کاملا موافقم به حرف امپراطور کوچک گوش کنین .![]()
کاملا موافقم به حرف امپراطور کوچک گوش کنین .![]()
سلام
توروخدا يكي يه راهنمايي ساده بكنه تا چه جوري بفهميم كه آنتن ماله ايرانسل هست يا ارتطاطات سيار
خيلي خيلي ممنون ميشم
منتظر هستم
برای چی می خوایی بدونی کدوم آنتم مال ایرانسله !!!
چند تا مشخصه بهت میگم برو کنترل کن
1- حتما باید زیر سکتورهاش جای 4 تا فیدر (کابل) باشه
2- حتما باید BTS هاش مال نوکیا باشه ( اگه توی تهران هستی ) ولی سمت غرب کشور باید اریکسون باشه
3- حتما ارتفاع سکتورها رو تخمین بزن ببین بین 18 تا 26 متر باشه
4- حتما باید داخل حیاط منزل یا پشت بام خانه باشه ( شهرداری به ایرانسل مجوز نداده )
فعلا همینها رو داشته باش اگه کافی نبود دقیقتر بهت نشونی میدم
------------
ولش کن اصلا اهمیت نداره کدوم آنتن مال کدوم اپراتوره - نه که خیلی آنتن توی شهرها کم داریم , شده مثل موزه
فكر كنم بايد اسم اين تاپيك رو به ايرانسل دوست من سلام تغيير داد... !![]()
1-ادب رو رعايت كن ...
2-اينجا كلوپ طرفداران ايرانسل نيست كه همين جوري از سرو كول ايرانسل ميريند بالا![]()
3-شما رو ايرانسل با تبليغاتش BrainWashed كرده و در كارش موفق بوده ...![]()
لازم به سايت زدن نيست همين كه ازش استفاده نكنيند و سيم كارتشو بفروشيند بيشتر ضرر ميكنه![]()
من از چند نفر ديگه هم اينها رو شنيدم 100%درسته ..![]()
من همون اولش گفتم كه اينها با سرويسهاي مجانيشون دارند دوووووووووووووووووووووون ميپاشند![]()
بسياري از مشتركان تلفن همراه ايرانسل از بروز اختلال در مكالمات و عدم ارسال پيام كوتاه طي روزهاي گذشته گلهمند هستند.
به گزارش فارس اپراتور دوم تلفن همراه با نام تجاري ايرانسل كه از مهرماه سال گذشته بطور رسمي سيم كارت ارايه كرده است، تاكنون تنها در 60 شهر كشور توانسته شبكه خود را فعال كند، اين در حالي است كه مسوولان اين شركت وعده داده بودند كه تا پايان سال 85 تا 70 شهر را تحت پوشش شبكه خود قرار ميدهند.
مجتبي يك از مشتركان سيم كارت دائمي ايرانسل در خصوص اختلال در شبكه ايرانسل به خبرنگار فارس گفت: در طي دو هفته اخير تماس با سيم كارت ايرانسل بسيار مشكل شده است و در اكثر مواقع نميتوان كسي با سيم كارت ايرانسل تماس برقرار كند.
وي ادامه داد: اخيرا در حين مكالمه با سيم كارت ايرانسل قطعيهاي زيادي براي ما ايجاد شده است.اين امر نيز در مناطق مختلف تهران چون بازار و سعادت آباد رخ داده است.
حسن يكي ديگر از مشتركان ايرانسل به فارس ميگويد: متاسفانه در روزهاي اخير ارسال و دريافت پيام كوتاه از طريق سيم كارت ايرانسل دچار اختلال شده و در برخي موارد پيام كوتاه دريافت نميشود.
وي در خصوص تبديل و تغيير نحوه محاسبه تعرفههاي ايرانسل نيز تصريح كرد: ايرانسل بر خلاف وعدههاي قبلي خود مبني بر جبران ضرر و زيان مشتركان بابت محاسبه مكالمهها بر اساس دقيقه هنوز كاري در اين رابطه انجام نداده است.
وي افزود: تغييرات جديد در نحوه محاسبه تعرفه ايرانسل نيز مشتركان را دچار سردرگمي كرده است.
![]()
پس از اعلام افزايش تعرفه و دو نرخي شدن مكالمات سيم كارتهاي ايرانسل، قيمت سيم كارتهاي اين شركت در بازار با كاهش قابل توجهي روبرو شد.
به گزارش ايلنا، براساس اظهارات فروشندگان بازار سيم كارتهاي دائمي صفر ايرانسل كه تاكنون 150 هزار تومان خريداري ميشد در بازار امروز تهران با كاهش چشمگيري كمتر از 120 هزار تومان خريداري ميشود و فعالان بازار خبر از هجوم مشتركين اين شبكه براي استرداد اين سيم كارتها ميدهند.
گفتني است، طبق آمارهاي غير رسمي 30 درصد از مشتركين ايرانسل كه اكثر آنها از سيم كارتهاي اعتباري استفاده ميكردند براي پس دادن سيم كارتها اقدام كردند؛ اما در حال حاضر حتي سيم كارتهاي دائمي ايرانسل توسط اين اپراتور و نمايندگيهاي پس از فروش پس گرفته نميشود و اين مسئله موجب نارضايتي مشتركين را به همراه داشته است.
اين در حالي است كه در بازار امروز تهران سيم كارتهاي اعتباري تاليا با افزايش قيمت بالغ بر 15 هزار تومان روبرو شده است و هم اكنون سيم كارتهاي صفر اين شبكه تا سقف 75 هزار تومان خريد و فروش ميشود.
براساس اين گزارش، از اين پس تعرفه مكالمات سيم كارتهاي دائمي ايرانسل بر مبناي ثانيه 625 ريال و تعرفه مكالمات سيم كارتهاي اعتباري آن 853 ريال بر مبناي ثانيه محاسبه ميشود.
اين در حالي است كه پيش از اين تعرفه مكالمات سيم كارتهاي ايرانسل براي مشتركين بر مبناي دقيقه 499 ريال محاسبه ميشود.
![]()
![]()
با اینکه خودم طرفدار ایرانسلم و سیم کارت دایمی شو دارم![]()
ولی به نظرم مردم خیلی کاره خوبی میکنن![]()
شاید با این کار ایرانسل بفهمه که چه قوهه بزرگی خورده با این افزایش تعرفه ی مسخره اش.
الان بازار داغه اعتباری دولتی ها صد در صد گرم میشه.
خاک ایرانسلخاککککککککککککککککککککککک کککککککککککک
![]()
فكر كنم ميخواهند به دكلها دخيل ببندند تا بهتر آنتن بده...
![]()
البته این مشکل یه کمی هم به فروشنده بر میگرده، من خودم 20 بهمن سیم کارت دائم ایرانسل رو گرفتم که فروشنده قول فعال شدن در هفته آینده رو داد اماااا تا به امروز هیچ خبری از شبکه ایرانسل در خوزستان نیست...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)