تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 203 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

14 Rafael Benítez | رافائل بنیتز

با توجه به اینکه رافائل بنیتز احتمال اومدنش بسیار زیاده و به احتمال بسیار زیاد، مربی آینده تیم هست، گفتم بد نیست که یه نگاهی داشته باشیم به وضعیتش تا ببینیم بنیتزی که همیشه یکی از مربی های محبوب پرز بوده، چیکارست..

اول یه سری بحث کلی و تاکتیکی و بعد هم نگاهی به آمارش:

شناسنامه: فکر میکنم مهمترین نکته درباره بنیتز 55 ساله، بحث اسپانیایی و مادریدی بودنشه و اینکه از تیم پایه رئال مربیگری رو شروع کرده و با جو تیم کاملا آشناست
    اخلاق: بحث دومی که هست بحث اخلاق بنیتز هست که میگن مربی بسیار سختگیری هست و شدیدا از بازیکنهاش انتظار داره. جرارد یه بار گفته بود که وقتی یه بازی خوب انجام میده، خیلی خوشحال میشه که از زبون رافا بشنوه که "خوب بازی کردی" چون کم تعریف میکنه!
    تیم گرا: در واقع رافا معتقده عملکرد یک تیم بر اساس خوب بودن تمام اعضاش هست و اگه یک بازیکن عالی نباشه، روی عملکرد تیم تاثیر میذاره و برای همین اصلا با کسی شوخی نداره...ضمن اینکه رافا به وجود ستاره در تیمش اعتقاد نداره و همه اعضای تیم براش مهم هستن...
    ترکیب چرخشی: یه نکته مهم دیگه درباره شیوه مربیگری رافا اینه که شدیدا به ترکیب چرخشی اعتقاد داره و بارها دفاع کرده از این موضوع و معتقده این موضوع در اماده بودن بازیکنها در اواخر فصل که بازیها خیلی حساس و نزدیک هستن، تاثیر داره
    4-2-3-1: سیستم مورد علاقش هم 1-3-2-4 هست و به دفاع من تو من هم اعتقادی نداره و تیم هاش یارگیری منطقه ای انجام میدن

آمار

اما وقتی آمار تیم های تحت هدایتش رو نگاه میکنیم، میبینیم که درصد برد خیلی بالایی نداره و بازی تیمهاش معمولا کم گل هستن!
    (در انتهای همین آمار یه مقایسه کردم با کارلتو قبل از اومدن به رئال و بجا گذاشتن یه رکورد عالی، تا ببینیم آمار کارلتوی قبل از رئال، چقدر تفاوت داره با بنیتز؟
    احتمالا غافلگیر میشید...!)

لیگ :
    رافا در طی کل دوران کاریش، 662 بازی رو در لیگ داشته که 323 بازی رو با برد پشت سر گذاشته تا درصد بردش، رقمی کمتر از 50 درصد بازیها باشه! البته رافا در این بین 166 بازی رو باخته تا درصد باخت هاش هم حدود 25 درصد بازی ها باشه!
    در طی این 662 بازی، تیم های رافا با زدن 968 گل، میانگین 1.4 گل رو در هر بازی دارن در حالیکه از اون سمت با دریافت تنها 578 گل در این بازیها، میانگین 0.87 گل در هر بازی رو داشته تا همونطور که گفتم، مشخص بشه بازی تیم هاش کم گل هستن

اروپا :
    اما در اروپا آمار بنیتز بهتر هست جاییکه 158 بازی هدایت تیمهاش رو به عهده داشته که موفق شده 92 بازی رو با برد پشت سر بذاره و آمار 58 درصد برد رو داشته. 35 باختش هم نشون دهنده 22 درصد باخت در بازیهاش هست
    در طی این 158 بازی، تیم هاش موفق به زدن 269 گل شدن که آمار 1.7 گل در هر بازی رو نشون میده. همچنین در همین مدت تیمهاش 136 گل هم دریافت کردن تا میانگین 0.86 گل خورده رو داشته باشه تا در مجموع مشخص بشه بازی تیم هاش در اروپا، کمی پر گل تر هست

مجموع :
    در نهایت رافا از روز اول مربیگریش تا حالا، در مجموع در 912 بازی هدایت تیم های مختلف رو در مسابقات مختلف به عهده داشته که با 464 برد، تغریبا میانگین 51 درصد برد در بازیها رو کسب میکنه. از اونور هم با 226 باخت، میانگین 24 درصد باخت رو داره.
    در این 912 بازی، تیمهاش موفق به زدن 1398 گل شدن که میانگین 1.5 گل در هر بازی رو میده. از اونور هم دریافت 819 گل در این بازیهای، میانگین 0.89 گل خورده در هر بازی رو برای تیمهاش رقم میزنه

افتخارات:

زیر 19 سال رئال:
    لیگ : 1 بار
    جام : 2 بار

اکسترمادورا :
    صعود به لیگ بالاتر

تنریف:
    صعود به لیگ بالاتر

والنسیا:
    لالیگا : 2 بار
    جام یوفا : 1 بار

لیورپول:
    اف.ای کاپ: 1 بار
    سوپرجام انگلیس: 1 بار
    لیگ قهرمانان اروپا: 1 بار
    سوپرکاپ اروپا: 1 بار

اینترمیلان:
    سوپرکاپ ایتالیا : 1 بار
    جام باشگاه های جهان : 1 بار

چلسی:
    لیگ اروپا: 1 بار

ناپولی:
    کوپا ایتالیا: 1 بار
    سوپورکاپ ایتالیا: 1 بار

مقایسه با کارلتو

در حالت عادی وقتی آدم نگاه به آمار میکنه، نا امید میشه! برای همین گفتم امار دوران کاری بنیتز رو با کارلتو مقایسه کنیم تا ببنیم آیا کارلتو قبل از رئال هم اینقدر آمار فوق العاده ای داشته؟؟
    نتیجه برای من که خیلی جالب بود...شاید برای شما هم جالب باشه بدونید که اگه امار رئال کارلتو رو از کارنامه کارلتو کم بکنیم، آمار این دو مربی شباهت بسیار زیادی بهم دارن!

در واقع کارلتو قبل از هدایت رئال، 851 بازی رو به عنوان سرمربی سپری کرده بود که 476 برد رو کسب کرده بود تا میانگین 55 درصد برد رو از خودش به جا میذاره. با مقایسه با آمار بنیتز، متوجه میشیم که درصد بردهای کارلتو تنها 4درصد بیشتر بوده! از اونطرف کارلتو 161 بازی رو باخته بود که میانگین 18 درصد باخت رو داره که 6 درصد کمتر از بنیتز هست.

اما وقتی وقتی گل های زده و خورده رو مقایسه میکنیم، میبینیم که شباهات بسیار بیشتر میشه. تیم های کارلتو در مجموع 1,438 گل زدن که میانگین 1.6 گل در هر بازی رو میده که خب تنها 1 دهم درصد از میانگین گل های زده تیم های بنیتز بیشتر هست!
    جالبتر اما تعداد گلهای خورده دو مربی هست که خیلی شبیه هستن. تیم های کارلتو در این 851 بازی، 737 گل دریافت کردن تا میانگین 0.86 گل خورده رو داشته باشه...مقایسه با آمار بنیتز نشون میده که اختلاف دو مربی، تنها 3 صدم-ه!

البته بی انصافیه که به این نکته اشاره نکنیم که کارلتو این آمار رو با تیم های بزرگتر و مشخصا بازیکنان بزرگتری بدست آورده!
    تیم های کارلتو : رجینا، پارما، یوونتوس، میلان، چلسی و پاریس سنت جرمن
    تیم های بنیتز : تیم دوم رئال، وایادولید، اوساسونا، اکسترمادورا (!)، تنریف، والنسیا، لیورپول، اینترمیلان، چلسی و ناپولی

مقایسه چلسی دو مربی:
    دو مربی، سابقه هدایت یک تیم مشترک رو دارن که چلسی باشه..جالبه که تیم های چلسی دو تیم هم شباهت زیادی بهم داشتن از نظر آماری
    کارلتو میانگین 61 درصد برد داشت در حالیکه بنیتز آمار 58 درصد برد داشت. جالب اینکه درصد باخت هر دو مربی 20 درصد بوده!
    کارلتو در چلسی میانگین 2.2 گل در هر بازی رو داشته در حالیکه چلسی بنیتز، میانگین 2 گل رو داشته و اختلاف 0.2 هم هست
    کارلتو درصد گلهای خورده تیمش، 0.86 گل در هر بازی بوده در حالیکه بنیتز میانگین 1 گل خورده در هر بازی رو داشته

فکر میکنم نتیجه گیری کاملا مشخص هست
    اینکه کارلتو هم قبل از اومدن به رئال، یه مربی تهاجمی و با درصد برد بالا محسوب نمیشده اما در رئال این اتفاق افتاد
    همون اتفاقی که برای مورینیو هم افتاد (حداقل از نظر تهاجمی بودن!)
    در واقع اسم رئال، باعث تغییر این مربی ها شده..
    در نتیجه میشه امیدوار بود که بنیتز هم این اتفاق براش بیوفته و آمارش خیلی بهتر بشه...

------------------------------------
    پ.ن : خودم فکرش رو نمیکردم اما نوشتن این متن، نزدیک 2 ساعت زمان برد!!

2. 14 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی reza0034's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

به قلم Jamie Casey از Sky Sports

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طرفداری- در حالی که در تاریخ 113 ساله باشگاه رئال مادرید، کارلو آنچلوتی در دو فصل با 4 عنوان قهرمانی و ثبت رکورد 75% پیروزی بهترین عملکرد را میان مربیان این تیم داشته است، ساعاتی پیش فلورینتو پرز، مدیرعامل باشگاه رئال مادرید رسماً اخراج وی را تایید کرد. در پی این اخراج بر آن شدیم تا در این مقاله به گزینه های احتمالی جانشینی کارلتو در مادرید بپردازیم.

رافائل بنیتز

این مربی اسپانیایی همیشه از رویایی خود برای بازگشت به کشورش و هدایت رئال مادرید سخن گفته است و اکنون به نظر می رسد رویای او می تواند به حقیقت بپیوندد. رافا با رسیدن به روزهای آخرش در ناپل اصلی ترین گزینه هدایت سپیدپوشان است. بنیتز که سابقه قهرمانی با والنسیا در اسپانیا را دارد، با تکیه بر این عنوان و همچین یک قهرمانی در لیگ قهرمانان به همراه لیورپول، یک قهرمانی در جام یوفا با والنسیا و یک قهرمانی در لیگ اروپا با چلسی، از کارنامه ای قوی و قابل قبول برخورددار است. تنها چیزی که سد راه بنیتز برای بازگشت به برنابئو، به عنوان مربی است، بر اساس برخی گمانه زنی ها، حمایت کمی است که از جانب برخی از اعضای هیئت مدیره و هواداران از او انجام می گیرد. با این وجود او نزدیک ترین گزینه به نیمکت جذاب کهکشانی ها است.
    یورگن کلوپ

