تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1890 از 3195 اولاول ... 890139017901840188018861887188818891890189118921893189419001940199023902890 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,891 به 18,900 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

چقدر سوال شعری بود....تا حالا دقت نکرده بودم...
    دقت نکرده بودید چون دستگاتون پال بوده. چون بیشتر بازی هایی که موجود هست تو بازار پال هستن.

2. این کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه orgimagi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    دقيقا همينجا !!!

پيش فرض

اگه FAN هارو کامل از داخل کنسول خارج کنید خیلی بهتر با جارو برقی تمیز میشه + اینکه باید همراه با گرفتن روی جارو برقی با یک عدد گوش
    پاک کن هم پره هارو تمیز کنید.

برای داخل کیس هم بهترین وسیله دمنده برقی یا همون جارو برقی دمنده هست که به صورت فوت کنند باد رو به شدت از تمام شریانات

مادربورد عبور میده و خاک هارو خارج میکنه.(فقط حتما خارج از خونه با دمنده کار کنید )

اقا يه سوال نيمه تخصصي ديگه ! خب اگه ما از اون دمنده هاي برقي يا همون بلوور ها استفاده كنيم خاك نميره بشينه رو لنز دي وي دي درايو دستگاه بعد لنز به فنا بده ؟ ( فشار باد اين دمنده هاي برقي خيلي زيادن يه دفعه ميبني يه ic يا خازن برد از اجاش كنده شد )

4. این کاربر از orgimagi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اقا يه سوال نيمه تخصصي ديگه ! خب اگه ما از اون دمنده هاي برقي يا همون بلوور ها استفاده كنيم خاك نميره بشينه رو لنز دي وي دي درايو دستگاه بعد لنز به فنا بده ؟ ( فشار باد اين دمنده هاي برقي خيلي زيادن يه دفعه ميبني يه ic يا خازن برد از اجاش كنده شد )
    خوب اول اینکه dvd rom بسته هست و خاک توش نفوذ نمیکنه.
    دوم اینکه بهترین کاری که شما میتونید انجام بدید اینه که کنسول رو باز کنید و با خیال راحت تمیزش کنید

6. 3 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان میشه با edge modem با 360 به live وصل شد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان میشه با edge modem با 360 به live وصل شد؟
    سلام
    اگه edge modem وایرلس داشته باشه و xbox360 تتون هم وایرلس داشته باشه میشه. وگرنه در حالت عادی با usb فکر نکنم بشه

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام
    رفرش ریت مانیتور رو چطوری میشه توی ایکس باکس تنظیم کرد ؟
    بعضی از بازیها سرعتشون توی تلویزیون نسبت به مانیتور کمتره و این سرعت کمتر بازیو واقعی تر میکنه . به احتمال بسیار زیاد علت این مساله اینه که رفرش ریت تلویزیون کمتر از مانیتوره حالا چطوری میشه رفرش ریت مانیتور رو توی کنسول ایکس باکس کاهش داد ؟
    Last edited by 4039; 25-09-2010 at 11:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام بچه ها من چند سئوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین

1. میزان استفاده مجاز مداوم از کنسول چند ساعته ؟

2. از چند ساعت بازی مداوم به بعد برای کنسول خطرناکه ؟

3. من با کابل VGA بازی می کنم تا حالا 2 بار برام این مشکل پیش اومده که تصویر برای 2 3 ثانیه میره یکبار حدود 1 ماه پیش بود یکبار دیشب می خواستم بدونم این برای چیه ؟> و آیا طبیعه یا مشکله ؟

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام
    رفرش ریت مانیتور رو چطوری میشه توی ایکس باکس تنظیم کرد ؟
    بعضی از بازیها سرعتشون توی تلویزیون نسبت به مانیتور کمتره و این سرعت کمتر بازیو واقعی تر میکنه . به احتمال بسیار زیاد علت این مساله اینه که رفرش ریت تلویزیون کمتر از مانیتوره حالا چطوری میشه رفرش ریت مانیتور رو توی کنسول ایکس باکس کاهش داد ؟
    تا اونجایی که من میدونم رفرش ریت مانیتور ربطی به سرعت بازی نداره! رفرش ریت که توی کتابهای درسی به سرعت نوسازی ترجمه شده مربوط به میزان وضوح تصویر هست که هر چقدر بالاتر باشه وضوح تصویر میره بالا. معمولا در اثر درست تنظیم نبودن رفرش ریت مانیتور تصویر میلرزه و یا تیک میزنه!

12. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

تا اونجایی که من میدونم رفرش ریت مانیتور ربطی به سرعت بازی نداره! رفرش ریت که توی کتابهای درسی به سرعت نوسازی ترجمه شده مربوط به میزان وضوح تصویر هست که هر چقدر بالاتر باشه وضوح تصویر میره بالا. معمولا در اثر درست تنظیم نبودن رفرش ریت مانیتور تصویر میلرزه و یا تیک میزنه!
    ممنون دوست عزیز
    پس علت اینکه سرعت بازی توی تلویزیون نسبت به مانیتور کمتره چیه ؟ من این مساله رو هم توی تلویزونهای معمولی امتحان کردم و هم توی تلویزونهای ال سی دی . توی هر دو سرعت بازی ( منظورم فوتباله ) نسبت به مانیتور خیلی کمتره . هدف من اینه که سرعت بازی توی مانیتور رو مثل تلویزیون کنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام دوستان بهترین مدل xbox الان چی است؟ من می خوام xbox بگیرم اما نمی دونم چه مدل اصلا هم اطلاعات دربارش ندارم اگر کپی خور باشه انلاین میشه بازی کرد برای من انلاین بازی کردن خیلی مهمه قیمت هم اگر بگین ممنون میشم یک اطلاعات هم بدین که طرف دستگاه تقلبی هارد تقلبی خلاصه همه چیزش بهترین مدل باشه بعد اخرین اپدیت هم باشه
    Last edited by hadishi; 25-09-2010 at 14:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •