g با y اگه میزدی یک لیست از ماشین ها میومد اگه یکیش رو میزدم یه ماشین با راننده میومد!!حالا فهمیدم خراب بوده بعد من الان به اون چیز هایی که تو پسن قبل گفتم نیاز دارم
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
g با y اگه میزدی یک لیست از ماشین ها میومد اگه یکیش رو میزدم یه ماشین با راننده میومد!!حالا فهمیدم خراب بوده بعد من الان به اون چیز هایی که تو پسن قبل گفتم نیاز دارم
آقا ابي اين مود تموم شدن بنزين برام ميذاري ؟
اينManual Transmission GTA sanandreas modکجاي camera hackهستش؟![]()
جواب ما رو نمی دین؟
در ضمن یک خورده اگر تو گوگل یا gta-worldmods.de یا thegtaplace.com یا ... بگردین اون ها رو پیدا می کنین
من هر کاری می کنم اون کیلومتر شماره کار نمی کنه و ارور cannot create target file یا یک همپین چیزی میده مشکل کجاست
در ضمن یک مود street racer دارم که neon و لامپ می ذاره البته neon اون همان سایه هست که رنگش رو عوض کرده و الان می خوام اون رو اضافه کنم ولی چون موقع تبدیل به bmp 24 بیتی میشه نمی تونم کمک کنید دیگه
Last edited by lordhp; 02-01-2008 at 18:33.
10 يا 15 صفحه پيش هست. دو بار هم هست.سلام دوستان کسي اينجا ترينر با هم چين چيزي داره که اگه يک دکمه بزني يک ماشين واست بياد؟اگه کسي داره لطفا بزاره با آموزش مرسي
من هم اين بد بختي رو تحمل کردم...sami من کار نمي کنه چون فايل هام رو رو دو تا DVD ريختم و فايل هاي ميربوط به رجيستري رو ندارم اگه کسي ميتونه بذاره چون من واسه همون رادار مود تا حالا 80 تا فايل اد کردم با img editor خداييش دلتون مياد؟
ولي اگر قبليهارو پاک نکنيو Replace کني سريع تر ميشه. فقط کافيه Replace رو بزني و Enter بزني. خودش فايل درست رو انتخاب ميکنه...
لازم نيست 32 بيتي کني؟؟؟!!!راستي يه چيز ديگه
با چي ميشه عکس هاي بيت مپ 32 بيتي ساخت
مال من همش 24 بيتي ميشه
براي نور مي خوام!
براي نور هم TGA و هم PNG و BMP ميشه استفاده کرد. 32 نميخواد!!!
ترینر 151 کاره رو تو چند پست قبل گذاشته بودم. ولی دوباره میزارم و این هم لینک دانلودش:g با y اگه میزدی یک لیست از ماشین ها میومد اگه یکیش رو میزدم یه ماشین با راننده میومد!!حالا فهمیدم خراب بوده بعد من الان به اون چیز هایی که تو پسن قبل گفتم نیاز دارم
با این هم میتونی ماشین ظاهر کنی ولی بدون راننده!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین لیست چراغها رو با حجم 202 کیلو بایت دانلود کن.جواب ما رو نمی دین؟
در ضمن یک خورده اگر تو گوگل یا gta-worldmods.de یا thegtaplace.com یا ... بگردین اون ها رو پیدا می کنین
من هر کاری می کنم اون کیلومتر شماره کار نمی کنه و ارور cannot create target file یا یک همپین چیزی میده مشکل کجاست
در ضمن یک مود street racer دارم که neon و لامپ می ذاره البته neon اون همان سایه هست که رنگش رو عوض کرده و الان می خوام اون رو اضافه کنم ولی چون موقع تبدیل به bmp 24 بیتی میشه نمی تونم کمک کنید دیگه
کلی نئون و LED و مدلهای دیگه داره...
ساخت من هم نیست ها...
کافیه فایلها رو تو دو فایل Particle.TXD و Generic.TXD اضافه کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد کیلومتر شمار اگر منظورت Spedprox هست باید اول اون رو تو مسیر بازی کپی کنی و بعد اجرا کنی.
اگر این کار رو کردی پس مشکل چیز دیگه ایه!!!
این هم BackUp دو فایل Script.IMG و Main.SCM ولی merican رو ندارم.لطفا یکی کمک کنه!!من مود س و پ ر جی تی رو دانلود کردم و روی بازیم نصب کردم . عمل کرد ولی هر 10 دقیقه هنگ میکنه!!اگه کسی میتونه backup فایل script کلا و american.gxt که توی text هست واسم آپلود کنه ممنون میشم!!![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن ندارمش ولی اگر نصب کنی یکم ضد حال میشه چون وسط یک کار مهم مثل ماموریت بنزین تمام میکنی و در کل Save بازی رو از کار میندازه چون MAIN تغییر میکنه.آقا ابي اين مود تموم شدن بنزين برام ميذاري ؟
اينManual Transmission GTA sanandreas modکجاي camera hackهستش؟![]()
توی سایتهای درباره GTA کلمه ی Petrol MOD رو جستجو کن.
دنده دستی رو گفتم که برای Vice City دیدم ولی Sanandreas نه!!!
Camera ---- ورژن 1.4 فکر میکنم داره که فقط مال Vice City هستش.
نیکی و پرسش؟؟؟؟دوستان اگر پول 5000تومنی میخواین من دارم
بیا اینم bakup amrican
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
وقتی دارم بازی می کنم بازی هنگ می کنه چیکارش کنم
راستی منو هارو و هرچی که تو بازی فونتش به هم ریخته بود فارسی کردم دیگه مشکلی نداره
اون مشکل به خاطر این بود که اونها رو هنوز حروف چینی نکرده بودم
و یکی از امکاناتش اینه که میتونین اگر ازش خوشتون نیومد برید تو تنظینات و زبان رو از فارسی به انگلیسی تبدیل کنید.
راستی کسی اون پژو فول اسپرتی که تو صفحات اول این تاپیک هست رو نداره؟
اگر دارین بزارین چون لینگش خرابه
Last edited by majid_sd2009; 03-01-2008 at 11:12.
درست شد
ولی هنوز مشکل 32 بیتی موجود هست
وقتی که سیوش می کنم بازی بالا نمی آد
سلام . دوستان من ماشين زير رو دانلود و نصب كردم اما وقتي ميخوام توي بازي ازش استفاده كنم تا كه ميارمش خود به خود چپ مي كنه و غيب ميشه و بازي هم هنگ مي كنه . اگه كسي مشكل رو ميدونه بگه لطفا
639 كيلوبايت هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Fronten2.txd ابي جان لينك اين فايل كه در پست 1871 گذاشتي خرابه دانلود نميشه اگه ميشه جايي ديگه آپلود كن همون سايتي كه پيشتر ازش استفاده مي كردي
ممنون از زحماتت و همچنين تشكر از ديگر دوستان
سلام
اگه ميشه يه مود بزاريد براي بنزين
ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)