تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 231 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 2307

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

باعث پيشرفت قفل ميشه ديگه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه SILWESTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

بچه ها من copy killer v 4.0 را گرفتمش هلپشم خوندم و دقيقا همون طور كه گفته بود عمل كردم.البته از روش auto run اون استفاده نكردم.از روشي كه خودش گفته بود تمام فولدر CopyKillerV4_CD را بندازين تو root سي دي استفاده كردم.نتجشم اين شد كه كولون كه خوبه نرو هم مپل باقلوا ازش ايميج ميگرفت. هر كي از ورژناي قبلي اون نتيجه كرفته لطفا بگه از كدوم ورژنش بوده.درضمن من با اون سريال داده شده برنامه رو رجيسترم كرده بودم............اين 1 موضوع
    .................................................. .................................................. ....
    دوم اينكه كي ميدونه چه رايتري الان تو بازار است که با step4 goest file تو tzcp1.5.5سازگاری داره و میتونه رایتش کنه
    هدس میزنم PLEXTOR بتونه ولی میخواهم 45 تومنو نلاخم لطفا هر کی تجربه عملی داشته بگه رایترش چه مارکیه تا برو بخرم...
    مرسی دارین همتون............

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    SILWESTER جان اين step4 را من تا حالا فقط ديدم كه با cdrwin جواب مي ده.بنابراين رايتر تو بايد حتمآ مورد ساپورت اين نرم افزار باشه.شما مي توانيد ليست رايترهاي سازگار با اين نرم افزار را از آدرس زير دريافت كنيد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و از همين سايت مي توانيد آخرين ورژن اين نرم افزار را دانلود كنيد.اين قفل را در سيدي هاي شركت پويش مشاهده كردم و به گفته ي يكي از كاركنان اين شركت آن ها از cdrwin براي رايت سيدي هاشون استفاده مي كنند.
    ××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××
    دوستان سعي مي كنم يه ايميج كه با كلون رايت بشه و البته كم حجم به زودي آپلود مي كنم تا اگه وقت داشتيد يه امتحانيش بكنيد.
    متشكرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

كسي لينك دانلود CD protector 3.0 رو نداره........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

h++p://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils.shtml

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    302c جان اگر توي سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه سرچي بكني مي توني اين برنامه و ضد آن را پيدا كني.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

ايساك جان. من ورژن جديد wtm رو دانلود کردم همون جوری که گفته بود فایهای با پسوند imp هم 7-8 تایی ریختم داخل سی دی و بقیه مراحلم دنبال کردم{همون جوری که تو help برتتامه گفته بود} در آخر هم protect رو زدم و برنامه شروع به کار کرد. در آخر هم پیغامی مبتنی بر پایان موفقیت امیز کار داد. ولی نرو و 10 تا برنامه دیکه هم میتونن اون سی دی رو رایت کنن....
    یه لطفی بکن و اون آموزشی رو که قبلا قولشو داده بودی بزار. نمیخات خیلی هم مته به خشخاش بزاری اصول و مراحل کارو بگی بقیشو میرم..ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    Silwester جان شما اگر درست مراحل را انجام داده باشيد هنگام گرفتن ايميج از سيدي بايد با كلي بد سكتور مواجه بشي.در ضمن شما از كدام ورژن استفاده مي كنيد؟

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

منون که جواب دادای lucky
    من از آخرين ورژنش استفاده كردم {wtm v1.97.3 shareware} کد رجیسترم رو گیر نیوردم بزم. اگه کسی داره لیبکشو بزاره...
    تا اوبجایی هم که شد help برنامرو که همراه با تصویر بود خوندم و درست عمل کردم حالا دیگه نمیدونم چرا اینجوری میشه و کار نمیده .........................اما به یه مشکل دیگه هم بر خوردم که نتونستم معماشو حل کنم. مربوط میشه به iso و joliet
    حالت 1: من یه ایمیج رو که حاوی حاوی یک فایل 20M بود باTZ کردم 800M و بعد رایتش کردم ..تو mycomputer حجم سی دی رو میزد 20M ولی محتوایت سی دی 800M رو نشون میداد
    حالت2: همون ایمیج رو بردم به حالت iso ی خالی بدون joliet . و دوباره رایتش کردم ..mycomputer مقدار 800M رونشون میداد
    محتویات سی دی هم 800M رو ....تا اینجاش درست!!!!!حالا..
    در هر دو حالت 1 و 2 ایمیجهای 20 مگی به من تحویل میداد ..با 3 تا پسوند برنامه متفاوت امتحان کردم. ولی همون شد...
    حالا می خواستم ببینم چجوری میشه کاری کرد که ایمیجهای گرفته شده هم همون 800 مگ بشه
    فکر کنم باید مقادیر در ISO , joliet با هم دست کاری بشن
    باز نگری مقاله ایساک هم نتونست کمکی به من بکنه
    از دوستان و اساتید محترم این تاپیک خاهشمندم که لطف کنن و روش کارو به من بگن. ممنون از همتون

داره خودمونی میشه siavash_ahmadpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا من واقعا نمی تونم 189 صفحه رو بخونم لطفا یکی بگه آخرش باید چی کار کنیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •