدوميت تنها نظاره‌گر تمرين بود.
    * حدود 100 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند و به تشويق بازيكنان پرداختند. آنها عليه ريوالدو شعار دادند و كريمي را به شدت تشويق كردند.
    * محمد منصوري به دليل مصدوميت اختصاصي تمرين كرد. علي كريمي نيز با رفع مصدوميت در تمرينات گروهي شركت كرد.

* بازيكنان در پايان تمرين زير نظر عابدزاده به تمرينات سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه پرداختند. عابدزاده آنها را در جايگيري راهنمايي مي‌كرد.
    * محمود خوردبين، مسئول امور مالي باشگاه پرسپوليس و نماينده هدايتي با حضور در محل تمرين پرسپوليسي‌ها بخشي از باقيمانده مطالبات بازيكنان را پرداخت كردند؛ اما برخي از بازيكنان از كم‌بودن اين مبالغ ابراز ناراحتي كردند. آنها پس از خروج از رختكن از مسئولان باشگاه خواستند بقيه مطالباتشان به زودي پرداخت شود. نعيم سعداوي و احمد‌رضا عابدزاده بيش از سايرين اعتراض داشتند.
    تمرين ساعت 12 به پايان رسيد و فردا پيگيري مي‌شود.
    محمود خوردبين به بازيكنان اعلام كرد پاداش پيروزي آنها مقابل الشباب عربستان فردا در هتل پرداخت خواهد شد.

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بازم حاشیه....
    ما منتظر داش حبیب هستیم.......................هیچ جا نمیریم توی تاپیک هستیم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

هيچي

آخر هر فصل همين رو ميگه و دوباره ميمونه

مگه مغزض عيبيده كه بره

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بازم حاشیه....
    ما منتظر داش حبیب هستیم.......................هیچ جا نمیریم توی تاپیک هستیم
    انصاريفر فرقي با مصطفوي نداره

فقط بر خلاف اون يكي نمياد تو رسانه ها تا گند كاراش در نياد همش فراريه

تا كاشاني ياي يكي مث اون نباشه تيم رو هواست

هدايتي هم كه همش ميگفت همه پول گرفتن ولي الان همه ميگن نگرفتن !!!

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

خدا کنه از شایعه سازی های خبرگزاری فارس باشه

پس از جلسه با علي‌آبادي
    هدايتي از پرسپوليس كناره‌گيري كرد
    خبرگزاري فارس: رئيس هيات‌مديره پرسپوليس از سمت خود كناره‌گيري كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، حسين هدايتي پس از جلسه‌ امروز با علي‌آبادي رسما كناره‌گيري خود را از پرسپوليس اعلام كرد.
    هدايتي در اين باره به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: من هميشه خادم اين باشگاه هستم اما بهتر است به دليل برخي مسائل كه براي من جاي سئوال دارد ديگر در اين تيم نباشم. من از امروز ديگر با پرسپوليس كاري ندارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •