دقت نکرده بودید چون دستگاتون پال بوده. چون بیشتر بازی هایی که موجود هست تو بازار پال هستن.چقدر سوال شعری بود....تا حالا دقت نکرده بودم...
دقت نکرده بودید چون دستگاتون پال بوده. چون بیشتر بازی هایی که موجود هست تو بازار پال هستن.چقدر سوال شعری بود....تا حالا دقت نکرده بودم...
اقا يه سوال نيمه تخصصي ديگه !خب اگه ما از اون دمنده هاي برقي يا همون بلوور ها استفاده كنيم خاك نميره بشينه رو لنز دي وي دي درايو دستگاه بعد لنز به فنا بده ؟ ( فشار باد اين دمنده هاي برقي خيلي زيادن يه دفعه ميبني يه ic يا خازن برد از اجاش كنده شد
)
خوب اول اینکه dvd rom بسته هست و خاک توش نفوذ نمیکنه.
دوم اینکه بهترین کاری که شما میتونید انجام بدید اینه که کنسول رو باز کنید و با خیال راحت تمیزش کنید
سلامسلام دوستان میشه با edge modem با 360 به live وصل شد؟
اگه edge modem وایرلس داشته باشه و xbox360 تتون هم وایرلس داشته باشه میشه. وگرنه در حالت عادی با usb فکر نکنم بشه
سلام
رفرش ریت مانیتور رو چطوری میشه توی ایکس باکس تنظیم کرد ؟
بعضی از بازیها سرعتشون توی تلویزیون نسبت به مانیتور کمتره و این سرعت کمتر بازیو واقعی تر میکنه . به احتمال بسیار زیاد علت این مساله اینه که رفرش ریت تلویزیون کمتر از مانیتوره حالا چطوری میشه رفرش ریت مانیتور رو توی کنسول ایکس باکس کاهش داد ؟
Last edited by 4039; 25-09-2010 at 11:52.
سلام بچه ها من چند سئوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین
1. میزان استفاده مجاز مداوم از کنسول چند ساعته ؟
2. از چند ساعت بازی مداوم به بعد برای کنسول خطرناکه ؟
3. من با کابل VGA بازی می کنم تا حالا 2 بار برام این مشکل پیش اومده که تصویر برای 2 3 ثانیه میره یکبار حدود 1 ماه پیش بود یکبار دیشب می خواستم بدونم این برای چیه ؟> و آیا طبیعه یا مشکله ؟
تا اونجایی که من میدونم رفرش ریت مانیتور ربطی به سرعت بازی نداره! رفرش ریت که توی کتابهای درسی به سرعت نوسازی ترجمه شده مربوط به میزان وضوح تصویر هست که هر چقدر بالاتر باشه وضوح تصویر میره بالا. معمولا در اثر درست تنظیم نبودن رفرش ریت مانیتور تصویر میلرزه و یا تیک میزنه!
ممنون دوست عزیز
پس علت اینکه سرعت بازی توی تلویزیون نسبت به مانیتور کمتره چیه ؟ من این مساله رو هم توی تلویزونهای معمولی امتحان کردم و هم توی تلویزونهای ال سی دی . توی هر دو سرعت بازی ( منظورم فوتباله ) نسبت به مانیتور خیلی کمتره . هدف من اینه که سرعت بازی توی مانیتور رو مثل تلویزیون کنم .
سلام دوستان بهترین مدل xbox الان چی است؟ من می خوام xbox بگیرم اما نمی دونم چه مدل اصلا هم اطلاعات دربارش ندارم اگر کپی خور باشه انلاین میشه بازی کرد برای من انلاین بازی کردن خیلی مهمه قیمت هم اگر بگین ممنون میشم یک اطلاعات هم بدین که طرف دستگاه تقلبی هارد تقلبی خلاصه همه چیزش بهترین مدل باشه بعد اخرین اپدیت هم باشه
Last edited by hadishi; 25-09-2010 at 14:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)