تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 942 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

1

ای ملتی که شبکه ایرانسل توی شهرتون فعال نیست سیم کارت ایرانسل نخرین!!! یا اگه خریدین صبر کنیین تا فعال بشه...
    کاملا موافقم به حرف امپراطور کوچک گوش کنین .

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

سلام
    توروخدا يكي يه راهنمايي ساده بكنه تا چه جوري بفهميم كه آنتن ماله ايرانسل هست يا ارتطاطات سيار
    خيلي خيلي ممنون ميشم
    منتظر هستم

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    توروخدا يكي يه راهنمايي ساده بكنه تا چه جوري بفهميم كه آنتن ماله ايرانسل هست يا ارتطاطات سيار
    خيلي خيلي ممنون ميشم
    منتظر هستم
    برای چی می خوایی بدونی کدوم آنتم مال ایرانسله !!!
    چند تا مشخصه بهت میگم برو کنترل کن
    1- حتما باید زیر سکتورهاش جای 4 تا فیدر (کابل) باشه
    2- حتما باید BTS هاش مال نوکیا باشه ( اگه توی تهران هستی ) ولی سمت غرب کشور باید اریکسون باشه
    3- حتما ارتفاع سکتورها رو تخمین بزن ببین بین 18 تا 26 متر باشه
    4- حتما باید داخل حیاط منزل یا پشت بام خانه باشه ( شهرداری به ایرانسل مجوز نداده )
    فعلا همینها رو داشته باش اگه کافی نبود دقیقتر بهت نشونی میدم
    ------------
    ولش کن اصلا اهمیت نداره کدوم آنتن مال کدوم اپراتوره - نه که خیلی آنتن توی شهرها کم داریم , شده مثل موزه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

13

جناب آقای جفیجون داری شورشو در میاری سیم کارت تو پس بده حرف زیادی نزن

فكر كنم بايد اسم اين تاپيك رو به ايرانسل دوست من سلام تغيير داد... !
    1-ادب رو رعايت كن ...
    2-اينجا كلوپ طرفداران ايرانسل نيست كه همين جوري از سرو كول ايرانسل ميريند بالا
    3-شما رو ايرانسل با تبليغاتش BrainWashed كرده و در كارش موفق بوده ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

8

ایرانسل دزد کلاه بردار.
    گفته بودم که تو اسفند واسم کلی پول 100 افتاد. تو قبض فروردین تا 5 فروردین شماره 100 رو حساب کرده اما بعد از اون دیگه پول ننداخته! زنگ زدم 130 میگه پیش میاد دیگه.
    از اون جالب تر اینکه smsهایی که به دوستم که ایرانسل اعتباری داره زدم واسم افغانستان حساب کرده و هر کدوم رو 100 تومن حساب کرده. راستی همون طور که دوستان گفتن sms وقتی fail می شه پول می ندازه. و چون ایرانسل نصف smsهاش نمی ره هر smsای حدود 25 تومن براتون آب می خوره.
    راستی یه چیز جالب دیگه اینکه ایرانسل دزد 57،58،59 و 1 دقیقه رو به 1.01 رند می کنه و 1 دقیقه اضافی تو پاچتون می کنه. من لیست مکالمات رو با log گوشیم تطبیق دادم همه زمان مکالمات دقیقا با زمان گوشی یکی بود بجز 57،58،59 و 1 دقیقه که به 1.01 دقیقه رند می کنه!!!
    راستی اگه ثانیه ای بشه حتی 200 تومن باز هم به صرفه هست چون متوسط هر دقیقه تو اسفند واسه من بیشتر از 200 تومن بود.
    دوستانی که تو اصفهان شاکی هستن، باید بگم تو تهرانش هنوز تو خیابون کارگر که تو نقشه آنتن دهیش کامله مشکل رفتن آنتن هست و من تو خونه همیشه رو ثابت divert می کنم. بنابراین اصفهان حالا حالا ها کار داره. این لعنتی رو الان دیگه هیچ کس حتی 100 تومن هم بر نمی داره. و دقیقا پولمونو تو جوب ریختیم.
    واسه زدن سایت علیه این شرکت دزد و کلاهبردار من همه جوره حاضرم
    ایرانسل فقط یک کلاهبرداره بزرگ و دزد هست.
    لازم به سايت زدن نيست همين كه ازش استفاده نكنيند و سيم كارتشو بفروشيند بيشتر ضرر ميكنه
    من از چند نفر ديگه هم اينها رو شنيدم 100%درسته ..
    من همون اولش گفتم كه اينها با سرويسهاي مجانيشون دارند دوووووووووووووووووووووون ميپاشند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

3 ايرانسل برخي مشتركان را كلافه كرد

بسياري از مشتركان تلفن همراه ايرانسل از بروز اختلال در مكالمات و عدم ارسال پيام كوتاه طي روزهاي گذشته گله‌مند هستند.

به گزارش فارس اپراتور دوم تلفن همراه با نام تجاري ايرانسل كه از مهرماه سال گذشته بطور رسمي سيم كارت ارايه كرده است، تاكنون تنها در 60 شهر كشور توانسته شبكه خود را فعال كند، اين در حالي است كه مسوولان اين شركت وعده داده بودند كه تا پايان سال 85 تا 70 شهر را تحت پوشش شبكه خود قرار مي‌دهند.
    مجتبي يك از مشتركان سيم كارت دائمي ايرانسل در خصوص اختلال در شبكه ايرانسل به خبرنگار فارس گفت: در طي دو هفته اخير تماس با سيم كارت ايرانسل بسيار مشكل شده است و در اكثر مواقع نمي‌توان كسي با سيم كارت ايرانسل تماس برقرار كند.
    وي ادامه داد: اخيرا در حين مكالمه با سيم كارت ايرانسل قطعي‌هاي زيادي براي ما ايجاد شده است.اين امر نيز در مناطق مختلف تهران چون بازار و سعادت آباد رخ داده است.
    حسن يكي ديگر از مشتركان ايرانسل به فارس مي‌گويد: متاسفانه در روزهاي اخير ارسال و دريافت پيام كوتاه از طريق سيم كارت ايرانسل دچار اختلال شده و در برخي موارد پيام كوتاه دريافت نمي‌شود.
    وي در خصوص تبديل و تغيير نحوه محاسبه تعرفه‌هاي ايرانسل نيز تصريح كرد: ايرانسل بر خلاف وعده‌هاي قبلي خود مبني بر جبران ضرر و زيان مشتركان بابت محاسبه مكالمه‌ها بر اساس دقيقه هنوز كاري در اين رابطه انجام نداده است.
    وي افزود: تغييرات جديد در نحوه محاسبه تعرفه ايرانسل نيز مشتركان را دچار سردرگمي كرده است.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

1 هجوم براي استرداد سيم كارت هاي ايرانسل

پس از اعلام افزايش تعرفه و دو نرخي شدن مكالمات سيم كارت‌‏هاي ايرانسل، قيمت سيم كارت‌‏هاي اين شركت در بازار با كاهش قابل توجهي روبرو شد.

به گزارش ايلنا، براساس اظهارات فروشندگان بازار سيم كارت‌‏هاي دائمي صفر ايرانسل كه تاكنون 150 هزار تومان خريداري مي‌‏شد در بازار امروز تهران با كاهش چشم‌‏گيري كمتر از 120 هزار تومان خريداري مي‌‏شود و فعالان بازار خبر از هجوم مشتركين اين شبكه براي استرداد اين سيم كارت‌ها مي‌‏دهند.
    گفتني است، طبق آمارهاي غير رسمي 30 درصد از مشتركين ايرانسل كه اكثر آنها از سيم كارت‌‏هاي اعتباري استفاده مي‌‏كردند براي پس دادن سيم كارت‌‏ها اقدام كردند؛ اما در حال حاضر حتي سيم كارت‌‏هاي دائمي ايرانسل توسط اين اپراتور و نمايندگي‌‏هاي پس از فروش پس گرفته نمي‌‏شود و اين مسئله موجب نارضايتي مشتركين را به همراه داشته است.
    اين در حالي است كه در بازار امروز تهران سيم كارت‌‏هاي اعتباري تاليا با افزايش قيمت بالغ بر 15 هزار تومان روبرو شده است و هم اكنون سيم كارت‌‏هاي صفر اين شبكه تا سقف 75 هزار تومان خريد و فروش مي‌‏شود.
    براساس اين گزارش، از اين پس تعرفه مكالمات سيم كارت‌‏هاي دائمي ايرانسل بر مبناي ثانيه 625 ريال و تعرفه مكالمات سيم كارت‌‏هاي اعتباري آن 853 ريال بر مبناي ثانيه محاسبه مي‌‏شود.
    اين در حالي است كه پيش از اين تعرفه مكالمات سيم كارت‌‏هاي ايرانسل براي مشتركين بر مبناي دقيقه 499 ريال محاسبه مي‌‏شود.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

8 خاک ایرانسل

پس از اعلام افزايش تعرفه و دو نرخي شدن مكالمات سيم كارت‌‏هاي ايرانسل، قيمت سيم كارت‌‏هاي اين شركت در بازار با كاهش قابل توجهي روبرو شد.