کلوپ بعد از بازی هفته آینده در فینال جام حذفی آلمان، از دورتموند جدا می شود، پس به عنوان یک مربی سطح بالا، گزینه اصلی تیم های بسیار خواهد بود. کلوپ در آلمان هدایت دورتموند بحران زده را در دست گرفت و توانست همراه با این تیم دو قهرمانی متوالی در بوندس لیگا کسب کند، همچنین موفق شد این تیم را در سال 2013 به فینال لیگ قهرمانان برساند. با توجه به انتظارات بالایی که از سرمربی رئال مادرید می رود و زمان چندان زیادی به مربیان برای موفقیت داده نمی شود، به نظر می رسد این مربی آلمانی شاید علاقه چندانی به هدایت این باشگاه نداشته باشد و پیشنهاد سرمربی گری مادرید را رد کند، اما با تمام این تفاسیر، با توجه به دانش فنی بالای کلوپ و فوتبال زیبا و هجومی که تیمش ارائه می دهد، گزینه ای محتمل برای هدایت کهکشانی ها است.
    خورخه خسوس

سرمربی موفق بنفیکا که به همراه این تیم دو بار متوالی قهرمان لیگ پرتغال شده است یکی دیگر از گزینه های رئال می تواند باشد. برای اولین بار طی سه دهه اخیر است که باشگاه پرتغالی این چنین هدایت می شود و به همین خاطر از خسوس به خاطر شیوه مدیریت فوق العاده تیمش بسیار تمجید شده است و بسیاری به ستایش از سبک مربیگری وی پرداخته اند. از زمانی که خسوس به عنوان سرمربی بنفیکا شروع به فعالیت کرده (2009)، تیم تحت هدایت او 650 گل به ثمر رسانده است، در حالی که اواین توانایی را دارد در مواقع مورد نیاز نتیجه بازی را به نفع تیم خود برگرداند. این ویژگی ها مسلماً با باشگاه رئال مادرید سازگار هستند ولی با این وجود از او تنها می تواند به عنوان یک گزینه جانشین برای گزینه های بالا نام برد.
    زین الدین زیدان

زیدان می تواند گزینه مناسبی باشد ولی شاید هنوز تجربه لازم را برای هدایت تیم اصلی رئال مادرید نداشته باشد. او در اوایل فصل هدایت کاستیا را به دست گرفت ولی تجربه های متفاوتی کسب کرد به طوریکه به همراه این تیم در ژانویه برای مدتی صدرنشین بود و شانس صعود از دسته سوم را داشت ولی پس از آن به میانه های جدول سقوط کرد و اکنون حتی به رتبه پلی آف حضور در لیگ بالاتر نرسید. انتظار می رود که اسطوره فرانسوی همچنان در کاستیا بماند زیرا به زمان بیشتری برای یادگیری نیاز دارد تا روزی بتواند بر روی نیمکت قهرمان 10 دوره رقابت های لیگ قهرمانان اروپا بنشیند ولی او نیز می تواند یکی از گزینه های روی میز پرز باشد تا شاید زیدان بتواند راه گواردیولا را در بارسلونا، در مادرید طی کند.
    اونای امری

اونای امری سرمربی موفق سویا، یکی دیگر از گزینه های هدایت رئال می تواند باشد. این مربی جوان که در سویل دوران بسیار موفقی سپری کرده و نمایش های خوب این تیم در اروپا تمجید همگان را در پی داشته است، گزینه ای جوان و آینده دار برای نیمکت مادرید است. با توجه به جوان و کم تجربه بودن امری، شاید نشستن روی نیمکت تیم بزرگی مانند رئال مادرید برای او زود باشد علاوه بر اینکه بر خلاف گزینه ای مانند زیدان، حمایت هواداران رئال را نیز چندان ندارد. با این وجود وی نشان داده است که مربی با دانش و آینده داری است و پرز می تواند نیم نگاهی به جذب او داشته باشد.
    گزینه های دیگر

مانند زیدان، نام فرناندو هیرو دیگر اسطوره باشگاه مادریدی نیز به عنوان یکی از گزینه ها مطرح می شود ولی کمک مربی کارلتو شانس کمتری نسبت به مرد فرانسوی دارد. دیگر گزینه می تواند میشل لادروپ باشد که احتمال سرمربی گری او در رئال بیشتر از زیدان و هیرو نیست. در این میان، مکس آلگری سرمربی یوونتوس که فصل بسیار موفقی به همراه بیانکونری سپری کرد می تواند به یک گزینه جدی تبدیل شود اگرچه سران یوونتوس اصلا دوست ندارند مربی خود را به این سادگی ها از دست دهند. با تمام این تفاسیر باید منتظر ماند و دید که فلورینتو پرز در هفته آینده چه کسی را به عنوان سرمربی رئال مادرید معرفی می کند.

