آفیس ۲۰۱۰ با wine میشه نصب کرد
ولی بدون دردسر نیست
البته اپن آفیس هم بیشتر امکانات و کارایی آفیس مایکروسافت رو داره
آفیس ۲۰۱۰ با wine میشه نصب کرد
ولی بدون دردسر نیست
البته اپن آفیس هم بیشتر امکانات و کارایی آفیس مایکروسافت رو داره
با سلام
دوستان بهترین راه حذف لینوکسی که در کنار ویندوز نصب هست چیه ؟ من از طریق ویندوز درایوهای بلینوکس رو پاک کردم ویندوزم هم دیگه بالا نیومد
آیا باید از طریق بوت این کار رو می کردم ؟
با تشکر
از هر راهی لینوکس رو پاک کنی ویندوز دیگه بالا نمیاد چون سیستم داره از بوت لودر لینوکس استفاده میکنه
شما باید بعد از پاک کردن لینوکس بوت لودر ویندوز رو تعمیر کنید که خیلی آسونه و بارها گفته شده
با cd نصب ویندوز سیستمت رو بوت می کنی و میری رو حالت تعمیر اونجا دستور fixmbr رو میزنی درست میشه
با سلام و تشکر
من به حالت تعمیر ویندوز رفتم اما جایی برای وارد کردن دستور نیست خودش میگرده تا مشکل رو پیدا کنه اما مشکل حل نشد چطور و کجا باید دستور رو وارد کنم ؟
با تشکر
روشی که rootnt گفتن مربوط به ویندوز xp هست، همانند گراب خودمون که در نسخه ی اخیرش به نظر من کارها رو کمی سخت کرده، در ویندوز های جدیدتر هم کارها کمی سخت شده، نگفتید از کدام نسخه ی ویندوز استفاده می کنید، من فرض را بر 7 می گزارم، بنابراین از روش زیر استفاده کنید:
و البته سوالتون بیشتر از اون که مربوط به انجمن گنو/لینوکس باشه، مربوط به انجمن ویندوز بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
روشی که rootnt گفتن مربوط به ویندوز xp هست
درسته، واقعیتش من تا حالا ویندوز ۷ کار نکردم
از کجا میشه تعین کرد که هنگام بوت ویندوز بالا بیاد؟(تو قسمت تعین سیستم عامل که میتونیم تعین کنیم که لینوکس بالا بیاد یا ویندوز7)
ببین دوست عزیز. برو به قسمت تعمیر ویندوز. دوتا گزینه میاره که یکیش خودش میگرده دنبال ویندوز واسه تعمیر یکی هم نوشته واسه ریکاوری کردنه. گزینه ی ریکاوری رو بزن بعد یه صفحه دیگه میاد اونو کنسل کن.
حالا چند تا گزینه داری. آخریش نوشته command prompt روش بزن. حالا این دستورات رو وارد کن:
bootrec /fixmbr
bootrec /rebuilddbc
اگه تو دستور آخر چیزی ازت پرسید مثبت جواب بده.
بعد از اینکه تموم شد پنجره رو ببند بعد هم ریستارت کن. تمومه.
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
شما اول بگو کدوم توزیع رو داری و کدوم ورژن تا راحت تر بشه کمک کرد
نقل قول:
نوشته شده توسط mj.nosratzadeh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا میشه تعین کرد که هنگام بوت ویندوز بالا بیاد؟(تو قسمت تعین سیستم عامل که میتونیم تعین کنیم که لینوکس بالا بیاد یا ویندوز7)
شما اول بگو کدوم توزیع رو داری و کدوم ورژن تا راحت تر بشه کمک کرد
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
من از فدورا 14 استفاده می کنم
Last edited by mj.nosratzadeh; 15-05-2011 at 18:09. دليل: پست اشتباه
شما باید فایل
/boot/grub/grub.conf
رو ویرایش کنی. این فایل مربوط به بوت لودرت هست. همون اولا یه جایی نوشته default=0
عدد صفر یعنی اولین گزینه ی بوت. عدد یک یعنی دومین گزینه و همین طور تا آخر. اونو هر چی که میخوای بزار (ویندوزت) بعد هم فایل رو سیو کن. تموم شد.
در ضمن برای ویرایش این فایل مجوز root نیازه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)