1. این مشکل رو من هم دارم، با ریست کردن برطرف میشه، همیشه بدارید رو حالت Balance باشه.
2. موس بلوتوث ندارم.
3. کلا سوالتو نفهمیدم.
1. این مشکل رو من هم دارم، با ریست کردن برطرف میشه، همیشه بدارید رو حالت Balance باشه.
2. موس بلوتوث ندارم.
3. کلا سوالتو نفهمیدم.
سلام دوستان عزيز
در مرحله اول انتخابم روي 510 بود و يكي براي يكي از دوستانم گرفتم. الان مي خوام براي يكي از نزديكانم بگيرم كه براي معماري طراحي دكوراسيون و ... احتياج داره. كه فكر مي كنم نرم افزار هاي 3D Max-Maya-Autocad و ... استفاده مي كنه. با كمي تحقيق ديدم يه سري ها 3 مشكل از 510 مي گيرن كه شامل:
1) داغ شدن سريع CPU
2) مشكل باطري پك
3) صفحه نمايش بي كيفيت
كه مي گن اين سه مشكل در 5070 حل شده. اما با تحقيق هايي كه انجام دادن CPU ضعيف تر از 510 هست. بعد از اين موضوع رفتم رو مدل e531 مي گن اين سري خيلي سرتر از 510 هست. اما مشكل كه داره CPU قديمي تر و ضعيف تر از 510 هست.
به نظرتون چه انتخابي كنم؟؟؟
باتشكر
در مورد سوال 2، منظورتان موس وایرلس بوده دیگه؟
من موس وایرلس استفاده میکنم چنین مشکلی ندارم. یعنی هر وقت سیستم را روشن میکنم یا ری استارت، بلافاصه بعدش موس را میشناسه و کار میکنه.
ماوس خود را روی سیستم دیگه امتحان کنید ببینید همچنان این مشکل را دارد یا نه؟
در مورد سوال 1 هم فکر میکنم حالت کارآیی بالای لپ تاپ بیشتر روی گرافیک تاثیر بگذاره و گرافیک nvidia را فعال میکنه. تا نظر سایر دوستان چی باشه.
کابل hdmi رو به led که میزنم فقط تصویر میاد و صدا روی لپ تاپ پخش میشه.
از وقتی ویندوزم رو عوض کردم اینجوری شده. قبلا پخش می شد.
درایور رو هم از سایت لنوو گرفتم و نصب کردم.
تنظیماتی داره که صدا روی led پخش بشه/؟
منظورم افزايش سرعت بالا اومدن ويندوز بعد از وارد كردن پسورد هست.
سلام***** دماي z510 coriei7 4702mq در حالت عادي وبگردي و تماشاي فيلم حدود چند درجس؟ و در حالت رندرگيري و بازيهاي سنگين دما حدودا چقدره؟ ***** كارت گرافيك اين لپتاپ 64 بيته نسبت به n550 كه 128 بيتيه چند درصد ضعيفتره؟ يعني نصف شدن پهناي باند قدرت gpu رو هم نصف ميكنه؟ ***** براي چك كردن سريال لپتاپ اورجينال لنوو چه سايتي بايد برم؟
مسیر زیر را طی کنین ببین مشکلت حل میشه یا نه
"Control Panel
"Hardware and Sound"
"Sound"
"Manage Audio Devices"
"Sound"
"Playback"
"Digital Output Device HDMI
در مسیر بالا ببین HDMI را داری یا نه
در همان سایت لنوو یک قسمتی در support بود که میتوانستی سریال لپ تاپ را بدهی و بعد کشوری که لپ تاپ به آنجا فرستاده شده و همچنین تاریخ انقضای گارانتی اش مشخص میشد.براي چك كردن سريال لپتاپ اورجينال لنوو چه سايتي بايد برم؟
مثلا لپ تاپی که من گرفته بودم برای کشور کنیا بود و از گارانتی بین المللی اش هم 11 ماه مانده بود.
سلام دوستان کسی راه حل مناسبی برای اینکه cpu سیستم در حالت بیکاری ازش کار کشیده نشه میدونه؟ الان من وقتی چند دقیقه از سیستم استفاده نمیکنم cpu میره بالا...
![]()
نه متاسفانه
فقط گذینه اسپیکر رو دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)