به گزارش ايلنا، براساس اظهارات فروشندگان بازار سيم كارت‌‏هاي دائمي صفر ايرانسل كه تاكنون 150 هزار تومان خريداري مي‌‏شد در بازار امروز تهران با كاهش چشم‌‏گيري كمتر از 120 هزار تومان خريداري مي‌‏شود و فعالان بازار خبر از هجوم مشتركين اين شبكه براي استرداد اين سيم كارت‌ها مي‌‏دهند.
    گفتني است، طبق آمارهاي غير رسمي 30 درصد از مشتركين ايرانسل كه اكثر آنها از سيم كارت‌‏هاي اعتباري استفاده مي‌‏كردند براي پس دادن سيم كارت‌‏ها اقدام كردند؛ اما در حال حاضر حتي سيم كارت‌‏هاي دائمي ايرانسل توسط اين اپراتور و نمايندگي‌‏هاي پس از فروش پس گرفته نمي‌‏شود و اين مسئله موجب نارضايتي مشتركين را به همراه داشته است.
    اين در حالي است كه در بازار امروز تهران سيم كارت‌‏هاي اعتباري تاليا با افزايش قيمت بالغ بر 15 هزار تومان روبرو شده است و هم اكنون سيم كارت‌‏هاي صفر اين شبكه تا سقف 75 هزار تومان خريد و فروش مي‌‏شود.
    براساس اين گزارش، از اين پس تعرفه مكالمات سيم كارت‌‏هاي دائمي ايرانسل بر مبناي ثانيه 625 ريال و تعرفه مكالمات سيم كارت‌‏هاي اعتباري آن 853 ريال بر مبناي ثانيه محاسبه مي‌‏شود.
    اين در حالي است كه پيش از اين تعرفه مكالمات سيم كارت‌‏هاي ايرانسل براي مشتركين بر مبناي دقيقه 499 ريال محاسبه مي‌‏شود.

با اینکه خودم طرفدار ایرانسلم و سیم کارت دایمی شو دارم

ولی به نظرم مردم خیلی کاره خوبی میکنن
    شاید با این کار ایرانسل بفهمه که چه قوهه بزرگی خورده با این افزایش تعرفه ی مسخره اش .

الان بازار داغه اعتباری دولتی ها صد در صد گرم میشه .

خاک ایرانسل خاککککککککککککککککککککککک کککککککککککک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

5

برای چی می خوایی بدونی کدوم آنتم مال ایرانسله !!!
    چند تا مشخصه بهت میگم برو کنترل کن
    1- حتما باید زیر سکتورهاش جای 4 تا فیدر (کابل) باشه
    2- حتما باید BTS هاش مال نوکیا باشه ( اگه توی تهران هستی ) ولی سمت غرب کشور باید اریکسون باشه
    3- حتما ارتفاع سکتورها رو تخمین بزن ببین بین 18 تا 26 متر باشه
    4- حتما باید داخل حیاط منزل یا پشت بام خانه باشه ( شهرداری به ایرانسل مجوز نداده )
    فعلا همینها رو داشته باش اگه کافی نبود دقیقتر بهت نشونی میدم
    ------------
    ولش کن اصلا اهمیت نداره کدوم آنتن مال کدوم اپراتوره - نه که خیلی آنتن توی شهرها کم داریم , شده مثل موزه

فكر كنم ميخواهند به دكلها دخيل ببندند تا بهتر آنتن بده ...

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

کاملا موافقم به حرف امپراطور کوچک گوش کنین .
    البته این مشکل یه کمی هم به فروشنده بر میگرده، من خودم 20 بهمن سیم کارت دائم ایرانسل رو گرفتم که فروشنده قول فعال شدن در هفته آینده رو داد اماااا تا به امروز هیچ خبری از شبکه ایرانسل در خوزستان نیست...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •