ممنونات فراوان
ممنونات فراوان
به نظر من بیشتر گوشی های نوکیا همین هستن قابشون زود شل میشه
سلام
میگم این برنامه های چراغ قوه که در صد کمی از نور فلاشو استفاده میکنه .
هیچ برنامهای نیست که از کل توان نور فلش استفاده کنه
ممنون میشم جوابمو بدین.
اصلا همچین برنامه ای وجود نداره چون یه سری دیودی که نور اصلی فلاش
رو تغذیه می کنن
به صورت پالسی کار می کنن
واگه چند ثانیه روشن بمانند حتما می سوزن
با سلام
من یه n73 گرفتم ولی بر خلاف نوشته دفترچه اون وقتی دکمه منو رو میزنم ایکون سزچ رو نمیبینم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید وبگیدایا این قضیه جدیه و تو باقی n73ها هم وجود داره و ایا میتونه دلیلی بر اصل نبودن گوشی باشه
با تشکر
متاسفانه وقتی گوشی رو اپدیت میکنیم ایکون Search از بین میره ...
ولی این ایکون بصورت پیش فرض و فابریک روی همه گوشیهای N73 چه معمولی و چه موزیک هست و تا وقتی که اپدیت نشه از بین نمیره ....
با سلام خدمت شما من چندمورد سوال در مورد n73دارم که میخواستم بدونم مگه نه تعداد برنامه های قابل اجرا در یک زمان به گفته دفترچه گوشی 5 تا است(حداکثر) ولی من تا حالا نتونستم بیش از 2 برنامه روی اون اجرا کنم(اول موزیک پلیر رو روشن کردم و در همین حین یه بازی هم اجرا کردم) که تازه با اونم خیلی مشکل دارم مثلا امروز وقتی اول موزیک پلیرو فعال کردم وبعد رفتم سراغ اجرای بازی یه مرتبه پلیر قطع شد و مجبور به خروج از بازی وفعال سازی مجدد اون شدم ولی باز به دفعات این قضیه اتفاق افتاد حتی با سایر بازیها هم همین مشکل داشت.درکل نمیدونم گوشیم چشه یه روز مشکلی با اجری همزمان این برنامه ها نداره وولی روز دیگه دوباره همون مشکلات(نمیدونم چرا حالتی)
اینم بگم که گوشیم تازه گرفتم و دیروز هم چند تا برنامه از جمله برنامه مدیریت فایل قفل انتی ویروس وچند تا بازی نصب کردم
اگه امکان داره راهنماییم کنید وبگین که علت این موارد عجیب چیه
با تشکر
من بعضی وقتها task manager رو فعال میکنم 7 8 تا برنامه در حال اجرا هستن. ببین اینکه چه تعداد برنامه میتونن اجرا بشن به فضای خالی رم و حجم برنامه بستگی داره نمیشه گفت حتما یا فقط 5 برنامه میتونن اجرا بشن. حافظه داخلی n73 یه حافظه اشتراکیه یعنی به عنوان رم گوشی هم ازش استفاده میشه. پس شما باید تا جایی که ممکنه حافظه داخلی گوشی رو خالی نگه داری... مشکل شما بخاطر اینه که فضای رم شما کمه و دلیل اون هم پر بودن حافظه داخلیه...
یه سوال ساده:
این گوشی چقدر رم ساپورت میکنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)