اهواز - شهرك نفت
Sent from my iPhone using Tapatalk
اهواز - شهرك نفت
Sent from my iPhone using Tapatalk
در مشهد لازم نیست برای اتصال به 3g همراه اول حتما بسته بخری.دوست عزیز جناب king tanha شما گوشیتون رو روی اپراتور 3g همراه اول گذاشتید؟ یا اینکه نوع شبکتون رو روی wcdma گذاشتید؟شما از بسته ماهانه یا هفتگی استفاده میکنید ؟ (چون در غیر اینصورت علامت 3G رو به هیچ عنوان روی همراه اول نخواهید دید)
من خوزستان هستم
بدون بسته هم وصل می شم
بین رایتل همراه اول و ایرانسل کروم یکی شبانه رایگان دارن؟
شبانه رایگان؟! هیچکدوم! باید بابت خرید بسته پول بپردازی که که انم بعضی بسته ها شبانه دارند که محدود هم هست حجمشون.
سلام من دیشب بسته ی روزانه رو فعال کردم و دقیق 150 مگ دانلود کردم ولی الان که چک کردم اینجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته حجم باقیمانده 150 مگابایت!! یعنی حساب نکرده؟ تمدید خودکار هم روشن نکردم. آیا اگر بسته تموم شه پیام میده؟
ممنونم. به غير از اينكه علامت 4 جي بزنه تست كنيم ليست ندارن كدوم منطقه ها 3 جي دارن و كدوم 4 جي؟؟؟؟
دوست عزیز من توی شهر شما زندگی نمیکنمکه بدونم کدوم منطقه 4g داره وگرنه بهتون خودم میگفتم ولی منطقه رو نمیگن فقط میگن فلان شهر تحت پوشس هست یا خیر.
همراه اول همین هفته ۳جی راه اندازی کرد تو شهرمون البته انتظار داشتم ایرانسل زودتر بزنه.
این بهترین اسپیدتستی هست که داشتم. با سرور پارس آنلاین
محتوای مخفی: test
Last edited by h4mid007; 03-03-2015 at 01:45.
من دیشب متوجه شدم :
همراه اول سیستم پیامکیاش که حجم و زمان باقی مانده را اعلام میکنه مشکل داره (عمداً یا سهواً) و کاربر ممکنه چند ساعتی باشه که اینترنت بستهاش تمام شده باشه اما هنوز حجم قبلی را اعلام میکنه!!!
ضمناً بسته شبانه یک هفتهایی هم که در سایت نوشته بصورت خودکار تمدید نمیشه را بصورت خودکار برای کاربر دوباره تمدید میکنند!
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)