4. 6 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خدا کنه زیدان و هیرو رو نیارن سرمربی کنن. پرز ممکنه ادای بارسلونا رو دربیاره و بخواد هیرو و زیدان رو بکنه انریکه و گواردیولا. اما هرگز این اتفاق نمیافته. اگه اون دوتا تونستن مربی خوبی بشن فقط به این خاطر بود که مسی و ژاوی و اینیستا رو داشتن. خود گواردیولا دوبار گفته من هرچی دارم از مسیه یه بارم قبل بازی امسالشون گفته که اگه مسی نبود من داشتم توی دسته سوم مربی گری میکردم..
    زیدان و هیرو اگه بیان مربی بشن تبدیل به سیدورف و اینزاگی میشن نه انریکه و گواردیولا.

6. 4 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

موندو دپورتیوو: پیشنهاد نجومی رئال برای آگوئرو

روزنامه موندو دپورتیوو مدعی شد که رئال مادرید قصد دارد سرخیو آگوئرو، مهاجم آرژانتینی منچسترسیتی را به خدمت بگیرد.

به گزارش "ورزش سه"، رئال در خط حمله ی خود ضعف هایی حس می‌کند و به دنبال رقیبی برای کریم بنزما می‌گردد تا با ایجاد رقابت، بهترین بازی را از هر دو مهاجم خود بگیرد. آگوئرو در زمان حضورش در اتلتیکو نیز از اهداف رئال بود و سپیدپوشان به شدت خواهان جذب او بودند

حال موندو دپورتیوو مدعی شد که رئال بار دیگر خواهان جذب آگوئرو است و پیشنهاد آنها ، اینبار 90 میلیون یورو خواهد بود.

=================

اگه حقیقت داشته باشه باید به این پرز گفت که یا پارکشو عوض کنه یا کلا یه جنس دیگه رو جایگزین کنه. بهترین خط حمله جهان رو داره بنزما و چیچاریتو و بیل رو داره 138 تا گل هم فقط تو لالیگا زده اونوقت 90 میلیون میخواد بده به مهاجمی که در حد چیچاریتو هم نیست! به جای این حرفا دنبال یه رقیب برای په په باشه که انقدر سوتی میده

8. 4 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

خدا کنه زیدان و هیرو رو نیارن سرمربی کنن. پرز ممکنه ادای بارسلونا رو دربیاره و بخواد هیرو و زیدان رو بکنه انریکه و گواردیولا. اما هرگز این اتفاق نمیافته. اگه اون دوتا تونستن مربی خوبی بشن فقط به این خاطر بود که مسی و ژاوی و اینیستا رو داشتن. خود گواردیولا دوبار گفته من هرچی دارم از مسیه یه بارم قبل بازی امسالشون گفته که اگه مسی نبود من داشتم توی دسته سوم مربی گری میکردم..
    زیدان و هیرو اگه بیان مربی بشن تبدیل به سیدورف و اینزاگی میشن نه انریکه و گواردیولا.
    متاسفانه همین تفکرات پرز گونه هست که باعث شده درجا بزنیم.تیمی به عظمت بارسا میاد و به بازیکن خودش که سابقه مربیگری تیم بزرگی نداشته فرصت میده و نتیجه ش میشه 6 گانه.جالب این که باز هم به یه مربی از جنس خودش فرصت داده که فعلا نتیجه ش شده یه جام و دو جامِ دیگه هم در انتظارشن
    مطمئن باشین که پرز اینقدر باهوش نیست که به زیدان ها،هیرو ها و رائول ها فرصت بده...

