تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 755 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه eamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پايتخت فرهنگي ايران

پيش فرض

سلام من یه پرینتر Hp Laser Jet P2014 دارم که میخواستم کانتر اون رو صفر کنم
    آیا راهی وجود داره ؟؟
    ممنون

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

پرینتر من HP Laserjet CP1215 هست. چند مدت پیش شارژ کارتریج زرد و بنفشش نصف بود. بعد بدون اینکه هیچ استفاده ای ازش بکنم یهو 8% شد! دلیلش چیه؟ فراموش نکنید که هیچ استفاده ای نکردم. خودش یهو کم کرد.
    Last edited by Linux Learner; 16-05-2009 at 15:45.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پرینتر من HP Laserjet CP1215 هست. چند مدت پیش شارژ کارتریج زرد و بنفشش نصف بود. بعد بدون اینکه هیچ استفاده ای ازش بکنم یهو 8% شد! دلیلش چیه؟ فراموش نکنید که هیچ استفاده ای نکردم. خودش یهو کم کرد.
    مهم نیست.بالاخره یه روزی به صفر باید برسه دیگه.حالا یا جهشی برسه یا با مردودی مهم نیست.بالاخره میرسه.

داره خودمونی میشه bahar5358's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام دوستان من يه چاپگر 5510 all in one دارم متاسفانه زماني كه ميخوام باهاش پرينت بگيرم به هيچ وجه بوردر پايين صفحه رو پرينت نميگيره اگه كاغذ landscape باشه سمت راست صفحه رو چاپ نيكنه در ضمن تمام تنضيمات هم درسته كاغذ a4 هر چقدر هم با مارجين ها ور بري درست نميشه كه نميشه با اينكه پايين صفحه هم كلي جا هست!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrmaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشکل با اپسون c91 من تازه این پرینتر گرفتم وقتی دستگاه روشن میکنم و درایورو نصب میکنم چراغ روی دستگاه قرمز در صورتی که تو توضیحات میگه باید سبز باشه؟
    ممنون میشم کمک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

salam age mitoonid dar morede vozohe behtare printere CLP315 komak konid be man mail bezanid. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه eamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پايتخت فرهنگي ايران

پيش فرض

سلام من یه پرینتر Hp Laser Jet P2014 دارم که میخواستم کانتر اون رو صفر کنم
    آیا راهی وجود داره ؟؟
    ممنون
    انگار این تاپیک خوابیده .... با با یکی یه چیزی بگه مردیم بسکه هی اومدیم دیدیم خبری نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام. من یک Brother DCP-560N دارم، اینکی هست و رنگی هم هست. مشکل اینه که این نامردا یک کاری کردن که وقتی جوحر رنگیش تمام میشه اجازه ی هیچ پرینتی نمیده.میگه باید جوهر رنگی بزاری. نمیزاره سیاه سفید پرینت کنی.
    راهی هست که این مشکل را حل کرد؟

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

یه چاپگر رنگی خوب برای کار توی مغازه می خواهم کمک کنید چی بخرم با تا 500 تومان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید

من یه پرینتر HP-6313 دارم , از دو سه ماهه پیش که جوهر مشکیش تموم شد خودم شارژش میکردم , حدود 300 - 400 برگ هم سیاه سفید باهاش گرفتم هیچ مشکلی نداشتم (نه افت کیفیت نه ریختن جوهر نه هیچی ) اما ......
    اما دیروز که ویندوزم رو عوض کردم 6-7 برگ سیاه و سفید باهاش پرینت گرفتم دیدم یه مقداری سایه انداخته , تنظیمات پیش فرض پرینتر رو که روی High quality بود گذاشتم روی Black ink only و دوباره پرینت گرفتم دیدم عالی شد , رو همین تنظیمات save کردم و دستگاه رو خاموش کردم ......
    امروز که خواستم باهاش پرینت بگیرم , دیدم بعد کلی مکث روی مونیتور دستگاه این پیغام اومده " cartridge Error : cartridge on right must be replaced "
    روی کامپیوتر هم پیغامی مشابه با این مضمون که کاتریج مشکی مشکل داره ظاهر شد ...
    درشو که باز کردم دیدم یه خورده جوهر ریخته روی اون صفحه متحرکی که زیر کارتریج میاد و میره ...
    چند بار کارتریج مشکی رو درآوردم دوباره جا زدم فایده نداشت , توش جوهر هم ریختم دوباره گذاشتم بازم فایده نداشت ...........
    از اساتید فن میخواهم که منو راهنمایی کنن
    با سپاس
    دوستان راه حلی برای این مشکل به نظرتون نمیرسه . .. . ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •