اگه خود بازی کیک می کرد یه نفر براش کرکی که کنارش نوشته باشه 100% working و این که روی vac2 هم کار می کنه نمی ساخت![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
اگه خود بازی کیک می کرد یه نفر براش کرکی که کنارش نوشته باشه 100% working و این که روی vac2 هم کار می کنه نمی ساخت![]()
این مپ خیلی باحاله
تا حالا مپ 2D دیده بودی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر بری به کلی صفحه قبل من خودم کلی اسکین و مپ گزاشتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
والا من از هر برنامه اي كه استفاده كردم منو كيك كردند .اگه خود بازی کیک می کرد یه نفر براش کرکی که کنارش نوشته باشه 100% working و این که روی vac2 هم کار می کنه نمی ساخت
شما یه بار امتحان کن و بنداز دقیقا زیر پای طرف!!! بیبن چی میشه!!!
![]()
![]()
عزیزم مث اینکه شما نمیخوای کوتاه بیای !![]()
شما یه بار دقیقا" بنداز زیر پای خودت . اگر مردی هر چی گفتی راسته . این کار رو بدون گرفتن Shield یا همون cover انجام بده .![]()
من هم همینو گفتم!!!!!!عزیزم مث اینکه شما نمیخوای کوتاه بیای !
شما یه بار دقیقا" بنداز زیر پای خودت . اگر مردی هر چی گفتی راسته . این کار رو بدون گرفتن Shield یا همون cover انجام بده .
Mr.K2 ممنون.....خیلی کمک کردید...
موفق باشید
سلام
من یه چنتا اسکین برای کانتر دانلود کردم که راستش نمیدونم چه جوری ازش استفاده کنماگه زحمتی نیست منو راهنمایی کنید
کسی نیست کمک من کنه ؟
حسین عزیز بستگی داره چی دانلود کردی .
سلامحسین عزیز بستگی داره چی دانلود کردی .
oracle_eldorado جان چیزی که من دانلود کردم یه فولدر هست که توش چنتا فایل با پسوند mdl و دو تا mp3 هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)