10. این کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یعنی مربی هیچ تاثیری ندارد و مهره ها تایین گرند پس نباید هیچ تفاوتی بین اسمها وجود داشته باشد حرف خودت رو نقض می کنی عزیز من! این که سیدرف یا اینزاگی نتونستن در میلان موفق شوند
    آیا دلیل بر حکم صادر کردن می تونه باشه که اینها مربی خوبی نیستن؟ حالا بگذریم که مگر اینزاگی زیدان هست یا زیدان می خواهد اینزاگی باشد؟

به نظر من بعد از گلوپ بهترین انتخاب برای رئال میتونه باشه(زیدان) چون دوست داشتنی هستند!! فقط همین. هر چند بنیتس احتمال قوی رو نیمکت خواهد نشست؛ بازهم قاطعانه نمی شود گفت موفق نمی شود ولی اخراج خواهد نخواهد می شود!!

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

مدیربرنامه‌های سرمربی اخراجی کهکشانی‌ها اعتقاد راسخ دارد که سرمربی اسپانیایی ناپولی، جای کارلتو را روی نیمکت سفیدپوشان مادرید خواهد گرفت.

براساس گزارش یک نشریه اسپانیایی بمب فصل نقل‌و‌انتقالات تابستانی رئال مادرید مهاجم آرژانتینی منچسترسیتی خواهد بود.

هافبک ۲۹ ساله کهکشانی‌ها از کنار گذاشتن سرمربی ایتالیایی این تیم ابراز تأسف کرد.

گروهی از بازیکنان تیم فوتبال رئال مادرید از سرمربی ایتالیایی خود که دوشنبه شب رسماً از سمتش برکنار شد، قدردانی و همکاری‌‌شان با او را لذتبخش توصیف کردند.

13. 4 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

موندو دپورتیوو: پیشنهاد نجومی رئال برای آگوئرو

روزنامه موندو دپورتیوو مدعی شد که رئال مادرید قصد دارد سرخیو آگوئرو، مهاجم آرژانتینی منچسترسیتی را به خدمت بگیرد.

به گزارش "ورزش سه"، رئال در خط حمله ی خود ضعف هایی حس می‌کند و به دنبال رقیبی برای کریم بنزما می‌گردد تا با ایجاد رقابت، بهترین بازی را از هر دو مهاجم خود بگیرد. آگوئرو در زمان حضورش در اتلتیکو نیز از اهداف رئال بود و سپیدپوشان به شدت خواهان جذب او بودند

حال موندو دپورتیوو مدعی شد که رئال بار دیگر خواهان جذب آگوئرو است و پیشنهاد آنها ، اینبار 90 میلیون یورو خواهد بود.

=================

اگه حقیقت داشته باشه باید به این پرز گفت که یا پارکشو عوض کنه یا کلا یه جنس دیگه رو جایگزین کنه. بهترین خط حمله جهان رو داره بنزما و چیچاریتو و بیل رو داره 138 تا گل هم فقط تو لالیگا زده اونوقت 90 میلیون میخواد بده به مهاجمی که در حد چیچاریتو هم نیست! به جای این حرفا دنبال یه رقیب برای په په باشه که انقدر سوتی میده
    عاقا

من اون بخش قرمز رو کلا شوخی تلقی میکنم !!!
    بیل و بنزما و چیچاریتو بهترین خط حمله ی جهان ؟؟؟!!!!!!!!!!!!
    باید بگم که اتفاقا آگوئرو یکی از بهترین مهاجم های حال حاضر جهانه و بنظر من ارزش این قیمت رو داره برای رئالی که 100 میلیون برای بیل پرداخت کرده !

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++

بنظر من مهمترین عامل ناکامی های رئال شخص پرز هست در این سالها ؛ اون از اون موقع که دلبوسکه رو در اوج اخراج کرد ، بعد هم ماکلله رو فروخت و سلسله ی اشتباهاتش ادامه داشت تا اوردن پیگرینی و بیرون انداختن هلندی ها و فروش دیماریا و اوزیل و ... و ... و ... ( حالا اوزیل رو کارلتو هم خیلی اعتقاد نداشت بهش )

الان هم که کارلتو رو انداخت بیرون ؛ واقعا جای مدیری مث پرز در لیگ برتر ایران خودمون بشدت حس میشه !

بنظرم کارلتو حداقل یک فصل دیگه میتونست باشه در رئال ، این فصل هم مصدومیت تیم رو نابود کرد عملا هرچند که کارلتو هم اشتباهاتی داشت ولی خب تا حدودی تقصیرات متوجهش میشه نه همه ی تقصیرات

چیزی که پرز هنوز نفهمیده اینه که برای رقابت با این بارسا ، باید ثبات و نیمکت قوی داشت ضمن اینکه کارلتو همچین مربی لیگ بیاری نیست کلا ،

و بقول یکی از دوستان چه طعنه آمیز که رئال مادرید تنها تیمیه که اینهمه مربیهای بزرگ و درجه یک رو اخراج کرده !!! :

هیدینک
    هاینکس
    دلبوسکه
    کاپلو
    مورینیو
    انجلوتی

15. 10 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خاک تو سرت پرز
    امیدوارم کارلتو برگرده به خونش میلان

17. 2 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

عاقا

من اون بخش قرمز رو کلا شوخی تلقی میکنم !!!
    بیل و بنزما و چیچاریتو بهترین خط حمله ی جهان ؟؟؟!!!!!!!!!!!!
    باید بگم که اتفاقا آگوئرو یکی از بهترین مهاجم های حال حاضر جهانه و بنظر من ارزش این قیمت رو داره برای رئالی که 100 میلیون برای بیل پرداخت کرده !

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++
    چیچاریتو رو نگفتم . مثلث BBC منظورم بود. چندتا باید گل میزدن که بهترین خط حمله میشدن؟ تنها خط حمله در حد رئال فقط خط حمله بارسلونا هست اونم به این خاطر که نیمار و سوارز از بیل و بنزما آماده تر بودن. از نظر من اختلاف رونالدو با مسی در حدی هست که بگیم رئال بهترن خط حمله رو داره. تعداد گل های زده رئال انقدر با بقیه تیم ها اختلاف داره که بگیم تیمی در حد رئال خط حمله قوی نداشته. بیل هم شرایط روحیش خوب نبود امسال که رفت منچستر دوباره میشه همون بیل سال قبل و خیلی بهتر از اون. خط حمله همه کار کردن دیگه اگه تیم جام نگرفت به خاطر خط میانی و دفاع بود که هرکی صاحب توپ میشد عین مجمسمه های باستانی ارزشمند وای میاستادن و تماشاش میکردن تا طرف گل بزنه.
    این آگرو هم نه فصل قبل نه امفصل در حد 50 میلیون یورو هم نبوده چه برسه به 90 میلیون.کل بازی هایی که برای منچستر سیتی انجام داده از 2011 تا الان 67 تا گل بیشتر نزده. بیل هرچی باشه سرعتی ترین بازیکن جهانه حتی تو همین شرایط هم تیم ها از ترس ضد حملاتش توی کرنر ها و ایستگاهی ها نمیتونن از همه قدرت سرزنیشون استفاده کنن.
    رئال بخواد مهاجم بگیره باید چیزی در حد نیمار و سوارز بگیره نه آگئرو. هرچند به نظرم بازیکن جدید نیاز نداریم اما اگه بخوایم چیزی بخریم باید هازاد یا پوگبا باشه.

19. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •